• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ooo rose hoşgeldin beyaaa opuyorumnanaktan

fatosss bursada da çok trakyalı var dimi?

hoşbulduk cancazımmm...oğlan ı uyutumda bı bakıverim dedıydımm sızee nedıysınız dıye..keyıfler yerınde şükürr herkesıın..

mari çanakkaledede çok trakyalılarrr hele benım dedemlerın köyü epcii oralı beaa...

tekırdağlılar da toplansın beeaa gelın cümbüşeeee zemuszemuszemuszemus ayrı gayrımı varr

Son düzenleme:
daisy36 gördüm seni kaçamazsın .... Bunca dakikadır sana bakıyorum bizi okuyorsun yaz bişeyler baktım profiline çokta çekingensin Aydi bak bende bursalıyım sayılır kocam buralı... Katıl sende...

hoşbulduk cancazımmm...oğlan ı uyutumda bı bakıverim dedıydımm sızee nedıysınız dıye..keyıfler yerınde şükürr herkesıın..

mari çanakkaledede çok trakyalılarrr hele benım dedemlerın köyü epcii oralı beaa...

tekırdağlılar toplasın beeaa gelın cümbüşeeee zemuszemuszemuszemus

hiç bir şive,konuşma tarzı bu kadar şirin ve sempatik gelmiyor bana ya arkadaşlar,kuzguna yavrusu misali herhal..size de öyle oluyor mu?bizde çok deriz epiciği..

hiç bir şive,konuşma tarzı bu kadar şirin ve sempatik gelmiyor bana ya arkadaşlar,kuzguna yavrusu misali herhal..size de öyle oluyor mu?bizde çok deriz epiciği..

aynen canım ya katılıyorum çok tatlı belkıde kanımızda olduğundan...senınde dedığın gibi iştee..epiciii :roflol::roflol:

Arkadaşım gerçekten öyle... bi dizi koydular ekrana yaklaşık 2 sezondur hala dvam ediyor ve izlenme rekorları kırıyor Herkes bizi seviyor yaaaopuyorumnanaktan

Huuuuu.. marileeee..

Çıkıcam ben birazdan,kaydirigubbakcemile4

Benden sonra gelenlere selam eder keyifli sohbetler dilerim,öperim hepinizi,aynı zamanda karşılaşmak ümidiyle..
:1hug:

Ohhh moru güzel yanaklarınızı öperim tek tek.Mesai doldu çıkıyorum.Gece evden yazacağım ......
SEVİYORUM HEPİCİNİZİİİİİ......
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Ohhh moru güzel yanaklarınızı öperim tek tek.Mesai doldu çıkıyorum.Gece evden yazacağım ......
SEVİYORUM HEPİCİNİZİİİİİ......
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

hadi geçmiş olsun canım......
Benim mesai aynı temizlik hem bitirmeye çalışıyorum hem aklım burda kalıyor Sonra uğrarım yine bende ....:dance:

nabarsınız huu mariler

ayy ne güzel olmuç burası yaa çok sevdim ben sizi

anam benim hemşerilerime bakın coşmuşlar bugün misafirler vardı anca gittiler hemencik geldim buraya valla nasılsınız bakalımmmmmm

Back
X