Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben Ankarada yaşıyorum nişanlım İstanbulda.
Mecburen düğün İstanbulda olucak.
bende diyorumki Ankarada kına gecesini kız kıza yapaılm
ertesi gün yine Ankara'da Nikah olsun böylelikle çok masraf yapmadan istediğim kadar kişiyi davet edebilirim?
eğer ankarada düğün yapma imkanınyoksa, kınayı ve nikahı orda yap.
erkek tarafının ne üstünlüğü varmış, gelinliğini babanın evinden çıkarken giymek hakkın senin.
hem senin ankaradaki eşin dostun seni gelinlikle görsün, takısını taksın. :1rolleyes:
kız baba evinden cıkar nikahda boyle durumlarda kız tarafında yapılır eger erkek tarafı dugun yapacaksa buda istanbulda olur..iki tarafında istedigi olur
yap tabiki
neden senin ailen seni o şekilde görmekten mahrum kalsınki
erkek tarafı istanbulda diye
kınanı yap ardından nikahını yap gelinliğini de giy
sonra gider istanbulda düğününüü yaparsın
kesinlikle nikahını burada yap.haaa kına masraf olacak diyorsan evet öle kız kıza eğlenin.ama buradakilerde düğün gibi eğlensin hani istanbula gelemeyen çok olur diyorsan kına da yap burada.
kına olsa da olmasa da nikah burada yapılır ama çünkü evinden gelinlikle çıkmalısın
Canim benimde sozlum Ankarali ve ben Izmirliyim. Kayinvaldemler anlayisli cok sukur kina gecesi ve dugunumuz Izmirde olucak ama 1 hafta oncesinden Ankarada torenli nikahimiz olucak.. Gelinligimi 2 kere giyicem yaniii. Bencede kina gecesini Ankarada yap.. Imkanin varsa Nikahida Ankarada yapinnnn. Sizin tarafinda seni gelinlike gormesi en dogal haklari veee sende benim gibi gelinligini 2 defa giymis olursunnnnn.
Bence de mantıklı. Bizim iki ailenin memleketinde iki ayrı düğün olduğu halde ilk düğünde (annemlerin olduğu şehirde) nikah oldu. Böylece iki düğün arasında (bir hafta arayla oldu düğünler) evimize de gidebildik.
canım benim de nikah bu ayın 27 sine olacak.Biz ikimizde öğretmen olduğumuz için mecburen ağustos tayinleri başlamadan nikahı bu haftaya sıkıştırdık.Bir de düğün sezonu diye yer bulamadık.zorla ayın 27 sine gün aldık.Oda nikahı olacak.Törenli nikah için düşünsene uygun gün ve saat yokmuş BU HAFTA.bizde mecburen odada törensiz yapacağız nikahı.Önce üzüldüm ama sonra boşverdim.Çünkü ikimiz de malatyalıyız.Düğün zaten malatyada olacak.İki tarafta rahatlıkla eğlenip düğünü görecek diye düşünüp teselli ettim kendimi.Bence senin taraf senin düğünü göremeyecekse(çoğu kişi)sen nikahı ankarada yap sizinkilerde seni gelinlikle görsün.kINA GECEN DE zaten ankarada olacak.orada da iyice eğlenir kız tarafı.Yani seni gelinlikle görmeleri bile heveslerini alır bence:))