Görüntü olarak enfekte olmuş bir dokuya benziyor, ateşli olması da enfeksiyonu doğrular.Kızlar dün oğlum ateşlendi ve halsizdi biraz. Ateşini düşürdüm evde. Ara ara sıcaklanıyordu sadece. Sonra toparlandı. Bugün daha iyi ama sürekli ağzım ağrıyo diyor ve az önce baktım ki böyle birşey çıkmış diş olduğunu düşünmüyorum çünkü süt dişleri çıktı zaten. Acile gitmemi gerektirecek kadar muhim mi bu nedir sizce. Ne yapmalıyım çok korkuyorum birşey söyleyin acil
Görüntü olarak enfekte olmuş bir dokuya benziyor, ateşli olması da enfeksiyonu doğrular.
Kızlar çok kötüyüm küçük dilinin üstündeki damakta bu şekilde olmuş sanırım sıçrıyor sabah ilk iş hastaneye gideceğiz ama çok korkuyorum iyice dağılmasından şuan da birşey yemiyor ağzım acıyor diyor ben ondan daha çok ağlıyorum. Sabaha dağılır mı komple ağzına yayılırsa naparız eşimde şuan işteİltihap var bence dokuda ateşlenmesi de iltihaptan yani dokudaki enfeksiyondan. Bence götürüp göstermelisiniz, iltihap için ilaç başlarlar.
Atlayın bi taksiye gidin çocuk olduğu iÇin kimse öneride bulunmaz doğru değil. Sabaha kadar nasıl dursun çocuk öyleKızlar çok kötüyüm küçük dilinin üstündeki damakta bu şekilde olmuş sanırım sıçrıyor sabah ilk iş hastaneye gideceğiz ama çok korkuyorum iyice dağılmasından şuan da birşey yemiyor ağzım acıyor diyor ben ondan daha çok ağlıyorum. Sabaha dağılır mı komple ağzına yayılırsa naparız eşimde şuan işte((
Burdaki acil doktorları pek birşey yapmıyo diğer çocuğum 2 aylıkken damagında iki tarafta kocaman yumru gibi birşey vardı çocuk doktoru görsün dedı hiçbirşey yapmıyorlarAtlayın bi taksiye gidin çocuk olduğu iÇin kimse öneride bulunmaz doğru değil. Sabaha kadar nasıl dursun çocuk öyle
Çocuğunuzun ağzı enfekte oldu diye ağlıyormusunuzKızlar çok kötüyüm küçük dilinin üstündeki damakta bu şekilde olmuş sanırım sıçrıyor sabah ilk iş hastaneye gideceğiz ama çok korkuyorum iyice dağılmasından şuan da birşey yemiyor ağzım acıyor diyor ben ondan daha çok ağlıyorum. Sabaha dağılır mı komple ağzına yayılırsa naparız eşimde şuan işte((
Evet çünkü çok canı yanıyor ve bi dönem cok sık aft yaşadığım için o acıya ben bile zor dayanıyorum.Çocuğunuzun ağzı enfekte oldu diye ağlıyormusunuz
Ağlayınca geçiyor mu peki?Evet çünkü çok canı yanıyor ve bi dönem cok sık aft yaşadığım için o acıya ben bile zor dayanıyorum.
Neden bu kadar abarttınız anne olarak üzülmek en doğal hakkım oturup saatlerce ağlamadım veya halen ağlamıyorum tabi ki o an fazlasıyla üzüldüm bazı anlar ınsan daha hassas olabilir. bu kadar. bu insanlar neden böyle hep mı bana denk gelıyorsunuz cidden ya ben mi çekiyorum acabaAğlayınca geçiyor mu peki?
Üzülmek tabi ki hakkınız ama ağlamakNeden bu kadar abarttınız anne olarak üzülmek en doğal hakkım oturup saatlerce ağlamadım veya halen ağlamıyorum tabi ki o an fazlasıyla üzüldüm bazı anlar ınsan daha hassas olabilir. bu kadar. bu insanlar neden böyle hep mı bana denk gelıyorsunuz cidden ya ben mi çekiyorum acaba
Bu zamana kadar bi panikle hep dediğiniz gibi yaptım ancak bi sonuç alamadım bu yüzden yarını beklıyorum garanti olsun diye.Üzülmek tabi ki hakkınız ama ağlamakAllah başka dert vermesin ne diyim. Madem o kadar endişe ediyorsunuz acile götürüp bir hekim görüşü alın, neden yarını bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?