-
- Konu Sahibi mavibalon260988
Benim annem fenadır horlama konusunda,bi kere birlikte uyudukta amaaaan pancar motoru gibi hor hor hor aha diyorum 3.horda ham yapıp yutacak beni
Ayyy ayni benim annemi anlatmissin. Dogumda kayimvalidemle yanimda annem kaldı. Annem hor hor horrr ikimizi de uyutmadi.
Annemlerde kalirken kocaman evde yatak odasından gelen horlama sesiyle kendi odamda uyuyamiyorum. Gercekten cok sıkıntı verici. Babam o kadar alismis ki yalniz misil misil uyuyor adam
Bende de var aynısından bir tane. Stres falan değil adam sürekli gıcırdıyor çok fena... Bu arada eskiden ben de gıcırdatırdım dişlerimi, altı ay kadar damaklık kullandım o zamandan beri çok nadir oluyor. Eşimi ikna edemedim bir türlü ama sen belki ikna eder bir diş doktoruna götürürsün.horlamadan daha beter bişey varsa oda diş gıcırdatma. ..eşim polis özellikle gergin olduğu günler dişlerini yiyo resmen, horlamaya gene ameliyat burun bandı zayıflama gibi alternatifler sunuluyor ama bu tamamen stresten
Bende de var aynısından bir tane. Stres falan değil adam sürekli gıcırdıyor çok fena... Bu arada eskiden ben de gıcırdatırdım dişlerimi, altı ay kadar damaklık kullandım o zamandan beri çok nadir oluyor. Eşimi ikna edemedim bir türlü ama sen belki ikna eder bir diş doktoruna götürürsün.
Zorla oturt o koltuğa gerekirse. Benimkinin hastane fobisi var kapıdan girer girmez bayılıyor, ömür boyu gıcırtı çekicem sanırım.damaklık kullanıldığını bilmiyodum bak iyi oldu tosunu ilk dişçi muayenesine götürdüğümüzde ki yakındır eşimi de kafalıyım
burnumun içine bakıp. hatta dalga geçer gibi söyledi çok ferah burnunun içinde birşey yok dedi. bogazında sıkıntı var dil kökünde dedi. bıçak altına mı yatacaksın kafayı mı yedin bu yüzden bıçak altına yatılır mı dedi
13-14 yaşından beri horlama problemim var. Bunu lise sonda otobüs yolculuğunda bi arkadaşım söyleyince farkettim ama yolculuk uzaktı bende yorgunluktandır diye düşündüm sonra üniversitede yurtta arkadaşlarım da söyleyince problem haline getirmeye başladım. Maddi durumumuz iyi olmadığı için devlet hastanesine gittim ve KBB doktoru bana "bende horluyorum ne var bunda" deyip beni yolladı. Başka bi doktora gittim başka şehirde devlet hastanesine yine "burnunda bi sıkıntı yok dil kökünde bi sıkıntı var bu yüzden bıçak alltına mı yatacaksın aklını mı kaçırdın sen" dedi.. Bende bu sebepten ötürü hasteneye gitmeye küstüm. İşe girersem özele gideceğim ama bi türlü atanamadım. iş sahibi olamadımBi de ameliyat olmak zorunda kalırsam diye de korkuyorum biraz ama bu yüzden başka yerlerde uyuyamıyorum insanları rahatsız etmekten utanıyorum Aslında kilo probelmim de yok Şimdi söz nişan telaşım var ve kısmet olursa temmuz ağustos gibi düğün olacak ve ben gece horlayıp eşimi rahatsız edersem diye çok endişeleniyorum bana bazen diyor ki "uyurken ne kadar tatlı melek gibi uyuyorsundur seni izlemeye doyamam galiba" diyor bu yüzden evlenmek bile istemez oldum
ne kadar iyi niyetli bir insansın..ben de ilk gün eşimin horlamasına uyuyamamıştım,bantlardan falan almıştık:)ama horladı diye ondan hiç tiksinmedim ada soğumadım:) 2 yıllık evliyim uzun zamandır eşimin horlamasını duymuyorum, alışıyor insan sanırım:) ayrıca eşim benimde horladığımı söyler ben kabul etmem güler geçeriz:)) bunları düşünme bile.. Telaşen bi başlasın gör o zaman ki bu dertmiymiş..Mutluluklar diliyorum:**13-14 yaşından beri horlama problemim var. Bunu lise sonda otobüs yolculuğunda bi arkadaşım söyleyince farkettim ama yolculuk uzaktı bende yorgunluktandır diye düşündüm sonra üniversitede yurtta arkadaşlarım da söyleyince problem haline getirmeye başladım. Maddi durumumuz iyi olmadığı için devlet hastanesine gittim ve KBB doktoru bana "bende horluyorum ne var bunda" deyip beni yolladı. Başka bi doktora gittim başka şehirde devlet hastanesine yine "burnunda bi sıkıntı yok dil kökünde bi sıkıntı var bu yüzden bıçak alltına mı yatacaksın aklını mı kaçırdın sen" dedi.. Bende bu sebepten ötürü hasteneye gitmeye küstüm. İşe girersem özele gideceğim ama bi türlü atanamadım. iş sahibi olamadımBi de ameliyat olmak zorunda kalırsam diye de korkuyorum biraz ama bu yüzden başka yerlerde uyuyamıyorum insanları rahatsız etmekten utanıyorum Aslında kilo probelmim de yok Şimdi söz nişan telaşım var ve kısmet olursa temmuz ağustos gibi düğün olacak ve ben gece horlayıp eşimi rahatsız edersem diye çok endişeleniyorum bana bazen diyor ki "uyurken ne kadar tatlı melek gibi uyuyorsundur seni izlemeye doyamam galiba" diyor bu yüzden evlenmek bile istemez oldum