- 9 Ocak 2012
- 14.903
- 28.624
-
- Konu Sahibi mavibalon260988
muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum. özel hastane muayene ücretinden ziyade ameliyat falan olursam diye endişelendim çok mu masraflı olur kinerede yasiyirsunuz bilmiyorum ama bazi ozel hastanelerde muayene ucreti o kadar da fazla degil. 50 100 tlye muayene olabilirsiniz. istanbulda erdem hastanesi umran tip falan cok uygun mesela.
daha detayli ilgilenip sorunun kaynagini brlirlerler siz de gidip devlette ameliyat olursunuz eger gerekirse
hayır canım utanırımda valla dıyorum yarım yarım uyusam nasıl olcak agzım kapalımı uyusam bı arkadasımda ben gıbıydı..eşi demıs allah askına bu ne dıye ve esı cok derın uyurmus ve de 7 yıllık sevgılısydı..dolayısıyla arkadasın dedıgı gıbı onlar osursa bız bıse demıorz ama bıze gelınce herseyı kusursz ısterler...:inşallah evlenmeden tedavi olup kurtuluruz. peki sen erkek arkadaşına söyledin mi cnm
söyeleyemedim bi türlühahah güldürdün beni Allah iyiliğini versin :) melek gibi uyuyorsun dedikten sonra horladığını hayal ettim
yok sorun olmaz bence binlerce erkek horluyor. eğer sorun olsaydı evli kalamazlardı. benim 2 kız kuzenim çok fena horluyorlar tabiri caizse borazan gibi yok böyle bişey. ameliyat oldular geçti. sizde nişanlınızla konuşup ameliyat olabilirsiniz. boşuna psikolojiyi bozmaya gerek yok. insanız her şey bizim için..
burnumun içine bakıp. hatta dalga geçer gibi söyledi çok ferah burnunun içinde birşey yok dedi. bogazında sıkıntı var dil kökünde dedi. bıçak altına mı yatacaksın kafayı mı yedin bu yüzden bıçak altına yatılır mı dedidoktor sana sinüs bt çektirip de mi söyledi burnunda bi sorun olmadığını? yoksa öyle burnunun içine bakıp mı bişey yok dedi
bu kadar takma kafanasöyeleyemedim bi türlükendisi bi ara sigara içtiği dönemler horlarmış sigaranın zararlarından bahsederken söylemişti. şimdi geçti dedi .. konusu açılmıştı söyleyemedim benim böyle probblemim var diye geç söyleyince de önceden neden sööylemedin derse
normalde zayıfım ama boynum vücuduma göre biraz kalın. bi de kemiklerim çok ince benim. aslında kilom normal 165 boyum 57 kilom var ama yağ oranım fazla sanırım kemikler ince olduğu için. Bi de benim eski erkek arkadaşım vardı ünvdeyken onunla beraber kaldığımız dönemler o horladığğımı söylerdi. yan yatınca horlamyosun bazen derdiDil kökü ameliyatı olacaksan eğer gerçekten zor bi ameliyat ve dr lar yapmak istemez. Sonuç da alamayabilirsin ayrıca yüksek bi oranda. İşe yararlılık oranı düşük. Kilo verebiliyosan biraz daha vermeyi dene. O bölge de rahatlar çünkü. Özelde ya da devlette yaptırman değil önemli olan. Gece sesini kaydet belki cok az bi sure oluyodur. Müstakbel eşinin annesi, babası, kardesi horluyodur belki alışıktır. Once bi sorun haline gelsin daha sonra bakarsiniz çaresine.
söyeleyemedim bi türlükendisi bi ara sigara içtiği dönemler horlarmış sigaranın zararlarından bahsederken söylemişti. şimdi geçti dedi .. konusu açılmıştı söyleyemedim benim böyle probblemim var diye geç söyleyince de önceden neden sööylemedin derse
ağzını kapatsan illa uyuda açılabilirhayır canım utanırımda valla dıyorum yarım yarım uyusam nasıl olcak agzım kapalımı uyusam bı arkadasımda ben gıbıydı..eşi demıs allah askına bu ne dıye ve esı cok derın uyurmus ve de 7 yıllık sevgılısydı..dolayısıyla arkadasın dedıgı gıbı onlar osursa bız bıse demıorz ama bıze gelınce herseyı kusursz ısterler...:
erkek horlayınca insana normal geliyor ama bayanların horlaması tuhaf oluyor birazbenim esim horluyor hemde fena valla evden treen faaln geçiyor sanki
arada durtup uyandiriyorum yatsigini duzeltiyor ama pek afrketmiyor
bunun içinc amleiyat olunmaz bencede
yok boşanmaz ama bana sevgisi azalırsa diye korkuyorummbu kadar takma kafana
horluyorsun diye bosanacak hali yok, hakim bile guler :)
utandim diyemedim dersin
ameliyat olmak der kesincnm evlilik öyle bir şey ki giz asla olmuyor arada. önemli olan saygı sevgidir. benim eşim horlasa tedavi olmasını isterdim o kadar. sonuçta bu onun elinde olan bir şey değil. senin de aynen öyle. istersen dr gideceğini söyle birgün. ve git o günde. neden derse benim horlama problemim var seni rahatsız edeceğini düşündüm. daha önce gittiğim drlar ameliyat önerdi. o yüzden cesaret edemedim. şimdi biraz daha üzerinde durmak istiyorum de. o zaman tepkisini görürsün. belki destek olur belki de ameliyat olmana kıyamaz.
ameliyat olmak der kesinama ben de diyemem (((
canım bende muğlada oturuyorum. muğla merkezdeki hastanelerdede yeteri kadar ilgilenmezler zaten.muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum. özel hastane muayene ücretinden ziyade ameliyat falan olursam diye endişelendim çok mu masraflı olur ki
Ailen bu konuda sana yardımcı olmuyor mu? Horlamanın nedeni burnundan kaynaklı da olabilir. Rahat nefes alamama sorunları gibi bir ton şey olabilir.13-14 yaşından beri horlama problemim var. Bunu lise sonda otobüs yolculuğunda bi arkadaşım söyleyince farkettim ama yolculuk uzaktı bende yorgunluktandır diye düşündüm sonra üniversitede yurtta arkadaşlarım da söyleyince problem haline getirmeye başladım. Maddi durumumuz iyi olmadığı için devlet hastanesine gittim ve KBB doktoru bana "bende horluyorum ne var bunda" deyip beni yolladı. Başka bi doktora gittim başka şehirde devlet hastanesine yine "burnunda bi sıkıntı yok dil kökünde bi sıkıntı var bu yüzden bıçak alltına mı yatacaksın aklını mı kaçırdın sen" dedi.. Bende bu sebepten ötürü hasteneye gitmeye küstüm. İşe girersem özele gideceğim ama bi türlü atanamadım. iş sahibi olamadımBi de ameliyat olmak zorunda kalırsam diye de korkuyorum biraz ama bu yüzden başka yerlerde uyuyamıyorum insanları rahatsız etmekten utanıyorum Aslında kilo probelmim de yok Şimdi söz nişan telaşım var ve kısmet olursa temmuz ağustos gibi düğün olacak ve ben gece horlayıp eşimi rahatsız edersem diye çok endişeleniyorum bana bazen diyor ki "uyurken ne kadar tatlı melek gibi uyuyorsundur seni izlemeye doyamam galiba" diyor bu yüzden evlenmek bile istemez oldum
Geniz etide horlama yapar tatlım, madem şuan çalışmıyorsun sabah erkenddne kalk araştırma hastanesinden al randevunu hatta akrabanız tanıdığınız varsa yakında orada kalın derim. Sağlık ihmale gelmez.yok geniz etimi aldırmadım.ben tekrar hastaneye gideyim en güzeli. Burası ilçe olduğu için araştırma hastanesine bayağı uzak
eşlerden biri horlamalı ilişkiyi canlı tutar..1 gece bizde kalmıştı odasının kapısından dinledim hiç horlamıyordu