merhaba
kime danışacağımı bilmediğim için size danışmak istedim. 3 yıllık evliyiz eşim de ben de çalışıyoruz benim maaşım eşiminkinden fazla. ama ne evlenirken ne sonrasında eşim de ben de bunu sorun etmedik.kendi eşyalarımızı aldık kendi düğünümüzü yaptık vs. geçen hafta öğrendim ki eşim kayınvalidemin evine bazı eşyalar almış .herşeyin en iyisini en pahalısını seçmiş ve kendi kartı ile ödemiş.kayınvalidem çok cimridir parası olmasına rağmen evlenirken bize hiç destek olmadı. kötü biri değil ama maddi olarak sıfır destekle evlendik.ben zaten bu konuda biraz kırgındım.şimdi eşimin benden habersiz ve aslında benim paramla kayınvalideme eşya aldığını öğreniyorum.kayınvalidem böyle bişeyi istemez yani bundan eminim çünkü benim paramı kabul edecek biri değildir . eşimin annesini mutlu etmek için bunu yaptığını düşünüyorum.bakınca kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.eşimi çok seviyorum beni sevdiğini de biliyorum.maddi konularda onu ezmek veya üzmeyi hiç istemiyorum fakat kazanmış olduğum paranın başkalarına gitmesine de tahammül edemem.eşimin bunu bildiğimden haberi yok çünkü tesadüfen öğrendim ve eşime bunu söyleyemem. sizce ne yapmalıyım?eşime maaşımı vermekten vaz mı geçmeliyim? çok sinirliyim ve açıkcası eşimden sogudum.
tavsiyeleriniz için teşekkürler