Bu durumda tekrar evlenmek/ciddi adimlar atmak

ben de hic sevmiyorum yüksek sesle konusmasindan. Cok uyariyorum ama böyle alismis gerci uyardigimda dikkat ediyor ama sonra yine ayni.

bana gelmeden önce de kendi evini temiz tuttugunu biliyorum. Görüntülü görüsürken bile ortalik topluydu ve bazen mesajlarima „temizlik yapiyorum, 10 dk sonra dönücem sana“ dedigini hatirliyorum.

O zaman biraz daha gözlemleyin dışarıda sık sık uyarınca yapmaz belki.En azından dikkat etmeye çalışır.Burada yazılanların dediği gibi kimse dört dörtlük değil

Mukemmel insan yoktur.
Onun da sizde begenmediyi huylari vardir, o da alttan aliyordur her halde.
Olumli ozellikleri cok, bence pişman olmazsiniz

Ben evlenmemeyi düşündürecek kadar ciddi bir durum göremedim açıkçası. Onun da kişilik yapısı bu şekilde demek ki. Birbirinizi tamamlamış olursunuz. Anlattıklarınızı okuyunca içi dışı bir, iyi bir insan canlandı gözümde.

ben evlenilmeyecek bir olumsuz özellik göremedim.mesela benim annem de konuşurken sesi içine kaçmış gibi konuşur ama babamın normal konuşması bile sanki bağırma gibidir adamı volume'ü yüksek biyolojik bir şey yapacak bir şey yok , tuşu yok ki kısalım haksızlıklar karşısında ben de sevgiliniz gibiyim, hatta bunu keşke kötü özellik olarak saymasaydınız neden kötü özellik dediniz anlamadım.biri benim önüme geçince neden sesimi çıkartmıycakmışım ki enayi miyim ben?Adam ne güzel soğuk nevale değil sıcacık bi insan.Yani kötü diye yazdıklarınız aslında kötü değil ki

Her insanın olumlu olumsuz özellikleri var. Bir kefeye olumlu diğer kefeye olumsuz özelliklerini koyun hangisi daha ağır basıyorsa o yönde aksiyon alın derim. Ha olumlular ağır basıyordur ama yukarda saydığınız olumsuz özellikler sizin kırmızı çizgileriniz ise ve uzun vadede problem teşkil edicekse o başka tabii.

Ama nacizane tavsiyem; ilgili, sizi seven ve değer veren birini de kolay harcamayın. İnanın çok ama çok zor bulunuyor böyleleri.

yani, iyi denilebilir aslinda, kimseye zarari yok, zarari varsa da kendine.

keske olsa öyle bi tus...parmagim sürekli üstüne olurdu

ben kötü özellik dedim cünkü benim yapimdan dolayi disarda böyle seyler oldugunda utaniyorum cekiniyorum cok...ben daha cok susmayi tercih ediyorum cünkü kafam cogu seyi kaldirmiyor, daha beterini duymadan/görmeden cekiliyorum. Onun da üstüne üstüne gitmesi benim hosuma gitmiyor, bosver diyorum cekiyorum onu ama hala laf sayiyor ama. Ha bide kendinin önüne degil, baskasinin önüne gecti yani hic onu ilgilendirmeyen bir durumdu. Ama o yinede o haksizliga sahit oldu ve duramadi.

Genel olarak mutluyum, ama su an. O olumsuz özellikleri beni sonradan bayar diye korkuyorum. Kocam cok konusuyor diye de bosanilmaz ya

Simdi canim konu sahibesi, berikiye gore bu bosanma sebebi degildir ama mesela sen cok konusmayi/cok konusan insanlari sevmiyorsan belli bir noktadan sonra kafan akldirmayabilir pekala. Bu konu cidden seni dusunduruyorsa acele etme biraz daha bak derim. tatile beraber gittiniz mi hic?

liste felan yapmama gerek yok, yapmadan da iyi özelliklerin daha agir basicagini biliyorum ama onun bu sorumsuz hallerine katlanabilirmiyim? Gün gelir sinirlenip bagirip cagiririm gönder du evraklari artik diye. yani bu sadece evrak degil, doktor randevusu olur, iptal edilmesi gerekir mesela hayatta aramaz, benim onu 5 kere hatirlatmam lazim. Ve sürekli „bak sunu yaptin, simdi bunu böyle onu da söyle yapican, sonra su bu olucak“ derim, sonradan arar söyle oldu napim? Yaw yavrum ben sana zaten anlattim, biraz da kendin hallet isini derim. Onun da cevabi „benim kafam basmiyor böyle evrak islerine“ oluyor.

Hayir, henüz gitmedik ama düsünüyoruz seneye. Ailemde zaten imam nikah kiyip gezin tozun, tatil yapin doyorlar.

Kimse dört dörtlük değil
Seninde aşırı davranışların olabilir
Ben rahat kendine güvenen her ortama uyum sağlayan erkekleri çok severim
Böyle utangaç uyumsuz yada kibirli erkekleri sevmem

Ben ters bir şey görmedim hatta hak yiyenlere haddini bildirmesi vs çok hoşuma gitti. Kaldı mı böyle insanlar dedim

Bu sorunun cevabını nasıl bulabilirsiniz biliyor musunuz? Şu soruyu kendinize sorarak; Ben bu adamı gerçekten seviyor muyum, aşık mıyım.. Zira eğer seviyorsanız olumsuz olarak addettiğiniz bu şeyler sizi irrite etmez, etse de çok üstünde durmazsınız.. Sahi siz bu beyfendiyi gerçekten seviyor musunuz?

Sevgili olduğunuza göre onu çekici buluyorsunuz. Merhametli biri olduğunu düşünüyorsanız bence evlenebilirsiniz. Hayatta önümüze herzaman fırsatlar çıkmıyor. O yüzden Hayatın bize sunduğu şeyleri iyi değerlendirmek gerekiyor.
hepimizin negatif yönleri var. Onunda vardır kesin. Birbirimiz eksiklerini alttan alıp iyi geçinmek önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…