• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dönemde dişçiye gidilir mi ?

Ben almanyada yaşıyorum ve bu covid döneminde mecbur gitmek zorunda kaldım.
Doktor maske artı "face shield" kullandı. Aynı şekilde asistanida. Maske ve eldiveni zaten takıyorlar yani extra Bi durum değildi.

Merhabalar ımplant sürecini nasıl geçti çok ağrınız oldu mu? Kaç gün sürdü? Hangi marka ımplant yaptırdınız. Bilgi verirseniz çok sevinirim
Çok kolay geçti . Bir oturusla İki tane koydurtum kısa zamanın içinde. Agrim olmadı sade antibiyotikler dokandi ve 3.gün kesmiştim antibiyotikleri. Dikislerim kendinden çıktıkça dış etime batı. Bir kere kestirmeye gitim uclarindan batıyor diye sonra kendim kestim. En son doktor aldi dikislerimi. Markami hatırlamıyorum ama bir Avrupa ülkesi olması lazım.

Çok kolay geçti . Bir oturusla İki tane koydurtum kısa zamanın içinde. Agrim olmadı sade antibiyotikler dokandi ve 3.gün kesmiştim antibiyotikleri. Dikislerim kendinden çıktıkça dış etime batı. Bir kere kestirmeye gitim uclarindan batıyor diye sonra kendim kestim. En son doktor aldi dikislerimi. Markami hatırlamıyorum ama bir Avrupa ülkesi olması lazım.
Cevapladığınız için teşekkürler... Yorumunuz içimi rahatlattı ileride yaptırmam gerekli ama etrafımda hiç yaptıran yok. Sağlıkla kullanın...

Cevapladığınız için teşekkürler... Yorumunuz içimi rahatlattı ileride yaptırmam gerekli ama etrafımda hiç yaptıran yok. Sağlıkla kullanın...
Çok sağol . Basit bir işlem, yeterki çene kemigin iyi olsun. Dokturuna bol sorular sor aklinda soru isareti kalmasın. Çene kemigin alt kısmından damarlara kadar sorun. Çünkü oraya kadar delmesi sakıncalı olduğunu hatirlatirdim. Tabiki bizden daha iyi bilirler ama işte ginede uyarmakta fayda var :KK48:

Back
X