Bu durumu yasayan var mı ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba ,
Ilgili bölüme de konu açtım ama cevap yazan olmadı. Bir süre konum taşınmasın lütfen.
Benim sorunum dişle ilgili dişim apse yapmış kanal tedavisinden önce apsenin kuruması gerekiyormuş. Doktor ilaç verdi. Bu durumu yasayan var mı ? Bilgi verebilir misiniz ?

sorun nerde anlamadım.iltihap toplamış işte ilaç vermiş, ilaç bitince kontrol edip yapacak kanal tedavisini.daha bilimsel bir açıklama falan mı bekliyorsunuz anlamadım niye çok enteresan bir şeymiş gibi konu açıp duruyorsunuz.

Apse varmış işte ilaçla kurutup sonrakanal tedavisi yapacakmış. Gayet açıklayıcı konuşmuş doktorunuz. Sorun ne ki ?
Kendim kanal tedavisi yapamam dedi. Iyi bir doktor bul onun için dedi. Kimseyi de önermedi. Sadece ilaç yazıp gönderdi. Ilacı kullansam mı acaba yoksa bir doktora daha gitsem mi

Ne
sorun nerde anlamadım.iltihap toplamış işte ilaç vermiş, ilaç bitince kontrol edip yapacak kanal tedavisini.daha bilimsel bir açıklama falan mı bekliyorsunuz anlamadım niye çok enteresan bir şeymiş gibi konu açıp duruyorsunuz.
Neden azarlar gibi cevap veriyorsunuz ?
Korkuyorum bu da bana dert oldu.

Doktorum ben kanal tedavisi Yapmıyorum dedi. Ama ilaç verdi iyi bir doktor bul ilaç bitince de dedi. Hiç basıma gelmedi böyle bşy önceden. Bu durumu yasayan var mı diye soruyorum.
küçük bi ilçe hastanesine filan gittiyseniz müdahale etmezler genelde. doktor doğrusunu yapmış gibi.

Doktordan daha fazla ne söyleyebiliriz, ne bekliyorsunuz anlamadım.
Apseli dişe işlem yapılmaz. Önce apse tedavi edilir sonra kanal tedavisi ya da çekim yapılır.
Kanal tedavisini de her doktor yapmıyor sanırım. Benim yıllardır gittiğim çok iyi bir diş hekimi var, adam hastane boyutunda klinik sahibi. Ama kanal için başkasına yönlendirmişti.
Merak ettikleriniz bunlarsa hekime de sorabilirdiniz. Telaş yapacak bir durum yok.

Back
X