- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.321
-
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Antalyalı esmer kadın mı
Geçende konu açan bir kız vardı, bu kız o sanırım. Antalyalı kadını uzun süredir görmüyorumAntalyalı esmer kadın mı
Profesyonel destek alıyor musunuz şu anda ? Bahsettiğiniz tanılar ne zaman kondu ?Elbetteki psikolojik rahatsızlıklarim var .
Psikoz ve borderline kişilik bozukluğu hastasıyım.
Geçen sene bir sevgilim olmuştu beni babannesi ile tanistirmisti kadın beni görünce canavar görmüş gibi igrenerek bakmıştı.
Aonra sevgilim durumu anlattı bana kadın bu ne çirkin kız demiş boyuda çok kısa demiş.
Bende böyle bir ailen varsa ailen de beni sevmedigine göre seni birakiyorum dedim bıraktım.
Yalvardı felan ama istemedim yani.
Hatta ben ayrıldıltan sonrada göbek atmış kadın.
Çevrede çok guzel kizlar var bula bula bunumu buldun demiş benim hakkımda.
Ortalama altıyım fazlası ile yani.
Boy uzatma ameliyatı düşünüyorum yüzüm ortalama ve ya ortalama altı arasında kalmos gibi birazda estetik mudahaleler düşünüyorum kendime.
Kim görse beğenmiyor.
Boşuna fotoğraf at demeyin amacim pofpoflanmak değil.
Kısacası herkes tüm erkekler tüm erkek aileleri kendine bakmadan güzel kadın istiyor.
Balıkesirliymiş. Eski konularından birinde fotoğrafı var. Konu içinde gördüm bende. Bütün konuları aynı mesele üzerinde dönüp durmuş. Halbuki güzel bir kız.Ayy Antalyalı mı bilmiyorum ki :)
Koyu saçlı beyaz tenli kırmızı rujlu fotosu vardı diye hatırlıyorum.
tedavini aksatma. Çirkin olduğunu ya da sana çirkin dediklerini hiç sanmıyorumPsikoz ve borderline kişilik bozukluğu hastasıyım.
Haklisiniz bana da eskiden çirkin diyenler vardı. Şimdi bakıyorum da aslında o kadar da çirkin değilmişim. Zorba insanlar hep varlar maalesef.kıza inanmayanlar olmuş ama arkadaşlar gerçekten insanın yüzüne bakıp çok çirkinsin diyenler var bu ülkede. benim babam bana derdi. o rahat rahat dediği için çevremdekilerde derdi hep dalga geçerlerdi benim görüntümle.
malesef böyle insanlar var. ama konu sahibi bu insanlara bakmayın siz kendinizle ilgilenin. kendinizi sevin. kendi düşünceleriniz önemli olsun. ben takılmadım çünkü büyüdükçe onların saçmaladıklarını anladım.
Sevgiliniz sizi beğendiği için sevgili olmuşsunuz demekki niye yaşlı kadının aklıyla kendinizi aşağıda görüyorsunuz. Ben de oooooo denecek kadar dikkat çekici güzelliği olan biri değilim ve kayınvalidem görümcem eşim söylediğinde beğenmemişti aylarca da eşimle görüşmediler. 16 senelik evliyim boyum da kısa çocuklar vb derken kilo da aldım ama çekicilik yönünden eşimin beni çekici bulduğunu düşünüyorum. Kendim de öyle hissediyorum. Estetik müdahalem yok ama botoks yaptırıyorum alın çizgilerim doğuştan çok sıkışık olduğu için. Estetik düşündüğüm şeyler de var ama eşimin haberi yok beğenmediğim yerlerimi (doğumlar sonrası meme estetiği ve göz kapağı estetiği). İyi bir doktor bulunca eşime söylerim yaptırmaya giderken. Burada sevgiliniz dışında beğenmeme ile ilgili söz söylemek babaanneye düşmezdi bence. Adam beğenmiş değer verip babaanneye götürmüş kadın da kendi torunu brad pitt olduğu için beğenmemiş demek. Hıh der geçerimElbetteki psikolojik rahatsızlıklarim var .
Psikoz ve borderline kişilik bozukluğu hastasıyım.
Geçen sene bir sevgilim olmuştu beni babannesi ile tanistirmisti kadın beni görünce canavar görmüş gibi igrenerek bakmıştı.
Aonra sevgilim durumu anlattı bana kadın bu ne çirkin kız demiş boyuda çok kısa demiş.
Bende böyle bir ailen varsa ailen de beni sevmedigine göre seni birakiyorum dedim bıraktım.
Yalvardı felan ama istemedim yani.
Hatta ben ayrıldıltan sonrada göbek atmış kadın.
Çevrede çok guzel kizlar var bula bula bunumu buldun demiş benim hakkımda.
Ortalama altıyım fazlası ile yani.
Boy uzatma ameliyatı düşünüyorum yüzüm ortalama ve ya ortalama altı arasında kalmos gibi birazda estetik mudahaleler düşünüyorum kendime.
Kim görse beğenmiyor.
Boşuna fotoğraf at demeyin amacim pofpoflanmak değil.
Kısacası herkes tüm erkekler tüm erkek aileleri kendine bakmadan güzel kadın istiyor.
24 yaşındayım 16 yaşında konuldu...Ya gayet güzel kiz diyorlar ama bana burada gerçekten bukadar çok zorbalanan benim kadar çok yoktur.Profesyonel destek alıyor musunuz şu anda ? Bahsettiğiniz tanılar ne zaman kondu ?
Kaç yaşındasınız ?
Haklisiniz bana da eskiden çirkin diyenler vardı. Şimdi bakıyorum da aslında o kadar da çirkin değilmişim. Zorba insanlar hep varlar maalesef.
Yuzume bakıp bakıp çok çirkinsin diyen olmadı bana ama ciddi anlamda sosyal medya zorbalığı gördüm.kıza inanmayanlar olmuş ama arkadaşlar gerçekten insanın yüzüne bakıp çok çirkinsin diyenler var bu ülkede. benim babam bana derdi. o rahat rahat dediği için çevremdekilerde derdi hep dalga geçerlerdi benim görüntümle.
malesef böyle insanlar var. ama konu sahibi bu insanlara bakmayın siz kendinizle ilgilenin. kendinizi sevin. kendi düşünceleriniz önemli olsun. ben takılmadım çünkü büyüdükçe onların saçmaladıklarını anladım.
Sevgilim olmuyor hoslananda olmuyor canım sıkılıyor en çokta bu duruma.tedavini aksatma. Çirkin olduğunu ya da sana çirkin dediklerini hiç sanmıyorum