Bu durum evlenince sorun yaratır mı sizce? :(

hahah güldürdün beni Allah iyiliğini versin :) melek gibi uyuyorsun dedikten sonra horladığını hayal ettim
yok sorun olmaz bence binlerce erkek horluyor. eğer sorun olsaydı evli kalamazlardı. benim 2 kız kuzenim çok fena horluyorlar tabiri caizse borazan gibi yok böyle bişey. ameliyat oldular geçti. sizde nişanlınızla konuşup ameliyat olabilirsiniz. boşuna psikolojiyi bozmaya gerek yok. insanız her şey bizim için..

muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum. özel hastane muayene ücretinden ziyade ameliyat falan olursam diye endişelendim çok mu masraflı olur ki

inşallah evlenmeden tedavi olup kurtuluruz. peki sen erkek arkadaşına söyledin mi cnm
hayır canım utanırımda valla dıyorum yarım yarım uyusam nasıl olcak agzım kapalımı uyusam bı arkadasımda ben gıbıydı..eşi demıs allah askına bu ne dıye ve esı cok derın uyurmus ve de 7 yıllık sevgılısydı..dolayısıyla arkadasın dedıgı gıbı onlar osursa bız bıse demıorz ama bıze gelınce herseyı kusursz ısterler...:

söyeleyemedim bi türlü kendisi bi ara sigara içtiği dönemler horlarmış sigaranın zararlarından bahsederken söylemişti. şimdi geçti dedi .. konusu açılmıştı söyleyemedim benim böyle probblemim var diye geç söyleyince de önceden neden sööylemedin derse

doktor sana sinüs bt çektirip de mi söyledi burnunda bi sorun olmadığını? yoksa öyle burnunun içine bakıp mı bişey yok dedi
burnumun içine bakıp. hatta dalga geçer gibi söyledi çok ferah burnunun içinde birşey yok dedi. bogazında sıkıntı var dil kökünde dedi. bıçak altına mı yatacaksın kafayı mı yedin bu yüzden bıçak altına yatılır mı dedi

bu kadar takma kafana
horluyorsun diye bosanacak hali yok, hakim bile guler :)
utandim diyemedim dersin

Ben şahsen :) " yatsın yanıma, sarılmasın dönsün uyusun " modunda olduğum için horlasa da horlamasa da umrum da olmazdı :) kuzucumm kurban olurdum ben onun horlamasına da :) takılma sende böyle bence çok önemli bir problem değil şahsen bana göre

normalde zayıfım ama boynum vücuduma göre biraz kalın. bi de kemiklerim çok ince benim. aslında kilom normal 165 boyum 57 kilom var ama yağ oranım fazla sanırım kemikler ince olduğu için. Bi de benim eski erkek arkadaşım vardı ünvdeyken onunla beraber kaldığımız dönemler o horladığğımı söylerdi. yan yatınca horlamyosun bazen derdi

cnm evlilik öyle bir şey ki giz asla olmuyor arada. önemli olan saygı sevgidir. benim eşim horlasa tedavi olmasını isterdim o kadar. sonuçta bu onun elinde olan bir şey değil. senin de aynen öyle. istersen dr gideceğini söyle birgün. ve git o günde. neden derse benim horlama problemim var seni rahatsız edeceğini düşündüm. daha önce gittiğim drlar ameliyat önerdi. o yüzden cesaret edemedim. şimdi biraz daha üzerinde durmak istiyorum de. o zaman tepkisini görürsün. belki destek olur belki de ameliyat olmana kıyamaz.

ağzını kapatsan illa uyuda açılabilir benim erkek arkadaşım böyle şeyleri sorun etmez gibi geliyor ama evlenince cicim ayları bitince batmaya başlarsa diye endişe duyuyorum

benim esim horluyor hemde fena valla evden treen faaln geçiyor sanki
arada durtup uyandiriyorum yatsigini duzeltiyor ama pek afrketmiyor
bunun içinc amleiyat olunmaz bencede
erkek horlayınca insana normal geliyor ama bayanların horlaması tuhaf oluyor biraz

ameliyat olmak der kesin ama ben de diyemem (((

benim eşimde horluyor başta zorlanıyordum ama zamanla alıştım ondan önce uyuyunca hiç duymuyorum bile başta belki zor olur ama sonra alışırsın bence çok büyütüp kendini sıkma en kötü ihtimalle ameliyat olursun dil kökü ameliyatını bir çok kişi oluyor sorun edip bu tatlı telaşlı günlerini kendine zehir etme bir daha bu güzel günlere dönemeyeceksin çeyizinin gelinlik provanın keyfini çıkar hiiç bişey olmaz merak etme

ameliyat olmak der kesin ama ben de diyemem (((

eğer horlamayla sevgisi azalacak ir insansa. yarın öbürgn az cilveli hoş kadın görse aldatır falan da. böyle insanlar daha çok somut şeylere önem verirler. o yüzden bu şekilde düşünme.. sen daha doğum yapıcan kilo alıcan belki çatlakların olacak falan filan. bunlar hepsi biz insanlara özgü.

muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum. özel hastane muayene ücretinden ziyade ameliyat falan olursam diye endişelendim çok mu masraflı olur ki
canım bende muğlada oturuyorum. muğla merkezdeki hastanelerdede yeteri kadar ilgilenmezler zaten.

bence nişanlınla konuş. hem için rahatlar tepkisini görürsün. belki hiç önemsemeyecek nerden biliyosun :)
eğer sorun olacaksa izmire ya da denizliye araştırma hastanelerine gitmeni tavsiye ediyorum. muğladan bişey çıkmaz.

Ailen bu konuda sana yardımcı olmuyor mu? Horlamanın nedeni burnundan kaynaklı da olabilir. Rahat nefes alamama sorunları gibi bir ton şey olabilir.
Ailen neden ilgilenmiyor da atanmayı bekliyorsun? Sağlık ertelenir mi?

yok geniz etimi aldırmadım. ben tekrar hastaneye gideyim en güzeli. Burası ilçe olduğu için araştırma hastanesine bayağı uzak
Geniz etide horlama yapar tatlım, madem şuan çalışmıyorsun sabah erkenddne kalk araştırma hastanesinden al randevunu hatta akrabanız tanıdığınız varsa yakında orada kalın derim. Sağlık ihmale gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…