- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Sonra sorun oldu mu ?Apse varsa önce onu geçirmesi gerekir ki. Birkaç kez yaşadım bunu bende
Kendim kanal tedavisi yapamam dedi. Iyi bir doktor bul onun için dedi. Kimseyi de önermedi. Sadece ilaç yazıp gönderdi. Ilacı kullansam mı acaba yoksa bir doktora daha gitsem miApse varmış işte ilaçla kurutup sonrakanal tedavisi yapacakmış. Gayet açıklayıcı konuşmuş doktorunuz. Sorun ne ki ?
Sizin başınıza geldi mi daha önceden bilginiz olduğu bir konu mu ?apse varmış. doktor ilaç vermiş. ee sorun ne?
Neden azarlar gibi cevap veriyorsunuz ?sorun nerde anlamadım.iltihap toplamış işte ilaç vermiş, ilaç bitince kontrol edip yapacak kanal tedavisini.daha bilimsel bir açıklama falan mı bekliyorsunuz anlamadım niye çok enteresan bir şeymiş gibi konu açıp duruyorsunuz.
evet de neyi sorguluyorsunuz doktor dünyanın en anormal şeyini yapıyormuş gibi? apseli apseli mi çekmesi lazım dişi?Sizin başınıza geldi mi daha önceden bilginiz olduğu bir konu mu ?
Apseli apseli diş çeksin mi yazdım ben.evet de neyi sorguluyorsunuz doktor dünyanın en anormal şeyini yapıyormuş gibi? apseli apseli mi çekmesi lazım dişi?
sorun ne onu anlamadım ki. neyi sorguluyorsunuz?Apseli apseli diş çeksin mi yazdım ben.
Her konuya cevap yazmak zorunda değilsiniz.
Neden azarlar gibi cevap veriyorsun ?
Doktorum ben kanal tedavisi Yapmıyorum dedi. Ama ilaç verdi iyi bir doktor bul ilaç bitince de dedi. Hiç basıma gelmedi böyle bşy önceden. Bu durumu yasayan var mı diye soruyorum.sorun ne onu anlamadım ki. neyi sorguluyorsunuz?
küçük bi ilçe hastanesine filan gittiyseniz müdahale etmezler genelde. doktor doğrusunu yapmış gibi.Doktorum ben kanal tedavisi Yapmıyorum dedi. Ama ilaç verdi iyi bir doktor bul ilaç bitince de dedi. Hiç basıma gelmedi böyle bşy önceden. Bu durumu yasayan var mı diye soruyorum.
Istanbuldayım.küçük bi ilçe hastanesine filan gittiyseniz müdahale etmezler genelde. doktor doğrusunu yapmış gibi.
ankaradayım ben.Istanbuldayım.
Var mı önerebileceğiniz iyi bir Dr
Sağolun iyi günlerankaradayım ben.
üniversite hastanelerine bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?