Yolda bozulur mu bilmiyorum,çok sıcak havalar çünkü..:sm_confused:
Ama çok tatlı hediye olur bence..opuyorumnanaktan
guzel bir hediye aslında istanbul ank. arası cok fazla degil ama aynı gun gitme olasılıgı cok az oluyor kargoda sen goturebilsen bence daha buyuk surpriz olurdu
çok teşekkür ederim :1hug:
Kargo dan ziyade otobüse versen oda ordan alsa, 6 saat sonra elinde olur ,bozulmazda, ama kargo için bişey diyemiycemm. Börek çörek bozulmazda ,dolma falan.. ????
Rica ederim..
Öğrencilere,askerlere aileleri yiyecek gönderirdi bizim zamanımızda..kaydirigubbakcemile
Araştırmak gerek nasıl yapıyorlardı ki?
o da olabilir tabi.. aynı gün teslim oluyor..yiyecek dersem belki bozulmayacak şekilde bi şey yaparlar..
asıl merak ettiğim yemek yollamak iyi bir fikir mi ?
çünki her sofraya oturduğumda o ne yiyor düşünüyorum..en azından içim rahat olur bi kaç gün.
ben teşekkür ederim kendi adıma...böyle güzel bir davranışı bizlerle paylaştığın için...buradan senin ne kadar kibar ruhlu bir insan olduğunu anladım...çok mutlu oldum biliyor musun?..çünkü senin gibi birinin burada varlığını bilmek güzel şey....mutluluklar dilerim canım....:asigimpuyorumnanaktan
canım kargoya verebilirsin.1 günde gider.sorun olmaz ama iyice bir bantla koliyi..tabi yemek kaplarınıda iyice kapa..benim annemde ben üniv de okurken kargo ile gönderirdi..tel açardım anne bana çörek böek gönder derdim ,ertesi gün elimde olurdu..hiç de komik kaçmaz..sonuçta adam açç..bence çokkkkkkkkkkkkk sevinirrrrrrrrrrrrr...ama kargo biraz pahalı olabilir ,o yüzden otobüs ile göndersen daha iyi..
ne kadar içtensin :1hug:
bende sana Mutlulukla dilerim..
Yalnız kargoyu araştırdım.istanbuldan ankaraya 24 saat yazıyor. ben daha önce kargo yolladığımda sabah verdim akşam üstü gitmişti nişanlım.gelmişti kargosu..:çok üzgünüm:
otobüsle nasıl gönderebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?