- 16 Temmuz 2023
- 3.134
- 7.972
- 78
- Konu Sahibi Miss Salvatore
Erkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence en son yaşadığınız flört deneyiminden dolayı olabilir biraz zaman verin kendinizeErkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?
Yok hayır onunla ilgili değil. Genel olarak buradaki konuları okudukça erkeklere olan bakış açım değişti sankiBence en son yaşadığınız flört deneyiminden dolayı olabilir biraz zaman verin kendinize
Burdan biraz uzak kalmak da iyi olabilir o zaman ama şunu da unutmamak lazım burası bir derdim var yani hayatı iyi olan yazmaz ki öyle düşünün :)Yok hayır onunla ilgili değil. Genel olarak buradaki konuları okudukça erkeklere olan bakış açım değişti sanki
Buradan biraz uzak kalmalisin bence . Burada okuduğumuz konular genel olarak aşırı uç konular .Yok hayır onunla ilgili değil. Genel olarak buradaki konuları okudukça erkeklere olan bakış açım değişti sanki
Evet orası öyle tabi. Evliyken aldatan, ana kuzusu olan, eşine sevgi, ilgi göstermeyen, soğuk, mesafeli,en küçük şeyde trip atan dişil enerji dolu erkeklerin konusuyla dolu bu site.Burdan biraz uzak kalmak da iyi olabilir o zaman ama şunu da unutmamak lazım burası bir derdim var yani hayatı iyi olan yazmaz ki öyle düşünün :)
Kısa bir süre önce katıldım buraya bazı konuları okudukça bende de nedense erkeklere karşı bir soğuma oluştu .Böyle nasıl söyliyim bi iğrenme oluştu sanki bütün erkeler kötü gibi gelmeye başladı .Erkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?
Evet her gün bdvdeki konulara bakıyorum. Bazı konulara şok oluyorum umarım gerçek değildir diyorum çoğu kez. Aldatan ve ana kuzusu olan erkeklerden nefret ediyorum .Beş parmağın beşi aynı değil ki canım ama sen çok fazla bdvye takılıyorsun aşırı derecede hemde bence bi süre bakma derim
Eşinize ne anlatıyorsunuzAmaan ben eskiden de sevmezdim erkekleri hala daha sevmiyorum pek. Bir şey olmaz idare ediyoruz bir sekildeBen artık eşime de duyduğum şeyleri anlata anlata onu da erkek düşmanı yaptım rahatladım oh.
O yüzden bence ya azalt ya da elinden geliyorsa hiç bakma derim en azından senin için iyi olur canım benimEvet her gün bdvdeki konulara bakıyorum. Bazı konulara şok oluyorum umarım gerçek değildir diyorum çoğu kez. Aldatan ve ana kuzusu olan erkeklerden nefret ediyorum .
Evet haklısın bir süre bdvden uzak kalmak iyi olur belki ama yine de zihnimde erkeklere dair negatif düşünceleri yok edemiyorum. Hiç böyle olmamıştım daha önce.O yüzden bence ya azalt ya da elinden geliyorsa hiç bakma derim en azından senin için iyi olur canım benim![]()
Yok ya genel olarak diyorum netten kimseyle tanışmıyorum artık. Libidosu yüksek olan bir kadınım normalde. Enerji , çekim sıfır şuan. Hiçbir şey hissedemiyorum erkekler bacım gibi geliyor gözüme. Yolda geçerken tipini beğendiğim bir erkek görsem birkaç kere bakar " vay be analar ne taş gibi erkekler doğurmuş" derdim içimden. Artık erkek görünce kaçıyorum resmen.frekansinin uyduğu biriyle tanışınca yine Leyla olursun, merak etme
yoksa netten tanistigin, daha bulusmadigin adamların neyinden etkilenecen
benim de tam tersi burayi okudukca kadinlara bakışım degisti. kötü adam bayrak sallaya sallaya geliyor, kizlar evde kalirim korkusuna yapışıp kaliyorlar. sevgiliyken 5 sorunu varsa görmüyorlar / görse de iki tatli söze kaniyorlar. nisanlaniyor sorun 15 oluyor görüyor ayrılmaya korkuyorlar. evleniyorlar sorun 50 oluyor. yeni evli diye ayrilmaya çekiniyor bir de gidiyor cocuk yapiyor sorun oluyor 150Yok hayır onunla ilgili değil. Genel olarak buradaki konuları okudukça erkeklere olan bakış açım değişti sanki
iyi de evden çıkmadığını sen soyledin. kargo getiren kuryeye mi asik olacaksin evden cikmadan? kimi bulacaksin da yukseleceksin?Yok ya genel olarak diyorum netten kimseyle tanışmıyorum artık. Libidosu yüksek olan bir kadınım normalde. Enerji , çekim sıfır şuan. Hiçbir şey hissedemiyorum erkekler bacım gibi geliyor gözüme. Yolda geçerken tipini beğendiğim bir erkek görsem birkaç kere bakar " vay be analar ne taş gibi erkekler doğurmuş" derdim içimden. Artık erkek görünce kaçıyorum resmen.