Bu dertten nasil kurtulurum?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-43
38
En az 3.5 senedir bir çocuğa takıntılı ya da seviyorum ama o da bir dönem hoslaniyordu ama şu an benimle alakası yok ve istemiyor beni.Kurtulmam lazım bu durumdan.Ruyama bile giriyor onunla sevgili olmak.Biktim artık.Yok mu bir çaresi bu işin?

Allah başka dert vermesin...

Hiçç bu konuyu konuştunuz mu onunla? Ne bileyim, belki içinizde bir umut var ondan beklentiniz var. Gidip konulup yüzünüze olmaz cevabı dense belki kabullenmeniz acı da olsa kolay olacak. Kimsenin bulunmaz Hint kumaşı olmadığını da aklınızda bulundurun, onun diğerlerinden bir farkı yok, uzatıp takılmanıza değecek bir nedeni yok, bunu kendinize hep telkin edin derim.

Seni çok iyi anlıyorum. Ümitsizlik içini yakıyor insanın. O rüyalardan kalkınca kendine gelemiyorsun bir süre, gerçek dünyaya dönmek çok zor..

Başka biri ilgini çekmedikce kurtulamazsın. Sürekli onu düşünmemek için başka birinin senin istemin dışında zihnini meşgul etmesi lazım. Yoksa filleri düşünmeyeyim demek zaten filleri düşünmek.

Bana sikimde değilsin diyen ama benim hala umut beslediğim biri o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…