-
- Konu Sahibi hayatzor34
Bakın buna sevindim, kendinizi eleştirmeniz iyi bir şey. Salmayın kendinizi. Sabah erken çocuklar okula gittikten sonra yarım saat gidiş yarım saat dönüş yürüyüş yapın sonra için keyif kahvenizi. Çocuklarınız küçük bile olsa indirin dükkana elalemin kadınına bakacağına kendi çocuklarına baksın. Bu olay size milat olsun. Makyaj süs püsten bahsetmiyorum ama her gün hareket ederseniz vücudunuz daha dinç bakımlı olur.ben kilo aldım saldım 2 çocuk yaptm normal tabi ama gercegi söylemek lazım o kadar bakımlı değilim kafama öyle bir dank ettiki aslında guzel kadınım ama kendimi biraktım
nasıl bir değişiklik olur bizim herşey normal yada ben farkedemedimAldatılınca fark edersiniz sözlerine inanmayın bir çok kadın aldatıldığının farkına bile varmıyor. erkekle bu konuda sanıldığından daha kurnaz bir şekilde gizleyebiliyorlar durumu. Tabi bu eşiniz sizi aldatıyor anlamına gelmiyor. Bir kaç davranışına bakıp bir anlam çıkarmak doğru değil biraz daha gözlemlemeniz lazım.
Bazı erkekler aldatıkları halde eşlerine ilgisiz davranmadıkları için kadınlar bunu haklı olarak fark etmeyebilir. Aldatma belirtileri genelde giyim kuşamlarına bir anda dikkat etmeye başlarlar. Ufak ufak yalanlar söylerler veya hayatında aynaya bakmayan adam birden aynaları sevmeye başlar. daha öncede belirttiğim gibi bütün bu davranışlara rağmen hemen aldatıyor diyemeyiz.nasıl bir değişiklik olur bizim herşey normal yada ben farkedemedim
İletişim yoksa aldatma yoktur diyor genelde psikologlar kadın dikkatini çekmiş belli ki ama belki eski bir arkadaşa falan benzetti kendini alamadı hemen senaryo kurmak size zarar verir somut birseyler olsunherkese merhaba yeni bir üyeyim hep takip ediyordum zaten bu siteyi, hanımlar,12 yıllık evliyim 37 yaşındayım esimle aynı yaştayız,ben çalışmıyorum eşim serbest meslekle uğraşıyor,benim sorunum şu,eşimin iş yeri apartmanımızın altında o yüzden eşim sürekli eve gelip gidiyor,yan tarafındaki dukkanlarda arkadaşları var,kendi arkadaşlarıda sürekli bizim dükkanda,apartmanın hemen karşısında elketronik eşa aksesuar tarzı eşya satan bir dükkan var oraya bir bayan çalışan aldılar bizim yaşlarımızda ama parmağında yüzük yok 6 ay kadar oldu,benim sürekli gittiğim bir yer telefona kılıf fln alıyorum,ben penecereden dışarı bakarken eşim ve arkadaşı aşağıdaydı eşimin arkası dönüktü o bayan dışarı çıkınca arkadaşı eşime birşey söyledi eşimde dönüp baktı diğer herkes işine döndü muhabbet ediyorlar bir tek eşim bakıyor kadına,ama baya bariz bakıyor buda benim canımı sıktı belliki daha öncede olmuşki arakadaşı söyleyince baktı ama kadın hiç bakmadı,sonrasındada bakışlarını yakaladım kadın dükkandayken arada yokluyor gibi,şimdi benim size sorum ben aldatılıyormuyum aldatılsam nasıl anlarım hayatımızda bir değişiklik yok yada benmi anlamadım bilmiyorumki telefonundada birşey görmedim,özel hayatımızda normal rutininde,ama arkadaşlarına bile söyleyecek kadar birşeymi hissediyor kadına anlamadım,aldatılınca fark edersiniz diyorlar ama illaki cinselliklemi alakalı ilgisi varsa nasıl anlarım vallahi kafayı yiyecem cok uzun oldu kusura bakmayın
Hanımefendi kocanız karşı dükkandaki bir kadına dik dik bakmasın sizinle bir ilgisi yok neden hemen kendinizden şüpheye dusuyorsunuz? Kocanizin kadına ilgisi arkadaş çevresine kadar yayılmış görsün diye dürtüyorlar adamı. Şu erkeklerin size yaptığı saygısızlığı ve sadakatsizligin sebebini kendinizde aramayın ne olur ya.tesadüfen oldu ben hep pencerenin önündeki koltukta oturup dışarıya bakarım kahve içerim o günde öyle oldu parmağında yüzük olmadığını bu olay olduktan sonraki sabah gördüm ozellikle baktım benim eşimde hiç yuzuk takmaz ama ben takarım o sevmez ilk aylarda taktı sadece,kadın dikkatimi çekiyordu karşılasiyorduk güzel giyiniyor komsum konusuyor kadınla surekli kadin dediğimde genç kız gibi zayıf bakımlı aynı yaştayız desem kimse inanmaz acaba diyorum ben kilo aldım saldım 2 çocuk yaptm normal tabi ama gercegi söylemek lazım o kadar bakımlı değilim kafama öyle bir dank ettiki aslında guzel kadınım ama kendimi biraktım
adam baya etkilenmiş kadından,belliki arkadaşlarınada anlatmış hatta arkadaş ortamında yenge konumundadır şimdi,geçmiş olsun,bence evlide olsa nişanlida olsa insanın aklı baskasına kaydıysa o ilişki bitmiştirherkese merhaba yeni bir üyeyim hep takip ediyordum zaten bu siteyi, hanımlar,12 yıllık evliyim 37 yaşındayım esimle aynı yaştayız,ben çalışmıyorum eşim serbest meslekle uğraşıyor,benim sorunum şu,eşimin iş yeri apartmanımızın altında o yüzden eşim sürekli eve gelip gidiyor,yan tarafındaki dukkanlarda arkadaşları var,kendi arkadaşlarıda sürekli bizim dükkanda,apartmanın hemen karşısında elketronik eşa aksesuar tarzı eşya satan bir dükkan var oraya bir bayan çalışan aldılar bizim yaşlarımızda ama parmağında yüzük yok 6 ay kadar oldu,benim sürekli gittiğim bir yer telefona kılıf fln alıyorum,ben penecereden dışarı bakarken eşim ve arkadaşı aşağıdaydı eşimin arkası dönüktü o bayan dışarı çıkınca arkadaşı eşime birşey söyledi eşimde dönüp baktı diğer herkes işine döndü muhabbet ediyorlar bir tek eşim bakıyor kadına,ama baya bariz bakıyor buda benim canımı sıktı belliki daha öncede olmuşki arakadaşı söyleyince baktı ama kadın hiç bakmadı,sonrasındada bakışlarını yakaladım kadın dükkandayken arada yokluyor gibi,şimdi benim size sorum ben aldatılıyormuyum aldatılsam nasıl anlarım hayatımızda bir değişiklik yok yada benmi anlamadım bilmiyorumki telefonundada birşey görmedim,özel hayatımızda normal rutininde,ama arkadaşlarına bile söyleyecek kadar birşeymi hissediyor kadına anlamadım,aldatılınca fark edersiniz diyorlar ama illaki cinselliklemi alakalı ilgisi varsa nasıl anlarım vallahi kafayı yiyecem cok uzun oldu kusura bakmayın
Kadını beğenmiş.herkese merhaba yeni bir üyeyim hep takip ediyordum zaten bu siteyi, hanımlar,12 yıllık evliyim 37 yaşındayım esimle aynı yaştayız,ben çalışmıyorum eşim serbest meslekle uğraşıyor,benim sorunum şu,eşimin iş yeri apartmanımızın altında o yüzden eşim sürekli eve gelip gidiyor,yan tarafındaki dukkanlarda arkadaşları var,kendi arkadaşlarıda sürekli bizim dükkanda,apartmanın hemen karşısında elketronik eşa aksesuar tarzı eşya satan bir dükkan var oraya bir bayan çalışan aldılar bizim yaşlarımızda ama parmağında yüzük yok 6 ay kadar oldu,benim sürekli gittiğim bir yer telefona kılıf fln alıyorum,ben penecereden dışarı bakarken eşim ve arkadaşı aşağıdaydı eşimin arkası dönüktü o bayan dışarı çıkınca arkadaşı eşime birşey söyledi eşimde dönüp baktı diğer herkes işine döndü muhabbet ediyorlar bir tek eşim bakıyor kadına,ama baya bariz bakıyor buda benim canımı sıktı belliki daha öncede olmuşki arakadaşı söyleyince baktı ama kadın hiç bakmadı,sonrasındada bakışlarını yakaladım kadın dükkandayken arada yokluyor gibi,şimdi benim size sorum ben aldatılıyormuyum aldatılsam nasıl anlarım hayatımızda bir değişiklik yok yada benmi anlamadım bilmiyorumki telefonundada birşey görmedim,özel hayatımızda normal rutininde,ama arkadaşlarına bile söyleyecek kadar birşeymi hissediyor kadına anlamadım,aldatılınca fark edersiniz diyorlar ama illaki cinselliklemi alakalı ilgisi varsa nasıl anlarım vallahi kafayı yiyecem cok uzun oldu kusura bakmayın
Meyletmeye başlamış.yavastan farkına vardığınizi hissettirin siz de aşağı inin.evli adama da bak kadın çıktı uyar vb tarzı bir dürtme de ne kadar alçakça.herkese merhaba yeni bir üyeyim hep takip ediyordum zaten bu siteyi, hanımlar,12 yıllık evliyim 37 yaşındayım esimle aynı yaştayız,ben çalışmıyorum eşim serbest meslekle uğraşıyor,benim sorunum şu,eşimin iş yeri apartmanımızın altında o yüzden eşim sürekli eve gelip gidiyor,yan tarafındaki dukkanlarda arkadaşları var,kendi arkadaşlarıda sürekli bizim dükkanda,apartmanın hemen karşısında elketronik eşa aksesuar tarzı eşya satan bir dükkan var oraya bir bayan çalışan aldılar bizim yaşlarımızda ama parmağında yüzük yok 6 ay kadar oldu,benim sürekli gittiğim bir yer telefona kılıf fln alıyorum,ben penecereden dışarı bakarken eşim ve arkadaşı aşağıdaydı eşimin arkası dönüktü o bayan dışarı çıkınca arkadaşı eşime birşey söyledi eşimde dönüp baktı diğer herkes işine döndü muhabbet ediyorlar bir tek eşim bakıyor kadına,ama baya bariz bakıyor buda benim canımı sıktı belliki daha öncede olmuşki arakadaşı söyleyince baktı ama kadın hiç bakmadı,sonrasındada bakışlarını yakaladım kadın dükkandayken arada yokluyor gibi,şimdi benim size sorum ben aldatılıyormuyum aldatılsam nasıl anlarım hayatımızda bir değişiklik yok yada benmi anlamadım bilmiyorumki telefonundada birşey görmedim,özel hayatımızda normal rutininde,ama arkadaşlarına bile söyleyecek kadar birşeymi hissediyor kadına anlamadım,aldatılınca fark edersiniz diyorlar ama illaki cinselliklemi alakalı ilgisi varsa nasıl anlarım vallahi kafayı yiyecem cok uzun oldu kusura bakmayın
Ayy hep de kendimizde suç ararız yok bunalttım mı adamı acaba sıkıldı mı sıkıldıysa bunaldıysa hemen bakmak mı lazım bakış var bakış var bir de ben de hoş bir bey gördüğümde bakarım hatta o da bakarsa egom yükselir orada biter ama bakmaktan bakmaya fark var birine takılı kalıp bakmak farklı siz biraz daha gözlemleyin her şey beklenir bunlardanhiç öyle bir şupem olmadı hiç kimseye bakmaz etmez ağır kanlı sakin bir insan birinin peşinden koşturmaz ciddi bir kisiliği vardır öyle kız peşinde koşacak yapısı yokki,benmi bunalttım adamı acaba sıkıldımı anlamadım hayatımizdada bir degisiklik fark etmedim kadına ilgisi olsa benden uzak olurdu oyle birsey de yok yada acaba ben istedigim icinmi oluyor hersey anlamadım
Farkettiginiz an o bakisin hesabini yada nedenini soracak kadar cesaretiniz yoksa burda biz ne yazsak bos..herkese merhaba yeni bir üyeyim hep takip ediyordum zaten bu siteyi, hanımlar,12 yıllık evliyim 37 yaşındayım esimle aynı yaştayız,ben çalışmıyorum eşim serbest meslekle uğraşıyor,benim sorunum şu,eşimin iş yeri apartmanımızın altında o yüzden eşim sürekli eve gelip gidiyor,yan tarafındaki dukkanlarda arkadaşları var,kendi arkadaşlarıda sürekli bizim dükkanda,apartmanın hemen karşısında elketronik eşa aksesuar tarzı eşya satan bir dükkan var oraya bir bayan çalışan aldılar bizim yaşlarımızda ama parmağında yüzük yok 6 ay kadar oldu,benim sürekli gittiğim bir yer telefona kılıf fln alıyorum,ben penecereden dışarı bakarken eşim ve arkadaşı aşağıdaydı eşimin arkası dönüktü o bayan dışarı çıkınca arkadaşı eşime birşey söyledi eşimde dönüp baktı diğer herkes işine döndü muhabbet ediyorlar bir tek eşim bakıyor kadına,ama baya bariz bakıyor buda benim canımı sıktı belliki daha öncede olmuşki arakadaşı söyleyince baktı ama kadın hiç bakmadı,sonrasındada bakışlarını yakaladım kadın dükkandayken arada yokluyor gibi,şimdi benim size sorum ben aldatılıyormuyum aldatılsam nasıl anlarım hayatımızda bir değişiklik yok yada benmi anlamadım bilmiyorumki telefonundada birşey görmedim,özel hayatımızda normal rutininde,ama arkadaşlarına bile söyleyecek kadar birşeymi hissediyor kadına anlamadım,aldatılınca fark edersiniz diyorlar ama illaki cinselliklemi alakalı ilgisi varsa nasıl anlarım vallahi kafayı yiyecem cok uzun oldu kusura bakmayın
Yani diyorsunuz ki eşim aldatırsa benim yüzümden, suçlu benim...acaba diyorum ben kilo aldım saldım 2 çocuk yaptm normal tabi ama gercegi söylemek lazım o kadar bakımlı değilim kafama öyle bir dank ettiki aslında guzel kadınım ama kendimi biraktım
Yanlış düşünüyorsunuz. Pat diye kestirip atılmaz ki aranızdaki bağ.eğer aşık olduysa benden uzak kalırdı mesafe koyardı bazen dalgın ama isler iyi değil ondan diyor