bu durum aldatmak sayılırmı

ben kilo aldım saldım 2 çocuk yaptm normal tabi ama gercegi söylemek lazım o kadar bakımlı değilim kafama öyle bir dank ettiki aslında guzel kadınım ama kendimi biraktım
Bakın buna sevindim, kendinizi eleştirmeniz iyi bir şey. Salmayın kendinizi. Sabah erken çocuklar okula gittikten sonra yarım saat gidiş yarım saat dönüş yürüyüş yapın sonra için keyif kahvenizi. Çocuklarınız küçük bile olsa indirin dükkana elalemin kadınına bakacağına kendi çocuklarına baksın. Bu olay size milat olsun. Makyaj süs püsten bahsetmiyorum ama her gün hareket ederseniz vücudunuz daha dinç bakımlı olur.

Duruma direk ihanet olarak yaklaşıp bir bakmakla gemileri yakcak duruma gelmek doğru değil ama takipte kalın. Eşinizin kadını beğenmiş olma ihtimali yüksek. Eşinizle sohbet ederken kadınla ilgili havadan sudan konu açın bakalım tavrı ne olcak,heyecanlancak mi? Eşisiniz sonuçta anlarsınız. Direk gördüm baktın olayına girmeyin ama

Erkekler tuhaf varlıklar ve emin olun kadınlardan daha çok dedikodu yapıyorlar. Bana arkadaşıyla daha önce kadının dedikodusunu yapmışlar gibi geldi. Mesela kadının kalçası saçı başı vs herhangi bir konu ile ilgili aralarında konuşmuşlar ve kadını görünce bunu da aralarında tekrar teyitleşmişler gibi. Kadına yazık burda dünyadan bir haber. Belki kadınla ilgili çaktırmadan eşinizin ağzını yoklayabilirsiniz ne düşünüyor ya da ne biliyor kadınla ilgili. Ya da bir süre daha gözlemleyin kadın karşılık verir mi, eşinizin ilgisi devam eder mi diye

Aldatılınca fark edersiniz sözlerine inanmayın bir çok kadın aldatıldığının farkına bile varmıyor. erkekle bu konuda sanıldığından daha kurnaz bir şekilde gizleyebiliyorlar durumu. Tabi bu eşiniz sizi aldatıyor anlamına gelmiyor. Bir kaç davranışına bakıp bir anlam çıkarmak doğru değil biraz daha gözlemlemeniz lazım.

nasıl bir değişiklik olur bizim herşey normal yada ben farkedemedim

Şimdi Brad karşı dükkanda çalışsa,kapının önüne çıksa bende baksam(aynı böyle öküzün trene baktığı gibi)aldatmak mı sayılır?Yoo dostum yoo
dışarı çıkınca bırak dürtmeyi,ben hava fişek falan patlatırdım heralde.
Konu sahibi bir süre gözlemleyin.Hemen bir anlam çıkarmayın ama tetikte olun.Eşinizi tanırsınız,gözü dışarıda bir adam mı?Açıkcası ben direkt eşime sorardım.Onun yalan söyleyip,söylemediğini anlayabiliyorum.

nasıl bir değişiklik olur bizim herşey normal yada ben farkedemedim
Bazı erkekler aldatıkları halde eşlerine ilgisiz davranmadıkları için kadınlar bunu haklı olarak fark etmeyebilir. Aldatma belirtileri genelde giyim kuşamlarına bir anda dikkat etmeye başlarlar. Ufak ufak yalanlar söylerler veya hayatında aynaya bakmayan adam birden aynaları sevmeye başlar. daha öncede belirttiğim gibi bütün bu davranışlara rağmen hemen aldatıyor diyemeyiz.

İletişim yoksa aldatma yoktur diyor genelde psikologlar kadın dikkatini çekmiş belli ki ama belki eski bir arkadaşa falan benzetti kendini alamadı hemen senaryo kurmak size zarar verir somut birseyler olsun

Hanımefendi kocanız karşı dükkandaki bir kadına dik dik bakmasın sizinle bir ilgisi yok neden hemen kendinizden şüpheye dusuyorsunuz? Kocanizin kadına ilgisi arkadaş çevresine kadar yayılmış görsün diye dürtüyorlar adamı. Şu erkeklerin size yaptığı saygısızlığı ve sadakatsizligin sebebini kendinizde aramayın ne olur ya.

adam baya etkilenmiş kadından,belliki arkadaşlarınada anlatmış hatta arkadaş ortamında yenge konumundadır şimdi,geçmiş olsun,bence evlide olsa nişanlida olsa insanın aklı baskasına kaydıysa o ilişki bitmiştir

Eşin kadini beğenmiş, arkadaşları ile de bunun muhabbeti gecmis. O yüzden kadın çıkınca seninki çıktı diye takılmış arkadaşı...Zararsız bir beğenme olabilir ama dikkat kesilmesi hoş değil.

Eh arkadaşı bu konuda takılabiliyorsa bence sen de aynı espriyi yapabilirsin esine.
Yarından tezi yok gidip dükkanda biraz oyalan, kadın dışarı çıkınca hah bak çıktı seninki deyiver gülerek E tabii sok olacak.Bu nereden çıktı falan diye soracak sana.Geçen gün pencereden bakarken gördüm ya deyiver. Sonra da şakaya vur konuyu kapat. Yalnız bunu gergin şekilde değil çok rahat yapman gerek. Bir daha bakabilecek cesareti varsa buyursun.

Belki sana öyle gelmiştir biraz daha izle takipte ol ama hissettirme hissettirirsen ya da konusu açılırsa gizli kapaklı olabilir eşiniz belli ettirmeden sezdirmeden izleyin takip edin caktirmayin birkaç güne anlarsınız belki durumu

Kadını beğenmiş.

Meyletmeye başlamış.yavastan farkına vardığınizi hissettirin siz de aşağı inin.evli adama da bak kadın çıktı uyar vb tarzı bir dürtme de ne kadar alçakça.

Ayy hep de kendimizde suç ararız yok bunalttım mı adamı acaba sıkıldı mı sıkıldıysa bunaldıysa hemen bakmak mı lazım bakış var bakış var bir de ben de hoş bir bey gördüğümde bakarım hatta o da bakarsa egom yükselir orada biter ama bakmaktan bakmaya fark var birine takılı kalıp bakmak farklı siz biraz daha gözlemleyin her şey beklenir bunlardan

Farkettiginiz an o bakisin hesabini yada nedenini soracak kadar cesaretiniz yoksa burda biz ne yazsak bos..

acaba diyorum ben kilo aldım saldım 2 çocuk yaptm normal tabi ama gercegi söylemek lazım o kadar bakımlı değilim kafama öyle bir dank ettiki aslında guzel kadınım ama kendimi biraktım
Yani diyorsunuz ki eşim aldatırsa benim yüzümden, suçlu benim...

Kadınların en nefret ettiği şey tecrübe ile sabit başka bir kadının sürekli bakışlarını üzerinde hissetmesi çok korkar ve kendini çekerler.Kadına sürekli bakın gözlemleyin ta ki size neden diye sorunca o zaman yaaaa öyle mi canım hiç farketmedim merhaba diyip tanışın onunla konuşun sorup soruşturun ona onu ama mesafeli olun farketsin sizin gözünüz onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…