bu durum aldatmak sayılırmı

Kadınların en nefret ettiği şey tecrübe ile sabit başka bir kadının sürekli bakışlarını üzerinde hissetmesi çok korkar ve kendini çekerler.Kadına sürekli bakın gözlemleyin ta ki size neden diye sorunca o zaman yaaaa öyle mi canım hiç farketmedim merhaba diyip tanışın onunla konuşun sorup soruşturun ona onu ama mesafeli olun farketsin sizin gözünüz onda
İyi de kadının ne suçu var.Kadın farkında bile değilmiş konu sahibinin kocasının baktığının.Gözlemlerse kocasını gözlemlesin.Durduk yere kadını tedirgin etmeye ne gerek var?

İyi de kadının ne suçu var.Kadın farkında bile değilmiş konu sahibinin kocasının baktığının.Gözlemlerse kocasını gözlemlesin.Durduk yere kadını tedirgin etmeye ne gerek var?
Kadının niyeti ortaya çıkar var mı bişey acaba kocasına sorsa ya da onu darlasa ne olacak varsa da inkar eder ki adamlar ya da darlanınca daha cazip gelir kadından bişeyleri anlayabilir

Aldatma olduğunu sanmıyorum erkeklerin kadın oraya yeni geldiği için aralarında bir dedikodu yapmış olabileceğini düşündüm ilk olarak. Erkekler de çok dedikodu yapıyor, bu tarz muhabbetler dönüyor. Yine de gözlemlemekte fayda var. Belki de o gün bir seferlik baktı belki sürekli bakıyor onu bilemeyiz

Kadının niyeti ortaya çıkar var mı bişey acaba kocasına sorsa ya da onu darlasa ne olacak varsa da inkar eder ki adamlar ya da darlanınca daha cazip gelir kadından bişeyleri anlayabilir
Konu sahibi yazmış zaten.Kadın bakmıyormuş.Çalıştığına göre de o işe ihtiyacı var.Gözlemleyecekse kocasına baksın.Telefonunu karıştırsın,izlesin.Konu sahibi evdeki kocasından sorumlu.Yarın o kadın gider başkası gelir.

X