- 16 Kasım 2023
- 423
- 107
-
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
70 bin büyük bir mebla izin almıyorsa bile haber vermeliydi bence.Kısa özet geçeceğim olay uzun ama kısaca şöyle. Ablam bizim eve yani anneme mobilya aldı düz hesap 70 bin tuttu. Ablam bunu alırken eşine söylememiş aileme mobilya alıyorum diye. Eşi kızınca para benim param neden hesap veriyorum demiş. Eşi de para ortak ikimiz kazanıyoruz benim iznim ve fikrimi almak zorundasın demiş. Bu tartışmadan bugün haberimiz oldu sizce ablam haklı değil mi? Kendi maaşını kazanmış harcarken neden sorsun ki?
Kısa özet geçeceğim olay uzun ama kısaca şöyle. Ablam bizim eve yani anneme mobilya aldı düz hesap 70 bin tuttu. Ablam bunu alırken eşine söylememiş aileme mobilya alıyorum diye. Eşi kızınca para benim param neden hesap veriyorum demiş. Eşi de para ortak ikimiz kazanıyoruz benim iznim ve fikrimi almak zorundasın demiş. Bu tartışmadan bugün haberimiz oldu sizce ablam haklı değil mi? Kendi maaşını kazanmış harcarken neden sorsun ki?
Başka konuları okuyacak vaktim yok ayda yılda bir giriyorum siteyeAynı konunun tam tersini açtılar az önce o konu için bunu açtınız?
Erkekler harcayınca nasıl haber vermeli, danışmalı yazıyorsak aynı şey kadınlar için de geçerli..
Konu okumaya gerek yok, ablanız eşi kendi ailesine o parayı verse o çalıştı o kazandı bana ne diyebilecek mi?Başka konuları okuyacak vaktim yok ayda yılda bir giriyorum siteye
Aynen tam tersini de başkası açmış ajfksksklBir önceki konuya bakeşi kadından habersiz ailesine eşya almış. Alınabilir elbette ama evdeki eşşek başı değil heralde bir zahmet haber verilsin ya o kadar da değil
Gördüm gördüm ahah nasıl denk geldiyseAynen tam tersini de başkası açmış ajfkskskl
Ben evlilikte senin benim sevmiyorum. Ev arkadaşlığı değil bu sonuçta hayat arkadaşlığı. Fikir almalıydı danışmalıydı. Ablan kazandığını size harcasın adam kazandığını ailesine harcasın onlar da evli olsunlar bana mantıksızKısa özet geçeceğim olay uzun ama kısaca şöyle. Ablam bizim eve yani anneme mobilya aldı düz hesap 70 bin tuttu. Ablam bunu alırken eşine söylememiş aileme mobilya alıyorum diye. Eşi kızınca para benim param neden hesap veriyorum demiş. Eşi de para ortak ikimiz kazanıyoruz benim iznim ve fikrimi almak zorundasın demiş. Bu tartışmadan bugün haberimiz oldu sizce ablam haklı değil mi? Kendi maaşını kazanmış harcarken neden sorsun ki?