Bu durumda tekrar evlenmek/ciddi adimlar atmak

Sevgili olduğunuza göre onu çekici buluyorsunuz. Merhametli biri olduğunu düşünüyorsanız bence evlenebilirsiniz. Hayatta önümüze herzaman fırsatlar çıkmıyor. O yüzden Hayatın bize sunduğu şeyleri iyi değerlendirmek gerekiyor.
hepimizin negatif yönleri var. Onunda vardır kesin. Birbirimiz eksiklerini alttan alıp iyi geçinmek önemli.

cok cekici buluyorum, onu bazen caktirmadan yandan yandan izliyorum ve dibim düsüyor resmen...sanirim benimkisi simariklik 😭

Selam kizlar,
sizlere bisey danismak istiyorum.
Yaklasik bir senedir birisiyle görüsüyorum, ve mart ayindan beri de beraberiz/sevgiliyiz. Ben yalniz yasadigim icin genelde 7/24 bende. Aslinda beraber yasiyor gibi biseyiz ama kendisinin de evi var ama asla gitmek, kendi evinde kalmak istemiyor.
Sevgilimle ciddi düsünüyoruz. Kendisi zaten evlenmek yuva kurmak bir cocugunun olmasini cook istiyor. Ben de istiyorum AMA bu kisiyle evlenmekle hata mi yaparim diye kafami bozdum. Sebeplerim ise sunlar:

Ben cok sakin ve durgun bi insanim, cok fazla konusup herkesle icli disli olmam. Sevdigim veya tanidigim insanlara karsi daha sicak davranirim tabi ki ama yapi olarak sakin birisiyimdir.
Bu kisi tam tersi, cok oynak, disarda gezdigimizde bile herkesle sohbet eder, kasiyerlerle sakalasir, bekleme odasinda laf atar herkesi güldürür.

Kendisinde de bazi sevmedigim huylarda var ama:
-cok konusur, cenesi cook düsük, sürekli bisey anlatir, sorar eder. ben bazen icimden “sus artik” diyorum. bi konuyu gereksizce uzatir.
-evrak islerinde asiri sorumsuz, ben yap demeden asla yapmaz, ben ona komut vermeden asla kilini kipirdatmaz.
- cok inattir, ben yapma dedigim ne varsa yapar (o bardagi oraya koyma derim - koyar (bu tabiki kücük bi örnek) )
- disarda cok yüksek sesle konusuyor, defalarca uyarmama ragmen cook yüksek sesle konusuyor. tamam konussun ama kötü olan millete laf sayarken de yüksek sesle konusuyor. biri mesela sirada öne gecsin, birinin hakkini yesin, direkt atlar “niye öyle yaptin? onun hakkini yiyemezsin, gec yerine, terbiyesizlik yapma”….gecen sefer birisi buna ters ters bakmis…yüksek sesle “yaw bana tipsiz tipsiz bakiyor” dedi..cocukla gerginlik yasandi tabi ki…gerek yok, sus diyorum, bosver diyorum ama asla susmuyor.

öte yandan da ama cook ilgilidir, elinden geldigince her dedigimi yapmaya calisir. o bende kalmaya basladiktan sonra asla cöp atmamisimdir, hem cöpü atar hem de cöp kutusuna yeni torba gecirir. evi süpürür, tuvalet banyo temizler. bunu kendiliginden yapar yani benim söylememe gerek kalmaz. yemegi genelde o yapiyor, elinin lezzeti cok iyi. Alisveris veya baska türlü ne halledilecekse beni asla yalniz göndermez, agir bisey tasittirmaz. Ben hastalandigimda benden cok düsünür benden cok ister iyilesmemi. Gecen sefer hastalandigimda benimle saatlerce hastanede bekledi ve bütün kontrollere geldi. Asla küfür söylemez, bilmez de pek fazla. Bagirdigina sahit olmadim bu zamana kadar. Cok sevkatli, cok sevgilidir. Böcegi bile sever o derece. Hicbir canliya zarar vermez; köpek kedi cok sever (bu benim icin cok önemli, hayvanlari sevmeyen insanlari da sevemez). Genel olarakta iyi anlasiriz, bazen gülmekten yerlerde yuvarlaniriz.

Aileler tanisti ve her iki taraf icin de olumlu gecti, hatta benim ailem asik sevgilime. Cok seviyorlar. Ben ama yukarida yazdigim sebeplerden dolayi acaba yapabilirmiyim diyorum, sonradan pisman olur muyum vs vs. Bu kadar kaygili olmamin sebebi gecmiste kötü bir evlilik yapmis olmam. Bilmiyorum..tekrar yanlis karar vermekten cok korkuyorum, sevgilimin evlendikten sonra degismesinden cok korkuyorum. Ama zaten su an beraber yasiyor gibiyiz, kötü bir huyu olsa, simdi gösterirdi diyorum ama evil olmanin da verdigi bir rahatlik var, belki o zaman cok farkli olur.
Ailem artik benden bi adim bekliyor cünkü onlara da cok kararsiz oldugumu söyledim, ailelerin tanismasi da kendiliginden gelisti aslinda. Ben pek aileme söyleme taraftari degilim, sevgilim cok diretti beni bilsinler artik söyle diye. Sonra da ailem cok olumlu yaklasinca ben de onunla beraber babasina gittim (babasiyla arasi cok kötüydü, seneler sonra görüstüler). Yani hersey biraz kendiliginden oldu, su akip yolunu buldu. Ve su an ciddi ciddi benden haber bekliyorlar isteme ile ilgili, ne zaman olsun vs diye. Ama ben hala korkularimdan dolayi net bisey söyleyemiyorum, insanlari da bosuna bekletmek istemiyorum.
Siz bana biraz yardimci olur musunuz? Gözlerimin acilmasina, bazi seyleri daha net görmeye ihtiyacim var. Beni biraz teselli edin nolur, bana cesaret verin…düsündüklerim cok mu sacma yoksa bu isin oluru yok mu.
Cok uzun oldu hakkinizi helal edin
Olumlu olumsuz bir çok özelliğini yazmışsın .Olumsuzlar seni ne derece rahatsız ediyor ?buna odaklan .Evlenmeden önce erkekler farklıdır ,göz boyama adına çöpte atar ,temizlikte yapar ,evlilik sevgililik hayatı gibi değildir .Bunu asla unutma .

Özelestiri yaparsanız eminim sizin de kusurlarınız vardır.Kusursuz insan yok ki yeter ki kusurları bunlar olsun.Ne insanlar görüyoruz.. İlla evlenicem diye düsünmeyin ama Türkiye de bu saydiginiz özelliklere ait erkek sayisi yok denecek kadar az

X