Bu durum evlenince sorun yaratır mı sizce? :(

Şimdi sana olmaz demek isterdim ama malesef olur yada en azından benim eşim horlayınca uykularım kaçıyor ve dürtüp uyandırıyorum şükürki bunu yorgunluk yapar sadece
Babam ise bildimbileli horlar yan odadan duyulur sesi annemin sinirleri oynadı:)
Geçen oturma Odasında Yatmış horluyordu anamda diyoki yahu gece Yanımda horluyor gündüzde Yanımda valla ne yapsak:)
Erkek kardeşimde horluyormuş gelin hanım 1.yıl burnundan et aldırdı:) bilmem şimdi durumlar nasıl
Sizin içinde amaliyat seçeneği var çok basit bir işlemmiş korkmaya gerekyok
Neticede Yanınızda yatan insanın uykuları kaçmasın şimdiden mutluluklar dilerim boş yere üzülmeyin tedavisi var

Birde uyku testi yapıyorlar siz uyurken çeşitli kablolar yakışıyormuş babam öişil mişil uydum dedi
Dr dedi yeteri uykuyu alamadın ondan gündüz yorgunluş
Birde ani kalp krizini tetikleye biliyormuş bilginiz olsun

canım bende muğlada oturuyorum. muğla merkezdeki hastanelerdede yeteri kadar ilgilenmezler zaten.

bence nişanlınla konuş. hem için rahatlar tepkisini görürsün. belki hiç önemsemeyecek nerden biliyosun :)
eğer sorun olacaksa izmire ya da denizliye araştırma hastanelerine gitmeni tavsiye ediyorum. muğladan bişey çıkmaz.
sağol cnm antalya denizli olabilir

Ailen bu konuda sana yardımcı olmuyor mu? Horlamanın nedeni burnundan kaynaklı da olabilir. Rahat nefes alamama sorunları gibi bir ton şey olabilir.
Ailen neden ilgilenmiyor da atanmayı bekliyorsun? Sağlık ertelenir mi?
benim ailem çok cahil insanlar ölümcül bir hastalık olmadan hastaneye gitmezler.. o kadar geri kafalılar. horlama onlara çok gereksiz geliyor bi de çok cimrilerdir. haftada 1 gün özel ders veriyiorum onun parasını bile istiyor

Birde uyku testi yapıyorlar siz uyurken çeşitli kablolar yakışıyormuş babam öişil mişil uydum dedi
Dr dedi yeteri uykuyu alamadın ondan gündüz yorgunluş
Birde ani kalp krizini tetikleye biliyormuş bilginiz olsun
tedavi olmam lazım haklısınız :KK43:

bende ünivdeyken çok horlarmışım. hep arkadaşlarım uyarırdı beni. sonra mezun oldum zayıfladım. horlama geçti kendiliğinden. şimdi eşim baya bir horluyor ama sevdiğim için hormalamsı bile güzel geliyor. takma fazla kafana.
cnm eskiden çok mu kiloluydun acaba

bende ünivdeyken çok horlarmışım. hep arkadaşlarım uyarırdı beni. sonra mezun oldum zayıfladım. horlama geçti kendiliğinden. şimdi eşim baya bir horluyor ama sevdiğim için hormalamsı bile güzel geliyor. takma fazla kafana.
cnm eskiden çok mu kiloluydun acaba

X