Bu diş mi? 3 buçuk yaşındaki oğlumun ağzında birşey çıktı

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Kızlar dün oğlum ateşlendi ve halsizdi biraz. Ateşini düşürdüm evde. Ara ara sıcaklanıyordu sadece. Sonra toparlandı. Bugün daha iyi ama sürekli ağzım ağrıyo diyor ve az önce baktım ki böyle birşey çıkmış diş olduğunu düşünmüyorum çünkü süt dişleri çıktı zaten. Acile gitmemi gerektirecek kadar muhim mi bu nedir sizce. Ne yapmalıyım çok korkuyorum birşey söyleyin acil

Eklentiler

• Screenshot_20220901_173051.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 83
Görüntü olarak enfekte olmuş bir dokuya benziyor, ateşli olması da enfeksiyonu doğrular.

İltihap var bence dokuda ateşlenmesi de iltihaptan yani dokudaki enfeksiyondan. Bence götürüp göstermelisiniz, iltihap için ilaç başlarlar.

Görüntü olarak enfekte olmuş bir dokuya benziyor, ateşli olması da enfeksiyonu doğrular.
İltihap var bence dokuda ateşlenmesi de iltihaptan yani dokudaki enfeksiyondan. Bence götürüp göstermelisiniz, iltihap için ilaç başlarlar.
Kızlar çok kötüyüm küçük dilinin üstündeki damakta bu şekilde olmuş sanırım sıçrıyor sabah ilk iş hastaneye gideceğiz ama çok korkuyorum iyice dağılmasından şuan da birşey yemiyor ağzım acıyor diyor ben ondan daha çok ağlıyorum. Sabaha dağılır mı komple ağzına yayılırsa naparız eşimde şuan işte ((

Eklentiler

• Screenshot_20220901_190747.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 72
Atlayın bi taksiye gidin çocuk olduğu iÇin kimse öneride bulunmaz doğru değil. Sabaha kadar nasıl dursun çocuk öyle

Atlayın bi taksiye gidin çocuk olduğu iÇin kimse öneride bulunmaz doğru değil. Sabaha kadar nasıl dursun çocuk öyle
Burdaki acil doktorları pek birşey yapmıyo diğer çocuğum 2 aylıkken damagında iki tarafta kocaman yumru gibi birşey vardı çocuk doktoru görsün dedı hiçbirşey yapmıyorlar

Yakininizdaki hastalerin acil bolumunu arayin cocuk doktoru var mi diye sorun isterseniz belki vardir bilemedim .bu diger yasadiginiz olay gibi olmayabilir doktor olmayan gozle bakinca aft/enfeksiyon gibi duruyor bilemem ama korkmayin yani her seyin cozumu var

Çocuğunuzun ağzı enfekte oldu diye ağlıyormusunuz

Ağlayınca geçiyor mu peki?
Neden bu kadar abarttınız anne olarak üzülmek en doğal hakkım oturup saatlerce ağlamadım veya halen ağlamıyorum tabi ki o an fazlasıyla üzüldüm bazı anlar ınsan daha hassas olabilir. bu kadar. bu insanlar neden böyle hep mı bana denk gelıyorsunuz cidden ya ben mi çekiyorum acaba

Üzülmek tabi ki hakkınız ama ağlamak Allah başka dert vermesin ne diyim. Madem o kadar endişe ediyorsunuz acile götürüp bir hekim görüşü alın, neden yarını bekliyorsunuz?

Üzülmek tabi ki hakkınız ama ağlamak Allah başka dert vermesin ne diyim. Madem o kadar endişe ediyorsunuz acile götürüp bir hekim görüşü alın, neden yarını bekliyorsunuz?
Bu zamana kadar bi panikle hep dediğiniz gibi yaptım ancak bi sonuç alamadım bu yüzden yarını beklıyorum garanti olsun diye.

Kızlar bunun diş olma ihtimali kaç. Kime gösterdiysem diş çıkarıyor diyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…