bu dikişler nezaman düşücek? sizlerin nekadar sürede düştü???*

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
kızlar selam. bugün 10.günümüz ama hala dikişlerde tık yok benim. hala acıyolar ve düşmediler. sizlerin nekadar sürede düştüler. bakımını düzenli yapıyorum ama anlayamadım. doktorum iyi göründüklerini söylemişti. benmi aceleci davranıyorum? yoksa normalmi?

benim dikislerimin bir iki tanesi 10-15 gun sonra dusmustu,dogumdan 1 ay sonra kontrole gittigimde doktorum bir iki dikisin hala duruyor ama dusmek uzereler demisti,ne zaman dustuklerini anlamadim.Yani icini ferah tut,dusecekler hepsi de,40 cikinca da ne agri ne bi sey kalmayacak.

canım ben 10. kontrolüne gittiğimde 3 dikşinde düştüğünü söylemişti..azcık sabret yakında düşerler..krem falan sürüyormusun..krem çok işşe yaramıştı.madecassol gibi bişeydi adı

aaa evet o kremden var bende. doktora sormadan sürsem bişi olurmu ki???

1 litre suya 30 damla tenturdiyot damlat ve gunde en az 2 defa bununla yika,ben hep oyle yaptim.Medicasol bildigim kadariyla cilt kremi ve genelde sezeryan sonrasi dikislere veriyorlar,alta surmek konusunda sen yine de doktoruna danis.

doktorum bana kontrole gel demedı dıkısler ıcın.normal dogum yaptım.benım de dıkıslerım var. madecassolu bana da doktorum verdı ama gogusume surmem ıcın.ama prospektusu okudum epızyo ıcın de kullanıldıgı yazıyor.ben de tenturduyot ıle temızlıyorum sadece.

ya banada zefranmı nedir öyle bi sıvı verdi. 1 litre suya bir miktar konuyor. onunla temizliyorum sürekli. ama dikişlerime bakıyorum ipin rengi sarı. ilk günkü gibi. yani hiçmi kurumaz anlamıyorum. kanamamdan dolayı sürekli ped kullanıyorum. hep nemli ped yüzünden bence. onunda etkisi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…