Bu durumda kim haklı?

Doğumdan sonra bebeğinizle beraber kendi evinizde durun...

Sürekli girmek zorunda değilsiniz...
Eşiniz gitsin gelsin...
Eşim asla kabul etmez bunu. Bensiz gitmiyor zaten. İşim var temizlik yapıcam diyorum yardım ediyor hemen bitsin de gidelim diye

Kv demiyor işte. Bana da demez. Şu tuzluğu uzatır mısın bile demedi. Ama açma börek canımız çekti desek kalkar açar hemen. Sırf çocukları yada biz yiyelim diye elinden gelenin fazlasını yaptı. Ama eltim canım şunu çekti bunu çekti diye söyleyip işin ucundan tutmaz ben buna sinir oluyorum. Benim eşim bile yardım eder çoğu zaman

Evet siz haklısınız arkadaşım. İnsanin kendine özel planı olabilir. Hadi direttiniz kabul etti diyelim ama bu seferde sizinde yazdığınız gibi sürat asar huzur vermez bu erkekler. O yüzden de eşinizle mucadeye girmeden halledin ,yani başka bahaneler bulun . Çok kötüyüm rahatsızım gidemicem gibi , esinizede ayıp olur şimdi annenler seni bekler sen git deyin, ya vazgecer yada geri çabuk döner. Tartışmamis olun ki evdede huzurlu olunabildigini görsün .
Zamanla gitme isteği azalır. Ben tek örnek verdim de siz başka bahaneler üretin:)

2 yıldır evliyiz inanın buna çözüm bulamadık. Eşim ne ailesine nede arkadaşlarına bensiz gidiyor. Çoğu zaman hasta da olsam çoğu yere sürüklendim (mecazi anlamda). Evde temizliğe kalkıştım eşim yardım etti sırf hemen bitsin de gidelim diye. Hastayım desem annemlerde benim odamda yat diyor da yatılmıyor işte.

Hiç gitmeyelim demiyorum ayrıca. Ailesi çok iyi insanlar. Haftaiçi gidelim diyorum kabul etmiyor abileri gelemiyormuş haftasonu daha rahatmış.

validebiz h.sonu toplanma gününü kaldıracak eşiniz degil.
validenizle konuşun herkes nezaman isterse seni görmeye gelsin hem sizde çok yorulmamış hem de birbirimize daha çok vakit ayırmış oluruz diyin.
birlikte dışarı çıkarız hem sakin degişik ortam oluşur diyin

Kabul etmez ki eşime de diyorum haftaiçi gidelim diye ama yok pazar illaki toplanma günü

Öyle ki işimiz olduğunda bile kv illa yemek yiyin diyip zorla masaya otırtuyor biz tokuz diyorum oğlum yer diyip masa hazırlıyor

Bence aileyle sık sık toplanmak güzel bi şey ben seviyorum kalabalıkla toplanmayı. Ama her hafta gidemeyebilirsiniz başka bi yere gitmeniz icap eder eşinizin anlayış göstermesi gerekir..

her hafta sonu aile ziyareti olmaz bence. Herkesin kendine gore isi gucu. alisverisi baska planları olur...Kayinvalidenin isi de zor. her pazar çocukları ağırla..

çözüm kalmadı.
eşiniz valideniz bu düzeni seviyor .

Konunun eltiyle alakası yok o da gidiyormuş her pazar zaten arada arkadaşları çağırıp onlar gidiyor siz gidemiyorsanız sorun eşinizde hani onlar hiç gitmese tamam hep beraber ordaymışsınız eltinin suçu ne oja buna yardım etmiyorsa eşi kaynananız söylesin ama iş eşinizde bitiyor başkalarında değil

Her Pazar sabahtan aksama es ailesi ile birlikteyseniz kendi ailenizle ne zaman nasıl gprusuyorsunuz eşini sizi düşünüyor mu hic

Cidden cok dengesiz eltiler var. Benim elti de aynı sekilde elini cenesine dayar oturur.onu yap bunu yap diye de akil verir bir de. Kayinvalidem Bana hediye bir tencere almisti simdi ona goz dikmis aynisindan Ben de isterim diye. Be kadin sen benden 10 yas buyuksun. Benle neden surtusursun.

Sonuna kadar haklısın.Sürekli görüşmek nedir aynı şekilde sizin ailenizle göeüşülüyor mu ? Ayrıca sürekli neden hizmet etmek durumjnda kalıyosunuz evinizde oturul sakin sakin kafa dinlemek varken ?
Eşinize durumu açıklayın anlamıyorsa kendi bilir hsonu yerine hiçi yemeğe gidin bir gün. Böyle topluca olmaz hem. Anlamıyorsa da kendi bilir yüklüsünüz anlayış göstermesi gerekir diye düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı.

o ne öyle yahu her hafta her hafta
isterse 3 ay surat assın. ben olsam gitmem. her seferinde gittiğiniz için bu durumu yaşıyorsunuz.

o ne öyle yahu her hafta her hafta
isterse 3 ay surat assın. ben olsam gitmem. her seferinde gittiğiniz için bu durumu yaşıyorsunuz.
Gitmek zorunda kalıyorum çünkü eşim emrivakiyle zor durumda bırakıyor beni. Fikrimi sormuyor bu konuda. Lavaboda kusarken bile hadi çabuk ol da çıkalım modundaydı.

Bi ara haftaiçi gitmeyi teklif ettim ama abileri haftaiçi gelemediği için haftasonu tekrar gittik. Pazar gününü toplanma günü ilan etmişler yani.

Hasta olduğum zaman da gitmek zorunda kaldım hamileyim şuan durum hala aynı. Eşim benim odamda yatarsın diyor da yatılmıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…