Bu durumda nasıl davranmalı?

Ablanız buna hakkı olduğuna bile inansa neden eşine hiç bahsetmemiş? Bu kadar mı kopuklar karı koca? Tek sorunlarının bu olmadığına eminim.

Aynı konunun tam tersini açtılar az önce o konu için bunu açtınız?

Erkekler harcayınca nasıl haber vermeli, danışmalı yazıyorsak aynı şey kadınlar için de geçerli..
Resmen dalga geçiyorlar ya. Böyle böyle gerçekten derdini paylaşana da inanmayacağız.

merhaba:KK43: kime danışacağımı bilmediğim için size danışmak istedim. 3 yıllık evliyiz eşim de ben de çalışıyoruz benim maaşım eşiminkinden fazla. ama ne evlenirken ne sonrasında eşim de ben de bunu sorun etmedik.kendi eşyalarımızı aldık kendi düğünümüzü yaptık vs. geçen hafta öğrendim ki eşim kayınvalidemin evine bazı eşyalar almış .herşeyin en iyisini en pahalısını seçmiş ve kendi kartı ile ödemiş.kayınvalidem çok cimridir parası olmasına rağmen evlenirken bize hiç destek olmadı. kötü biri değil ama maddi olarak sıfır destekle evlendik.ben zaten bu konuda biraz kırgındım.şimdi eşimin benden habersiz ve aslında benim paramla kayınvalideme eşya aldığını öğreniyorum.kayınvalidem böyle bişeyi istemez yani bundan eminim çünkü benim paramı kabul edecek biri değildir . eşimin annesini mutlu etmek için bunu yaptığını düşünüyorum.bakınca kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.eşimi çok seviyorum beni sevdiğini de biliyorum.maddi konularda onu ezmek veya üzmeyi hiç istemiyorum fakat kazanmış olduğum paranın başkalarına gitmesine de tahammül edemem.eşimin bunu bildiğimden haberi yok çünkü tesadüfen öğrendim ve eşime bunu söyleyemem. sizce ne yapmalıyım?eşime maaşımı vermekten vaz mı geçmeliyim? çok sinirliyim ve açıkcası eşimden sogudum.
tavsiyeleriniz için teşekkürler
Mune Mune aynı konunun iki farklı versiyonu farklı üyeliklerle açılmış. Burası dalga geçme yeri mi?

Kısa özet geçeceğim olay uzun ama kısaca şöyle. Ablam bizim eve yani anneme mobilya aldı düz hesap 70 bin tuttu. Ablam bunu alırken eşine söylememiş aileme mobilya alıyorum diye. Eşi kızınca para benim param neden hesap veriyorum demiş. Eşi de para ortak ikimiz kazanıyoruz benim iznim ve fikrimi almak zorundasın demiş. Bu tartışmadan bugün haberimiz oldu sizce ablam haklı değil mi? Kendi maaşını kazanmış harcarken neden sorsun ki?
Haklı değil. 70 bin gibi bir ücret harciyorsa eşine danışmak zorunda. Evlilikte senin benim olmaz. En azından haber vermek zorunda !

Kısa özet geçeceğim olay uzun ama kısaca şöyle. Ablam bizim eve yani anneme mobilya aldı düz hesap 70 bin tuttu. Ablam bunu alırken eşine söylememiş aileme mobilya alıyorum diye. Eşi kızınca para benim param neden hesap veriyorum demiş. Eşi de para ortak ikimiz kazanıyoruz benim iznim ve fikrimi almak zorundasın demiş. Bu tartışmadan bugün haberimiz oldu sizce ablam haklı değil mi? Kendi maaşını kazanmış harcarken neden sorsun ki?
Haklı değil. Aynı şeyi eşi yapsaydı ablanız eşinizi suçlardı. Beraber karar verilmesi gerekirdi. 1-2 bin tl değil 70 bin tl.

X