• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

yemekçik yedimm karnımı doyurdumm tv açtım yaprak dökümümü bekliyorum sizleride bırakmam ohh ne keyif allahım

eeee napıonuz bakemm kızçelerrrr ay burayı çok sefdim beeeyaa matrakk geçıo bellüü
napalım üle matrak matrak geçiyo iyiki sende geldin duyurun bacım kendini trakyalı issedenler gelsin
afiet olsn cnmmm bende kocişi beklıom hazırladım ama gelemedi beyefendi daha acıktım vallaa

saol bacım sanada afiyet olsun o zaman benimki mesaideymiş 10.30 gelcek :(

fatosss16+, neclaa22, pembe_patik
yirim ben sizi

bak iklimcim şimdi ablama söyledim okuyo baştan sona topiği
Kız Serpillllllllll hadi gel sende Sayın neclaa22 bekleniyorsun hala
Neclacım sende muhabbet çoktur hadi güzelim milletimi anlatan bi anı bakliyorum........kaydirigubbakcemile5

bak iklimcim şimdi ablama söyledim okuyo baştan sona topiği
Kız Serpillllllllll hadi gel sende Sayın neclaa22 bekleniyorsun hala
Neclacım sende muhabbet çoktur hadi güzelim milletimi anlatan bi anı bakliyorum........kaydirigubbakcemile5
hehhee necla evet bende bekliyorum çok keyifli olur eminim yani hadiyin bakem açılınn :roflol:
trakya kanı var onda tabi tatlı opuyorumnanaktan

evet katılıyorum oyy öptüm onu kocaman yaa

wuuuwwwwwwwwww

sayfalar ne çok ilerlemişş kızlarrr

akşam bu kadar değildii

yaprak dökümü başladıı ona bakıorumm

gelicem gene ziyeretinizee

öptümssssssssssssss

wuuuwwwwwwwwww

sayfalar ne çok ilerlemişş kızlarrr

akşam bu kadar değildii

yaprak dökümü başladıı ona bakıorumm

gelicem gene ziyeretinizee

öptümssssssssssssss

evet canım bende bugün akşam girebildim anca topiğe misafirimiz vardı..
bi geldimm bende vuuuuuuuuuu dedim hhehee
bende izliyom onuuu bende bende ama burayıda koy vermem :jeyyar:

kızlar bildiğiniz trakyalılar varsa burdan haber salın gelsinler ne kaa arkadaş o kaa matrak :teytey:

fıkra:
ÇorapAyakları çok fena kokardı.Bir gün bir arkadaşına birlikte tiyatroya gitmelerini teklif etti. - Hay hay, dedi arkadaşı.Ama eve git, ayaklarını yıka ve temiz bir çorap giy. Söz mü? Tiyatroya gittiler. Yerlerine oturdular. Aradan beş on dakika geçmeden etrafındakiler mendillerini burunlarına götürmeye başladı. - Hani söz vermiştin. - Vallahi değiştirdim. İnanmazsın diye kirlileri de cebime koydum. Nah!... :roflol::roflol:

Son düzenleme:
Ablamda benim gibi bursada oturuyor normalde dilimiz pek kaymaz bizim ama şimdi kaydı iyice
Bak bak ablama msn den soruyorum "girdin mi topiğe nasıl beğendin dimi" diye oda "dur sora sora okuyom bi raat bırak acık güleyim " diyo
2 dakikada diksiyon diye bişey kalmadı ablamda kızlar

fıkra:
ÇorapAyakları çok fena kokardı.Bir gün bir arkadaşına birlikte tiyatroya gitmelerini teklif etti. - Hay hay, dedi arkadaşı.Ama eve git, ayaklarını yıka ve temiz bir çorap giy. Söz mü? Tiyatroya gittiler. Yerlerine oturdular. Aradan beş on dakika geçmeden etrafındakiler mendillerini burunlarına götürmeye başladı. - Hani söz vermiştin. - Vallahi değiştirdim. İnanmazsın diye kirlileri de cebime koydum. Nah!... :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: lülülülülülü

Ablamda benim gibi bursada oturuyor normalde dilimiz pek kaymaz bizim ama şimdi kaydı iyice
Bak bak ablama msn den soruyorum "girdin mi topiğe nasıl beğendin dimi" diye oda "dur sora sora okuyom bi raat bırak acık güleyim " diyo
2 dakikada diksiyon diye bişey kalmadı ablamda kızlar

hhehehheeeee çok güldümmm yaaaa evet kızzz insanın hoşuna gidiyo valla bende çok gülüyorum böyle gurur duyuyorum sankilim memleketimizlen ayy bırak okusun gülsün oda biizden katılıcak bize hehehee

Back
X