• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda,Böyle bir Hediye ? sizce ?

canım al paketini git otogara..otobüs muavinine söyle..bu paketi göndermek istiyorum de..alacaklar de..otobüs firmasını ve kalkış saatini hatta plakasını nişanlına ver ,o alır..muavinle konuşursan tamam der eminim..

hımm..teşekkür ederim..ama nişanlım otogara 1,5 saatlik uzaklıkta.alması çok zor olur.mecburen kargoya bakıcam..

ama kargo sana biraz pahalıya patlar haberin ola..yani en az 10 tl olur tabi kutunun büyüklüğüne göre..

Aslında ptt kargo var.hem çok cüzzi rakamlarla götürüyor. ama yemek türü götürürmü bilemiyorum..Araştırmaya devam ediyim

güzelim sen deme yemek diye..sadece paketin var ve gitmesini istiyorsun ama dediğim gibi koli biraz pahalı olabilir..büyüklüğüne göre değişir..
bak buradan kolinin boyutlarını girersen ne kadar gideceğini öğrenebilirsin

Yurtiçi Kargo

desi hesapla kısmına kolinin boyutlkarını gir

güzelim sen deme yemek diye..sadece paketin var ve gitmesini istiyorsun ama dediğim gibi koli biraz pahalı olabilir..büyüklüğüne göre değişir..
bak buradan kolinin boyutlarını girersen ne kadar gideceğini öğrenebilirsin

Yurtiçi Kargo

desi hesapla kısmına kolinin boyutlkarını gir

waw 22 tl diyor. kendim götürsem daha iyi.. sağol canım

Aslında ptt kargo var.hem çok cüzzi rakamlarla götürüyor. ama yemek türü götürürmü bilemiyorum..Araştırmaya devam ediyim

çok güzel bi hediye gerçekden ;)) ptt kargo gerçekden çok cüzzi bi rakamla gönderim yapıyor canım hemde ertesi gün eline ulaşıyor...ben paketli şeker tarzı şey göndermişdim arkadaşıma...sanırım yemek olarakda alırlar...zaten hepsini bi güzel paketlersin bi de dökülme ihtimali olmayan şeyler yollarsın...zeytinyağlı yaprak börek pasta gibi yalnız böreği patatesli yapma patates hemen sıcakdan etkileniyor kolay ekşime yapar en ideal peynirli olur....düğüne de az kalmış şimdidien mutluluklar....opuyorumnanaktan

dondurmacilarin kullandigi koppuekte boyle kutular oluyor ya icine de sanayi buzu koyuyorlar hani dondurmalar hic erimiyor sayesinde.
o tarz bir kutu ile yollarsan bence bozulmaz yemeklerin.
ve emin ol icine yazdigin guzel bi notla bir cok hediyeden bile guzel olur..

ay cnm çok güzel bi hediye...opuyorumnanaktan
bence bu şartlarda da en güzel hediye bence...:1hug:
kargoya git özel gönderim şekilleri var hızlı falan..benim arkadşım da ablasına yaş pasta yapıp göndermşti bişeycik olmamştı,bozulmaz gibi geliyo bana...çok düşüncelisin gerçekten canım:1hug:

Bütün hepsini yaptım kızlarmafoldumben
Bütün kargo şirketlerini aradım. hiç biri 24 saatten önce gitmiyor. acil postalar bile bir gün içinde gitmiyomuş.. emeklerim boşa gitti. çok üzgünüm:a015:

Son düzenleme:
Back