• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda,Böyle bir Hediye ? sizce ?

dadlummm

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
825
2
316
Ankara
Arkadaşlar ben nişanlıyım ve düğünüme 19 gün kaldı inş.
Nişanlım ankarada,ben istanbulda..
yarın doğum günü..Ama ona hediye alıcak durumum yok açıkçası..Çeyiz almaktan Hediye parası ayıramadım..
Nişanlım şuan annesi yüzünden evden ayrıldı ve kiraladığımız boş evde yalnız kalıyor.4-5 gündür.. Evde yemek yapabileceği malzeme eşya vs.. yok.

Diyorum ki.. ona bugün '' Yaprak sarması,sigara böreği,poğaça ve zeytinyağlı Kuru patlıcan dolması (çok fazla sever) '' yapsam da yollasam..

1. kargoyla gidermi ?
2. yolda bozulur mu?
3. Komik kaçar mı ?
Yarın iftara yollasam ? olur mu sizce ?

Yolda bozulur mu bilmiyorum,çok sıcak havalar çünkü..:sm_confused:
Ama çok tatlı hediye olur bence..opuyorumnanaktan

guzel bir hediye aslında istanbul ank. arası cok fazla degil ama aynı gun gitme olasılıgı cok az oluyor kargoda sen goturebilsen bence daha buyuk surpriz olurdu

guzel bir hediye aslında istanbul ank. arası cok fazla degil ama aynı gun gitme olasılıgı cok az oluyor kargoda sen goturebilsen bence daha buyuk surpriz olurdu

Benim götürebilmem imkansız malesef mafoldumben
Aynı gün gidiyor kargo.4 saat filan sürüyor

Kargo dan ziyade otobüse versen oda ordan alsa, 6 saat sonra elinde olur ,bozulmazda, ama kargo için bişey diyemiycemm. Börek çörek bozulmazda ,dolma falan.. ????

Kargo dan ziyade otobüse versen oda ordan alsa, 6 saat sonra elinde olur ,bozulmazda, ama kargo için bişey diyemiycemm. Börek çörek bozulmazda ,dolma falan.. ????

o da olabilir tabi.. aynı gün teslim oluyor..yiyecek dersem belki bozulmayacak şekilde bi şey yaparlar..
asıl merak ettiğim yemek yollamak iyi bir fikir mi ?
çünki her sofraya oturduğumda o ne yiyor düşünüyorum..en azından içim rahat olur bi kaç gün.

o da olabilir tabi.. aynı gün teslim oluyor..yiyecek dersem belki bozulmayacak şekilde bi şey yaparlar..
asıl merak ettiğim yemek yollamak iyi bir fikir mi ?
çünki her sofraya oturduğumda o ne yiyor düşünüyorum..en azından içim rahat olur bi kaç gün.

Olur tabi canım neden olmasın, içerisine birde küçük kek gibi bişiy yaparsın kalp şeklinde belki. üstünede mum koyarsın ,birde not yazarsın...oldu bitti işte.. Şu anda maddi hediyelerden ziyade senden gelecek butür sözlere ihtiyacı vardır bence

harika bir fikir canım....ben olsaydım bu hediyeye bayılırdım ....eminim ki o da çok sevecektir...yemeğe kim hayır diyebilir ki bu ramazan ayında....aynı gün gidecek şekilde gönderirsen eminim ki onun da unutamayacağı bir güzel anı olarak aranızda kalacaktır....mutlaka göndermelisin canım...ne kadar da düşüncelisin bu arada....:1hug::asigim:

Çok sağolun ya opuyorumnanaktan
olur mu diye düşünüp duruyodum.. Hepinizi çok seviyorum .çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ben teşekkür ederim kendi adıma...böyle güzel bir davranışı bizlerle paylaştığın için...buradan senin ne kadar kibar ruhlu bir insan olduğunu anladım...çok mutlu oldum biliyor musun?..çünkü senin gibi birinin burada varlığını bilmek güzel şey....mutluluklar dilerim canım....:asigim:opuyorumnanaktan

canım kargoya verebilirsin.1 günde gider.sorun olmaz ama iyice bir bantla koliyi..tabi yemek kaplarınıda iyice kapa..benim annemde ben üniv de okurken kargo ile gönderirdi..tel açardım anne bana çörek böek gönder derdim ,ertesi gün elimde olurdu..hiç de komik kaçmaz..sonuçta adam açç..bence çokkkkkkkkkkkkk sevinirrrrrrrrrrrrr...ama kargo biraz pahalı olabilir ,o yüzden otobüs ile göndersen daha iyi..

ben teşekkür ederim kendi adıma...böyle güzel bir davranışı bizlerle paylaştığın için...buradan senin ne kadar kibar ruhlu bir insan olduğunu anladım...çok mutlu oldum biliyor musun?..çünkü senin gibi birinin burada varlığını bilmek güzel şey....mutluluklar dilerim canım....:asigim:opuyorumnanaktan

ne kadar içtensin :1hug:
bende sana Mutlulukla dilerim..

Yalnız kargoyu araştırdım.istanbuldan ankaraya 24 saat yazıyor. ben daha önce kargo yolladığımda sabah verdim akşam üstü gitmişti nişanlım.gelmişti kargosu..:çok üzgünüm:

canım kargoya verebilirsin.1 günde gider.sorun olmaz ama iyice bir bantla koliyi..tabi yemek kaplarınıda iyice kapa..benim annemde ben üniv de okurken kargo ile gönderirdi..tel açardım anne bana çörek böek gönder derdim ,ertesi gün elimde olurdu..hiç de komik kaçmaz..sonuçta adam açç..bence çokkkkkkkkkkkkk sevinirrrrrrrrrrrrr...ama kargo biraz pahalı olabilir ,o yüzden otobüs ile göndersen daha iyi..

otobüsle nasıl gönderebilirim ?

ne kadar içtensin :1hug:
bende sana Mutlulukla dilerim..

Yalnız kargoyu araştırdım.istanbuldan ankaraya 24 saat yazıyor. ben daha önce kargo yolladığımda sabah verdim akşam üstü gitmişti nişanlım.gelmişti kargosu..:çok üzgünüm:

express kargo diye bişi var..çabuk gidiyor ama dediğim gibi koca koli için çok para alırlar..o yüzden otobüse ver bence

otobüsle nasıl gönderebilirim ?

canım al paketini git otogara..otobüs muavinine söyle..bu paketi göndermek istiyorum de..alacaklar de..otobüs firmasını ve kalkış saatini hatta plakasını nişanlına ver ,o alır..muavinle konuşursan tamam der eminim..

kargoyu akşam verirsen ertesi gün elinde olur,yaptığın yiyeceklerinde hemen bozulacağını zannetmem ama otobüs fikride iyi daha çabuk eline geçer

Back