• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum geçici midir sizde de oluyor mu ?

Miss Salvatore

Bir kedi annesi 🐈 29❤️
Pro Üye
16 Temmuz 2023
3.134
7.972
78
Erkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?

Erkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?
Bence en son yaşadığınız flört deneyiminden dolayı olabilir biraz zaman verin kendinize

Yok hayır onunla ilgili değil. Genel olarak buradaki konuları okudukça erkeklere olan bakış açım değişti sanki
Burdan biraz uzak kalmak da iyi olabilir o zaman ama şunu da unutmamak lazım burası bir derdim var yani hayatı iyi olan yazmaz ki öyle düşünün :)

Burdan biraz uzak kalmak da iyi olabilir o zaman ama şunu da unutmamak lazım burası bir derdim var yani hayatı iyi olan yazmaz ki öyle düşünün :)
Evet orası öyle tabi. Evliyken aldatan, ana kuzusu olan, eşine sevgi, ilgi göstermeyen, soğuk, mesafeli,en küçük şeyde trip atan dişil enerji dolu erkeklerin konusuyla dolu bu site.

Emin ol doğru kişi çıktığı zaman bu düşünceler aklına dahi gelmeyecek kendini çok huzurlu hissedeceksin. Buradaki konular çoğu fake olabiliyor olmasa dahi herkes aynı değil her hayat aynı değil. Kendini şartlandırma 🫶

Kısa bir süre önce katıldım buraya bazı konuları okudukça bende de nedense erkeklere karşı bir soğuma oluştu .Böyle nasıl söyliyim bi iğrenme oluştu sanki bütün erkeler kötü gibi gelmeye başladı .

Beş parmağın beşi aynı değil ki canım ama sen çok fazla bdvye takılıyorsun aşırı derecede hemde bence bi süre bakma derim
Evet her gün bdvdeki konulara bakıyorum. Bazı konulara şok oluyorum umarım gerçek değildir diyorum çoğu kez. Aldatan ve ana kuzusu olan erkeklerden nefret ediyorum .

Evet her gün bdvdeki konulara bakıyorum. Bazı konulara şok oluyorum umarım gerçek değildir diyorum çoğu kez. Aldatan ve ana kuzusu olan erkeklerden nefret ediyorum .
O yüzden bence ya azalt ya da elinden geliyorsa hiç bakma derim en azından senin için iyi olur canım benim 🫶

O yüzden bence ya azalt ya da elinden geliyorsa hiç bakma derim en azından senin için iyi olur canım benim 🫶
Evet haklısın bir süre bdvden uzak kalmak iyi olur belki ama yine de zihnimde erkeklere dair negatif düşünceleri yok edemiyorum. Hiç böyle olmamıştım daha önce.

frekansinin uyduğu biriyle tanışınca yine Leyla olursun, merak etme
yoksa netten tanistigin, daha bulusmadigin adamların neyinden etkilenecen
Yok ya genel olarak diyorum netten kimseyle tanışmıyorum artık. Libidosu yüksek olan bir kadınım normalde. Enerji , çekim sıfır şuan. Hiçbir şey hissedemiyorum erkekler bacım gibi geliyor gözüme. Yolda geçerken tipini beğendiğim bir erkek görsem birkaç kere bakar " vay be analar ne taş gibi erkekler doğurmuş" derdim içimden. Artık erkek görünce kaçıyorum resmen.

Yok hayır onunla ilgili değil. Genel olarak buradaki konuları okudukça erkeklere olan bakış açım değişti sanki
benim de tam tersi burayi okudukca kadinlara bakışım degisti. kötü adam bayrak sallaya sallaya geliyor, kizlar evde kalirim korkusuna yapışıp kaliyorlar. sevgiliyken 5 sorunu varsa görmüyorlar / görse de iki tatli söze kaniyorlar. nisanlaniyor sorun 15 oluyor görüyor ayrılmaya korkuyorlar. evleniyorlar sorun 50 oluyor. yeni evli diye ayrilmaya çekiniyor bir de gidiyor cocuk yapiyor sorun oluyor 150
bu sefer de konu aciyor diyor ki; cocuktan sonra cok degisti, harika biriydi bilmemne bilmemne
bir de kadinlarin kriteri yok. aldatmiyor, dövmüyor, mutfak alisverisi yapıyor diye b.k gibi adamlara "bu konu disinda harika bir koca" diyorlar. e bu kadinin buldugu adam da öyle angut olur. onu bosasa ayni kafayla yenisini alsa o da yeni model angut olur.
biraz da is kadinda bitiyor. Iliskisine arasıra dışarıdan bakip sorgulamali - sevse de bazi seyler gümbür gümbür geliyorsa yol yakinken ayrilmali

Yok ya genel olarak diyorum netten kimseyle tanışmıyorum artık. Libidosu yüksek olan bir kadınım normalde. Enerji , çekim sıfır şuan. Hiçbir şey hissedemiyorum erkekler bacım gibi geliyor gözüme. Yolda geçerken tipini beğendiğim bir erkek görsem birkaç kere bakar " vay be analar ne taş gibi erkekler doğurmuş" derdim içimden. Artık erkek görünce kaçıyorum resmen.
iyi de evden çıkmadığını sen soyledin. kargo getiren kuryeye mi asik olacaksin evden cikmadan? kimi bulacaksin da yukseleceksin?
yoldan geçen adama bilmiyorum, hic oyle seylerim yoktur:)

Back
X