Ben ailemle haftaiçi görüşüyorum daha çok. Hem daha rahat vakit geçirebiliyorum hem haftasonumu eşime ayırmak içinHer Pazar sabahtan aksama es ailesi ile birlikteyseniz kendi ailenizle ne zaman nasıl gprusuyorsunuz eşini sizi düşünüyor mu hic
Eşin de geliyor mu senin ailene? Çalışıyor musun?Kendi aileme haftaiçş vakit ayırıyorum haftasonu eşimle bana kalsın diye
fikrinizi sormayan bir adamın her dediğini yapmak zorunda değilsiniz hele ki şu bahsettiğiniz durumda bile size bunu yapıyorsa. ben gelmiyorum diyeceksiniz. istediği kadar surat yapsın bir iki alışır. çocuk değilsiniz komutla çalışasınız. sizin ne istediğinizin hiç mi önemi yok.Gitmek zorunda kalıyorum çünkü eşim emrivakiyle zor durumda bırakıyor beni. Fikrimi sormuyor bu konuda. Lavaboda kusarken bile hadi çabuk ol da çıkalım modundaydı.
Esiniz boyle dusunmuyor ama demekki.Ben ailemle haftaiçi görüşüyorum daha çok. Hem daha rahat vakit geçirebiliyorum hem haftasonumu eşime ayırmak için
Bi ara haftaiçi gitmeyi teklif ettim ama abileri haftaiçi gelemediği için haftasonu tekrar gittik. Pazar gününü toplanma günü ilan etmişler yani.
Hasta olduğum zaman da gitmek zorunda kaldım hamileyim şuan durum hala aynı. Eşim benim odamda yatarsın diyor da yatılmıyor işte.
İnanın onu ailesinden ayırmamak adına bi çok fedakarlık yaptım. Eşim ailesine düşkün ama benim aileme karşı da çok saygılı ve iyi bi insan. Ailesiyle aramız iyi bu konuda sıkıntım yok kötü olsa belki daha farklı olurdu görüşme sıklığımız.fikrinizi sormayan bir adamın her dediğini yapmak zorunda değilsiniz hele ki şu bahsettiğiniz durumda bile size bunu yapıyorsa. ben gelmiyorum diyeceksiniz. istediği kadar surat yapsın bir iki alışır. çocuk değilsiniz komutla çalışasınız. sizin ne istediğinizin hiç mi önemi yok.
Bizde öyle yapardık yani bi hafta amcamda bi hafta halamda toplanırdık falan. Ama kp istemiyor baba evinde toplanılsın istiyor. eltimde razı değil bu duruma tabi hazır kahvaltıya oturmak varken neden hazırlasın kibir de bu her hafta kv de toplanma olayının bir sonucudur bu yaşananlar aslında, madem üç hane var, gün yapar gibi, bir hafta sizde bir hafta eltide bir hafta kv de toplanın. Hem bir kişiye yük binmesin, hem de hiç olmadı ev sahibi olduğunda illa ki iş yapacaktır elti.
Keşke bi tık daha umursamaz olabilsem ama inanın kv ye kıyamıyorum bana o kadar iyiliği dokundu ki. Genç olmamasına rağmen yemek yapıp ağzıma çatalla zorla yedirdiğini biliyorum. Tavsiyelerinizi denicem sonucu yine buraya yazarım.niye yatılmasın ya, hamile hamile millete hizmet edeceğinize geçin yatın, kim ne yapıyorsa yapsın.
işler kv ye kalır ayıp olur diyorsunuz anladığım da bir kalacak iki kalacak, kv illa ki söylenecek sonrasında tüm işler bana bakıyor diye. o zaman da herkes bir durup düşünecek.
bu şekilde de sizin hakkınız yeniyor.
Keşke bi tık daha umursamaz olabilsem ama inanın kv ye kıyamıyorum bana o kadar iyiliği dokundu ki. Genç olmamasına rağmen yemek yapıp ağzıma çatalla zorla yedirdiğini biliyorum. Tavsiyelerinizi denicem sonucu yine buraya yazarım.
Eşim kendi gitmiyor ama. Ben inat edip gitmeyince aramız daha da bozuluyor. Bende ailesine tavır almak istemiyorum çok iyi insanlar. Ben gelmeyince bunu onlara tavır olarak algılarlar. Kimseyi kırmadan güzellikle halledilemez mi bu konukabahat sizde böyle alıştırmışsınız. valla okurken gına geldi birde hamilesiniz üstelik. pes diyorum sabrınıza. ne münasebet efendim gitmeyin ya kendi gitsin yada bırakın bütün gün suratını assın. böyle adamlar niye evlenir bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?