Bu durum evlenince sorun yaratır mı sizce? :(

Bunu bu kadar kafanıza takmayın, ayrıca neden hep biz kadınlar kafamıza takıyoruz ki her şeyi, benim eşimde horluyor hem de ne horlama ama hiçbir zamanda horladığını kabul etmiyor. Ben alıştım artık onun horultularına öyle bir horluyor ki sanki içinden aslan çıkıyor adamın uyurken, horlamadığı zaman terdirgin oluyorum kocişime bir şey mi oldu diye dürtüp uyandırıyorum hayırdır bir şey mi oldu diyor yoookkkk bir şey hiç horlamadın da merak ettim diyorum. :) Ninni gibi geliyor onun horultusu artık bana.

ağzını kapatsan illa uyuda açılabilir benim erkek arkadaşım böyle şeyleri sorun etmez gibi geliyor ama evlenince cicim ayları bitince batmaya başlarsa diye endişe duyuyorum
aynen canım yazın amelıyat olcam işte ozamana kadar bıseyler yapcam valla ben bant almıstım hıc cozum olmamıstı acıkcası bı bayan olarak bana cok ıtıcı gelıyo ona neden gelemsinki..

bende ünivdeyken çok horlarmışım. hep arkadaşlarım uyarırdı beni. sonra mezun oldum zayıfladım. horlama geçti kendiliğinden. şimdi eşim baya bir horluyor ama sevdiğim için hormalamsı bile güzel geliyor. takma fazla kafana.

Evleneceğin adamın rahatsız olmasından önce sen kendi sağlığını düşünmelisin, benim eşimde çok horlar. ameliyat oldu ama fayda etmedi. şimdi zayıflamaya çalışıyor.
Horlamak demek rahat nefes alamamak demek. uykuda olan kalp krizlerinin büyük çoğunluğu horlamakla alakalıymış, kalpten tut başka bir sürü rahatsızlığa yol açıyor.
Devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar bulmak mümkün. hangi il desin , biraz yazarsan buradan hastane veya doktor önerileride gelecektir sana. ihmal etme
Ayrıca senin soruna gelirsek, evet uykusu ağır olanlar için sorun yaratmaz belki ama mesela benim için büyük sorun. biz her gece yatak odasında yatıp sabah çekyatta uyanıyoruz. Bir gün iki gün değil yıllardır düzenli uyku olmaması bir yerden sonra sinir yapıyor :) haberin olsun

benimde horlama problemim var gece sevgilimde kaldım garibim o gün cırcır olmuştu her 10 dakikada bir lavaboya gidiyodu çıkmak bilmiyodu bende okadar yorgundum ki hiç ilgilenecek halim yoktu hem ne yapacaktım başındamı bekliyecektim uydum tabi kisabah oldu bi baktım bu tepemde durmuş bana bakıyo ne oluyo dedim sen ne biçim insansın ben gece boyu uyuyamadım sancıdan sen uyudun hemde horluyordun hep öyle horlarmısın hee dedim horlarım ne yapayım ama çok bozulmuştu gün boyu surat yapmıştı onu halde bırakıp uyumama hemde horul horul uyumama

Ben uyurken odaya biri girse gölgesini hissedip uyanan bi insan olduğum için beni rahatsız eder şahsen
Yalnız değilmişim.
Babamlarla odam yan yana ve babam acayip horlar duvarlar ince olduğu için çok net duyuyorum ve bazen uyuyamıyorum bile. Annem bazen dayanamayıp gidip salonda yatıyor. Babam ise paşalar gibi uyuyor Zor yani uykusu hafif olan biri için. Alışılmıyor ne yazıkki.

horlamadan daha beter bişey varsa oda diş gıcırdatma. ..eşim polis özellikle gergin olduğu günler dişlerini yiyo resmen, horlamaya gene ameliyat burun bandı zayıflama gibi alternatifler sunuluyor ama bu tamamen stresten

Benimkide Ağzını, burnunu, yüzünü gözünü patlatalım. ne gölge görürsün ne ses duyarsın. mışıl mışıl uyursun diye dalga geçiyor

Benim annem fenadır horlama konusunda,bi kere birlikte uyudukta amaaaan pancar motoru gibi hor hor hor aha diyorum 3.horda ham yapıp yutacak beni

Benim annem fenadır horlama konusunda,bi kere birlikte uyudukta amaaaan pancar motoru gibi hor hor hor aha diyorum 3.horda ham yapıp yutacak beni
Ayyy ayni benim annemi anlatmissin. Dogumda kayimvalidemle yanimda annem kaldı. Annem hor hor horrr ikimizi de uyutmadi.

Annemlerde kalirken kocaman evde yatak odasından gelen horlama sesiyle kendi odamda uyuyamiyorum. Gercekten cok sıkıntı verici. Babam o kadar alismis ki yalniz misil misil uyuyor adam

Nişanlının uykusu hafifse sorun olur

benim uykum hafif çıt sesine uyanıp

eve hırsız girdi diye bütün evi aratırım:)

eşim de horluyor ve rahatsız oluyorum evet

yeni doğmuş bebeğim var birde büyük oğlum

güç bela onları uyuttuktan sonra

horultu sesine uyanınca sinirim çok bozuluyor

Not:telefondan yazıyorum hatalar olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…