kızlar, burda sorun bence eşime fısıldamak vs değil. yapan yapar bunu yapamayan yapamaz, özel mevzular bunlar. kimseye de tepkim faln yok benim, herkesin hayat anlaşıyı, ilişkiye bakışı farklıdır.
bu arada esas meseleye geleyim, YEMEĞE GİTMEDİK. kızım çok huysuzlanmıştı biz iş dönüşü eve gittiğimizde biz de gitmeyelim en iyisi dedik, çok ağladı bebğim, kendi egolarım için onu bırakıp gitmeye kıyamadım açıkçası,merakımı bastırdım.
hafta sonu çenemi tutamadım şakayla karışık eşime takıldım laf söledim, ne konuşuyosunuz siz ha bire faln dedim, o da yine ısrarla yemn verip iş konuştuklarını anlattı. ben de kesin ve net dedim eşime cepten konuşmayın işinizi, rahatsız oluyorum, kadına açıkça söyle ben yerime geçince ara diye dedim. eşim de ok dedi. neyse,az önce eşim tel.den mesaj atmış. az önce.... bayanla şu şu işten dolayı cepten konuştuk, beni aradı, yerimde olduğumu dahiliden aramasını söyledim ama o yerinde değilmiş ve dahili tel yokmnuş bulunduğu odada,o yüzden cepten aradım demiş kadın. neyse işten konuşmuşlar, eşim de aynen yazmış bunu sonra da eklemiş;benim işim bu, bana haksızlık yapsan da hakkımı yesen de yapacak bişey yok. kadın anlama zorluğu çekiyor ve yarım saat tel.de ona işini nasl yapacağını anlatıyorum, hala da anladığını sanmıyorum. burda önemli olan artık biri aradığında ilk düşündüğüm senin psikopata bağlaman oluyor, canım sıkılıyor eve gelmeden strese giriyorum. muckkkkk
yazmış. masum bence
(( sanırım yani....