Esinizin ailesine maddi destekte bulunmasini nasil karsilarsiniz?
Siz birikim yapmak istiyorsunuz ama esiniz ailesine, kardeslerine fuzuli harcamalar yapiyor, ailesinin maddi durumu iyi olmasina ragmen devamli ailesine para veriyor, ev alisverisi, hediyeler vs
Ornek veriyorum eviniz yok ev sahibi olmak istiyorsunuz ama esiniz hic para biriktiremiyor kendi harcamalari haric ailesinede verdigi icin, sadece siz para biriktiriyorsunuz, peki ben aptalmiyim bende aileme vereyim ozaman diyorsunuz ama bu seferde asla sahip olmak istediginiz eve sahip olamiyorsunuz... ama esiniz ne soylerseniz soyleyin ailesine harcamalar yapmaya devam ediyor
Boyle bir durumda ne yaparsiniz?
Esinizin ailesine maddi destekte bulunmasini nasil karsilarsiniz?
Siz birikim yapmak istiyorsunuz ama esiniz ailesine, kardeslerine fuzuli harcamalar yapiyor, ailesinin maddi durumu iyi olmasina ragmen devamli ailesine para veriyor, ev alisverisi, hediyeler vs
Ornek veriyorum eviniz yok ev sahibi olmak istiyorsunuz ama esiniz hic para biriktiremiyor kendi harcamalari haric ailesinede verdigi icin, sadece siz para biriktiriyorsunuz, peki ben aptalmiyim bende aileme vereyim ozaman diyorsunuz ama bu seferde asla sahip olmak istediginiz eve sahip olamiyorsunuz... ama esiniz ne soylerseniz soyleyin ailesine harcamalar yapmaya devam ediyor
Boyle bir durumda ne yaparsiniz?
Para biriktiririm anne veya babamın üzerine alırım daha sonra bana bagislama olarak gostertir üzerime devrettiririm. Esimin hiç bir hak iddia edememesi için. Çünku sonunda dayanamayıp mutlaka bosarim ben o adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?