- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 36
-
- Konu Sahibi mavibalon260988
1 gece bizde kalmıştı odasının kapısından dinledim hiç horlamıyordubenim esim de horluyor ama hic rahatsiz olmuyorum. eger rahatsiz olur uyuyamazsa o zaman gidersiniz ne gerekiyirsa yapilir. belki o da horluyordur hem
ameliyat mı olmam gerekiyor acaba ben çok korkuyorum ameliyat olmaktanBence tedavisi ni ol sonucta kimse hergun yaninda horlanmasini istemez hem kendinde rahat edersin aksatma hemen git doktora daha yaza cok var iyilesirsin o zamana
1 gece bizde kalmıştı odasının kapısından dinledim hiç horlamıyordu
kız aynı sorun bende var amelıyat olamadım bı ay sonra evlencm bnde dusunuyrm yaza dogru burun amelıyatı olcm ıcte kemık egrılgı varmıs ama horlaman gıdermı bılmem dıyo doktor uyku apnesıde olabılır sadece bırını elemıs olurz dedi...valla bende cok utanıyorum benm daha kotu agzım acık yatıyorum ve hep akıyo cok cok ıgrenc nolcak bılmıyorum cozum varsa banada deyın13-14 yaşından beri horlama problemim var. Bunu lise sonda otobüs yolculuğunda bi arkadaşım söyleyince farkettim ama yolculuk uzaktı bende yorgunluktandır diye düşündüm sonra üniversitede yurtta arkadaşlarım da söyleyince problem haline getirmeye başladım. Maddi durumumuz iyi olmadığı için devlet hastanesine gittim ve KBB doktoru bana "bende horluyorum ne var bunda" deyip beni yolladı. Başka bi doktora gittim başka şehirde devlet hastanesine yine "burnunda bi sıkıntı yok dil kökünde bi sıkıntı var bu yüzden bıçak alltına mı yatacaksın aklını mı kaçırdın sen" dedi.. Bende bu sebepten ötürü hasteneye gitmeye küstüm. İşe girersem özele gideceğim ama bi türlü atanamadım. iş sahibi olamadımBi de ameliyat olmak zorunda kalırsam diye de korkuyorum biraz ama bu yüzden başka yerlerde uyuyamıyorum insanları rahatsız etmekten utanıyorum Aslında kilo probelmim de yok Şimdi söz nişan telaşım var ve kısmet olursa temmuz ağustos gibi düğün olacak ve ben gece horlayıp eşimi rahatsız edersem diye çok endişeleniyorum bana bazen diyor ki "uyurken ne kadar tatlı melek gibi uyuyorsundur seni izlemeye doyamam galiba" diyor bu yüzden evlenmek bile istemez oldum
kullandım ama işe yarayıp yaramadığını şu an test edemiyorum evdekiler önemsemiyor. bi de problem burunda değilmiş ya o yüzden sanırım faydası olmuyorBurun bantları var horlamayı önleyici onlardan kullansanız?
kız aynı sorun bende var amelıyat olamadım bı ay sonra evlencm bnde dusunuyrm yaza dogru burun amelıyatı olcm ıcte kemık egrılgı varmıs ama horlaman gıdermı bılmem dıyo doktor uyku apnesıde olabılır sadece bırını elemıs olurz dedi...valla bende cok utanıyorum benm daha kotu agzım acık yatıyorum ve hep akıyo cok cok ıgrenc nolcak bılmıyorum cozum varsa banada deyın
yok geniz etimi aldırmadım.Uyku bantları var horlamayı kesen azaltan. Hem geniz etinizi aldırdınız mı ? Belki ondanda olabilir. Tedavinizi aksatmayın olun hemen hatta mümkünse devletin araştırma hastanelerine gidin görüşün ya da özel tıp merkezleri hastanelere nazaran daha uygun bi onlarla görüşün isterseniz.
utanıyorumSöyle istersen nişanlına, çok büyütmeden. Bu benim rahatsızlığım, ameliyat olmayı tavsiye etmiyorlar doktorlar bunun için diye.