- Konu Sahibi senbensema
konu sahibine yuvasında huzur diliyorum.umarım doğru adımlar atılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kabalığınızın resmidir.
hayatım ne alakası var ben genel konuşuyorum .burda bir sürü bayan bana hak verir .kimse eşinin iş dışında başka kadınlarla muhabbet ortamına girmesini istemez ki .sen biraz tuhaf giriş yaptın konuya anlamadım .sen eşini bu kadar rahat mı bırakıyorsun anlamadım .eşimin ortamıyla bir sorunum yok şu an ama olursa eğer bunu çekinmeden söylerim inan bana .bence sorun sende var biraz rahatsın kusura bakma .bana göre ters .benim eşime bir kadın problemlerini anlatamaz .
ben sana ahlaksız demedim yükseltmene gerek yok bazı şeyleri .bana göre ters dedim .halada söylüyorum ters .ben istemiyorum eşimin kadın arkaaşlarının olmasını buda benim tercihim .öyle birşey görürsem eğer o kadını uyarırım eşimide .gereksiz laubalilik bence .sana göre öyle olabilir .eşi rahatsız oluyorsa muhabbet etmeyeceksin o erkekle .saldırganlık yaptığım yok ki anlamıyorsun olayı kişiselleştirmenin anlamı yok .benim fikrim bu değişmez .sana karşı o yorumu yapıyorsam sen in yazdıklarına istinaen yazıyorum yoksa seni tanımam etmem senle ilgili ne sanım olabilir ki zaten .
bunlar olayı kişiselleştirmektir.ahlaksızlığın imasıdır.
ben kendimden örnek verdim bence yanlış ama senin şahsına birşey demedim bana haksızlık yapma benim gibi çok kişi düşünüyor konunun içeriğiyle ilgili yazarsan sevinirim zira benim konum değil bu konu sürekli imalarlda bulunuyorsun cevap hakkı doğuyor .kişiselleştirmemek gerek dedim .ben ahlakısmıyım evlilerle konuşuyorum dedin çünkü .ben sana sla böyle birşey demiyorum diyememde zaten buna hakkım yok .ben eşimin hanım arkadaşı olmasını istemiyorum kim ne derse desin bunu yapan kadın beni karşısında bulur açık ve net
hepimiz aynı dilden mi konuşmalıyız sence.burası bir forumdur farklı fikirlere açıktır..
ben kendimden örnek verdim bence yanlış ama senin şahsına birşey demedim bana haksızlık yapma benim gibi çok kişi düşünüyor konunun içeriğiyle ilgili yazarsan sevinirim zira benim konum değil bu konu sürekli imalarlda bulunuyorsun cevap hakkı doğuyor .kişiselleştirmemek gerek dedim .ben ahlakısmıyım evlilerle konuşuyorum dedin çünkü .ben sana sla böyle birşey demiyorum diyememde zaten buna hakkım yok .ben eşimin hanım arkadaşı olmasını istemiyorum kim ne derse desin bunu yapan kadın beni karşısında bulur açık ve net
bence büyütme ben sana ahlaksız demedim ne istiyorsan onu anlayabilirsin kendi kendine bu çıkarımı yaptıysan o senin sorunun hayatım .
gerçekten senin adına üzüldüm.okuduğunu anlayamayacak ve de yorumlayamayacak durumdasın...ne eşler var iş yerinde monologa mahkum bırakılmış:))
son mesajımdır sıkıldım artık,fikir beyanıma müdahale kimsenin haddi değil
fena oldum yorumları okurken.bende 13 yıldır kamuda çalışıyorum .yıllardır 8 saat birarada çalıştığımız arkadaşlarımız var ve onların birçok sorununu biliriz.kaç haftalık hamile olduğunu da.erkek arkadaşlarımızda bu sohbetlerimize tanık olur.erkek arkadaşlarımızla bunları konuşuyor değiliz tabi ki ama kulaktan kulağa da sohbet etmiyoruz.yani konular ortada kulağı iyi olanlarda duyar yani.yada şu vardır eşi hamiledir sorulur konuşulur bilgi alışverişi yapılır bunun adı laubalilik genişlik vs değildir.ayrıca işyerinde kurlaşma çokta olağan bir durumdur.bekar kızlarımız vardır ortada salınır.bilmez ki bir yuva nasıl kurulur,bir evlilik nasıl yürütülür.gayet hoyrat davranır erkekleri etkileme konusunda.evli-bekar farketmez amacı beğenilmektir onların...ayrıca evli de olsanız birini beğenmek ayıplanacak birşey değildir.çok hoştur,kültürlüdür,insancıldır vs...bu beğeni karşılıklı ilgiyle hoşlanmaya da dönebilir.sayılı erkek hayır der bu durumlarda.e eşi de kendisiyle ilgilenmiyorsa flörtte doğar birliktelikte...bu doğru mudur elbette değil.ama evlilik hemencecik vazgeçilecek birşey değildir.çocuk varsa mücadele şarttır.bu durumlara imkan vermemek gerekir.aldatılmış, ezilmiş,boşanmış bir anne tarafından yetiştirilmektense yuvasına sahip çıkmış bir anne tarafından dağılmamış bir yuvada yetiştirilmeyi tercih ederim...eşin ve o bayan şu an ortalığı boş bulmuş gönül eğlendiriyor.bence geç kalmadan eşini sorgulamayı bırak,eski olmuşları sil at kafandan, kendini geliştirme adına ne varsa yapmaya çalış,özgüvenini geri kazan, güçlü ol ve tabi ki eşinle ilgilen.yoksa olay birlikteliğe gidecektir.ki böyle bir durumun bence affı yoktur.
ayrıca o tarz bayanları ve onlara yüz veren erkeklerin hepsini allah a havale ediyorum. töbe töbe yaaa:"(
ben de kamuda çalışıyorum canım. bugüne kadar ben de gördüm bu tarz densiz bayanları. hatta benm gördüğüm biri vardı ki bayan kendisi de evliydi flört ettiği bey de evliydi. aralarındaki ilişki beni ilgilendirmez ama bence bizim (ya da en azından benim) ahlak anlayışımıza çok ters bunlar, dışarıdan bakınca da açıkçası hiç de ayıplanmayacak bir durum değil bence. çok iğrenç birşey, basitçe birşey.. bence bir bayana hiç yakışmayan şeyler(erkeğe tümden yakışmıyor, çok afedersiniz bayanlarla kah kah kih kih yapan erkekler gözüme tümden basit görünüyor.) eşim bu tarz biri değil, çok ağırdır ve yapı oalark bir bayanın yüzüne dahi bakmaz konuşurken;onunla evlenmemin - onu sevip aşık olmamıın en büyük sebebi de buydu.ben eşimle zamanında çok ilgilendim ama ne zaman ondan beklenti içine girdim (kızımla ve benimle ilgilensin diye) bunlar oldu. şu anda yine beklentilerimi azalttım ya da hiç yok diyebilirim,huzura kavuşuyoruz.
ben mi eksik yazıyorum anlatmak istediğimi siz mi yanlış okumaktasınız.evlilerin flörtü ayıplanmamalı demişim bir kez daha okur musunuz lütfen.ayrıca kah kah kih kih muhabbet de neyin nesi.kamu kurumunda kahvehane muhabbeti yapıyorsunuz anlamadım...lütfen yaZILANLARI DİKKATLi OKUYUNUZ.
İş yerinde adamın kulağına "yakışıklım" diye fısıldarsan eve gelince "sen niye milletin içinde sacma sapan konuşuyosun, ya duysalardı" der Gerçekci olalım biraz
Bende bi ara çok kısa öğretmenlik yaptım el sanatları öğretmenliği çalıştığım yerde genelde bayan vardı erkek azınlıktaydı öğretmenler vs müdürlerde vardı erkek geri bayandı ben hiç bi erkekle yada bi erkeğin olduğu toplumda şu kadar haftalık hamileyim muhabbeti açmam o bana özeldir yada kadınlarla konuşulur. Kaynanamı yada kocamıda asla anlatmam bi erkeğe anlatanada şaşarım !
eşiminde asla öyle ortamlarda olmasını istemem kadınlarla muhabbet edicek yok kaynanasının derdini dinlicek yok bilmem ne bilmem ne bana saçma ya bi kadın neden derdini evli başka bi erkeğe anlatma gereği duysun ben anlamıorum ya çok saçma adam sana ne diiyp derdini paylaşabilir ki seninle adama ne yani..
tabikide konuşursun naber nasılsın falan diye ama derin muhabbete girip labali olmasını tasvip etmem eşimin..
öyle labali kızlarda çok erkeklerin gözünün içine bakıp bakıp muhabbet açıp erkeği konuşturmak zorunda bırakan onlarıda Allah ıslah etsin...
Bende bi ara çok kısa öğretmenlik yaptım el sanatları öğretmenliği çalıştığım yerde genelde bayan vardı erkek azınlıktaydı öğretmenler vs müdürlerde vardı erkek geri bayandı ben hiç bi erkekle yada bi erkeğin olduğu toplumda şu kadar haftalık hamileyim muhabbeti açmam o bana özeldir yada kadınlarla konuşulur. Kaynanamı yada kocamıda asla anlatmam bi erkeğe anlatanada şaşarım !
eşiminde asla öyle ortamlarda olmasını istemem kadınlarla muhabbet edicek yok kaynanasının derdini dinlicek yok bilmem ne bilmem ne bana saçma ya bi kadın neden derdini evli başka bi erkeğe anlatma gereği duysun ben anlamıorum ya çok saçma adam sana ne diiyp derdini paylaşabilir ki seninle adama ne yani..
tabikide konuşursun naber nasılsın falan diye ama derin muhabbete girip labali olmasını tasvip etmem eşimin..
öyle labali kızlarda çok erkeklerin gözünün içine bakıp bakıp muhabbet açıp erkeği konuşturmak zorunda bırakan onlarıda Allah ıslah etsin...
kesinlikle katılıyorum gerek yok yani labualilik anlatıyorsun anlamıyolar .neyse ben kocamı uyarırım gerisi beni ilgilendirmez ama demek ki böyle muhabet etmek isteyen arkadaşlar var .özel hayatını iş arkadaşına neden anlatırsın orası ayrı konu .robot değillermiş .keşke olsan .
evet ya.. suç erkekte mi kadında mı belli değil ama erkek kadınların çok olduğu bi yerde çalışıyorsa bu kuruntular eşinin kafasını kemirmeye devam edecektir..
niçin kendinizii ifade etmek için paralanıyosunuzben mi eksik yazıyorum anlatmak istediğimi siz mi yanlış okumaktasınız.evlilerin flörtü ayıplanmamalı demişim bir kez daha okur musunuz lütfen.ayrıca kah kah kih kih muhabbet de neyin nesi.kamu kurumunda kahvehane muhabbeti yapıyorsunuz anlamadım...lütfen yaZILANLARI DİKKATLi OKUYUNUZ.
neyse ben artık bişey demiyorum. hala evli erkekle evli ya da bekar bir bayanın flörtünü(!!!) normal gören insanlar varsa vay bizim halimize. ben de 18 sayfa sonunda şu sonucu çıkardım; ben kendimi ezik hissettiğim sürece herkes bunu yapacak. bir an önce kaybettiğim özgüvenimi kazanmam gerek(işe başladıktan sonra daha iyiyim aslında) ama yeni atılımlar yaparak daha da düzelmem gerek. ben bunu yapayım da bakalım sonra ne olacak:)
bu arada yemeğe gideceğiz bugün. bana şans dileyin. yazan tüm arkadaşlara teş. ederim...