bu durum aldatmak sayılırmı

hayatzor34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
7
4
44
herkese merhaba yeni bir üyeyim hep takip ediyordum zaten bu siteyi, hanımlar,12 yıllık evliyim 37 yaşındayım esimle aynı yaştayız,ben çalışmıyorum eşim serbest meslekle uğraşıyor,benim sorunum şu,eşimin iş yeri apartmanımızın altında o yüzden eşim sürekli eve gelip gidiyor,yan tarafındaki dukkanlarda arkadaşları var,kendi arkadaşlarıda sürekli bizim dükkanda,apartmanın hemen karşısında elketronik eşa aksesuar tarzı eşya satan bir dükkan var oraya bir bayan çalışan aldılar bizim yaşlarımızda ama parmağında yüzük yok 6 ay kadar oldu,benim sürekli gittiğim bir yer telefona kılıf fln alıyorum,ben penecereden dışarı bakarken eşim ve arkadaşı aşağıdaydı eşimin arkası dönüktü o bayan dışarı çıkınca arkadaşı eşime birşey söyledi eşimde dönüp baktı diğer herkes işine döndü muhabbet ediyorlar bir tek eşim bakıyor kadına,ama baya bariz bakıyor buda benim canımı sıktı belliki daha öncede olmuşki arakadaşı söyleyince baktı ama kadın hiç bakmadı,sonrasındada bakışlarını yakaladım kadın dükkandayken arada yokluyor gibi,şimdi benim size sorum ben aldatılıyormuyum aldatılsam nasıl anlarım hayatımızda bir değişiklik yok yada benmi anlamadım bilmiyorumki telefonundada birşey görmedim,özel hayatımızda normal rutininde,ama arkadaşlarına bile söyleyecek kadar birşeymi hissediyor kadına anlamadım,aldatılınca fark edersiniz diyorlar ama illaki cinselliklemi alakalı ilgisi varsa nasıl anlarım vallahi kafayı yiyecem cok uzun oldu kusura bakmayın

Kadın dikkatini çekmiş belli

Bence kadının olayla bir alakası yok. Eşiniz beğenmiş bekar gibi bir de arkadaşlarına anlatmış gibi anladım. Tam bir rezillik. Bence aldatma sayılır. Şöyle düşünün, siz bir adamı beğenip arkadaşlarınızla paylaşıp adama öyle baksanız eşiniz ne düşünürdü. Olur xanım öyle şeyler demeyeceğini düşünüyorum.

Telefondan falan bir şey yakalayamazsınız çünkü kadının eşinizle ilgilenmediği belli. Ben olsam videoya çekerdim gizli gizli. Eve gelince ne yaptığını bildiğimi söylerdim. Kesin inkar eder, o sırada videoları gösterirsiniz. Büyütme derse aynısını sizin yapacağınızı söylersiniz.

Bence iş de bulun hemen. Boşanmak çok daha kolay, rahat olur.

Kadını beğenmiş ki bakıyor ilgisini çekmiş işte

Normalde kiskanc biri misiniz? Kendinizi ve esinizi en iyi siz tanirsiniz. Bundan aldatiyor diyemeyiz, kesin aldatmiyor da diyemeyiz.

belki başka birşeyden bakmıştır diye umit ediyorum hoş bir kadın gibi belkide öylesine bakmıştır bu yüzden ayrılmak olurmu sadece bakıyor diye çunku dediginiz gibi kadın ilgilenmiyor gibi vallahi çok zor bir durum keşke hiç pencereye çıkmasaydım görmeseydim,belkide kadın hakkında birsey duymustur dikkatlerini cekmistir ne bileyim inşallah zannettiğim gibi değildir hayatımız cok normal bir farklılık yokki

Yani tesadüfen pencereden bakarken mi gördünüz yoksa o kadın işe başlayınca takibe mi aldınız? Parmağında yüzük yok dediniz, kocanızda var mı yüzük? Acıdım kadına, ekmek parası peşinde kendi halinde çalışıyorsun ama pis bakışlı barzo esnaf tayfa baktıkları yetmiyor birbirlerine gösteriyorlar.

Normalde kiskanc biri misiniz? Kendinizi ve esinizi en iyi siz tanirsiniz. Bundan aldatiyor diyemeyiz, kesin aldatmiyor da diyemeyiz.
hiç öyle bir şupem olmadı hiç kimseye bakmaz etmez ağır kanlı sakin bir insan birinin peşinden koşturmaz ciddi bir kisiliği vardır öyle kız peşinde koşacak yapısı yokki,benmi bunalttım adamı acaba sıkıldımı anlamadım hayatımizdada bir degisiklik fark etmedim kadına ilgisi olsa benden uzak olurdu oyle birsey de yok yada acaba ben istedigim icinmi oluyor hersey anlamadım

Valla olur ayrılmak niye olmasın? Hakkında bir şey duysa niye ikide bir baksın ki ama? Arkadaşı söylesin? Ben de evliyim. Aşk evliliği yaptım. Eşim başka kadından hoşlansa boşanacağımı evlenmeden önce biliyordu. Dedim ki: "Bak ikimizde medeni insanlarız, insanların duyguları değişebiliyor. Başkasının düşüncesi olduğunda söyle tek celsede boşanalım. Birbirimize saygımız olsun kaç yıllık dostumsun." Ama elbette herkes böyle düşünmek zorunda değil. Mesela mantık evliliği yapan hiç umursamaz kime bakmış kime gitmiş kimi sevmiş. Sizin ne düşündüğünüz önemli.

Boşanmayacaksanız da ama işe girmeniz yine yararınıza. Olur da bir gün karşılık verecek bir kadın çıkar, eşinizin aklı kayar da boşanmak için gelirse s... çekersiniz rahat rahat. Güveninizi sarsmış en azından çünkü.

tesadüfen oldu ben hep pencerenin önündeki koltukta oturup dışarıya bakarım kahve içerim o günde öyle oldu parmağında yüzük olmadığını bu olay olduktan sonraki sabah gördüm ozellikle baktım benim eşimde hiç yuzuk takmaz ama ben takarım o sevmez ilk aylarda taktı sadece,kadın dikkatimi çekiyordu karşılasiyorduk güzel giyiniyor komsum konusuyor kadınla surekli kadin dediğimde genç kız gibi zayıf bakımlı aynı yaştayız desem kimse inanmaz acaba diyorum ben kilo aldım saldım 2 çocuk yaptm normal tabi ama gercegi söylemek lazım o kadar bakımlı değilim kafama öyle bir dank ettiki aslında guzel kadınım ama kendimi biraktım

Arkadaşlarına bir şey söylemek derken ben bu kadınla görüşüyorum ya da aşık oldum dememiştir. Böyle dik dik bakıyorsa muhtemelen erkek geyiği geçmiştir aralarında kadın işe başlayınca. Eşiniz de en beğenen kişi herhalde ki arkadaşları seninki çıktı şeklinde dürtüyor gibi.

Sizin yazim tarzinizdan benim anladigim esiniz daha once erkeklerin oldugu bir ortamda calisirken bir anda kadin bir calisan gelmis ve bu sizi rahatsiz etmis olmali ki parmaginda yuzuk var mi diye bakmissiniz. Anlattiginiz olaydaki kadin bir calisan ve arkadasi esinize gostermis. Yani ne amacla gosterdi, ne amacla bakti bilmiyoruz. Isle ilgili olabilir diye benim aklima geldi o yuzden esinizi en iyi siz tanirsiniz dedim.

hah bende öyle diyorum belki aralarında konuşulmuştur o da ondan bakmıştır eğer aşık olduysa benden uzak kalırdı mesafe koyardı bazen dalgın ama isler iyi değil ondan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…