• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bakın bide yakın zamanda olmuş bi olayı paylaşayım sizlerle
Üniversite okumak amacıyla kırklaeliden bursaya gelen bi akrabamız vardı Ablam ben ve akrabamız gülşah balkonda oturmuş muhabbet ediyorduk. Hemen alttaki sokakta çocuklar oynuyordu. Oğuzhan diye bi velet de schooter kullanıyordu ama epey bi gürültülü kayıyordu. Ensonunda gülşah dayanamadı ve
"uğusan! Yeter artık alcam o sukuturu.........
ve .... kafasını bi çevirdi... annesini gördü camdan çocuğuna bakıyormuş ve olay değişti tabii..
"uğusaaaaaan! Kay cucum kay Ne güzel kayıyon öyle sen amaaan bi seviyüm gene bu kızanı sokçam onu içime.....
Biz ablamla koptuk tabiii...:roflol::roflol:

bakın bide yakın zamanda olmuş bi olayı paylaşayım sizlerle
Üniversite okumak amacıyla kırklaeliden bursaya gelen bi akrabamız vardı Ablam ben ve akrabamız gülşah balkonda oturmuş muhabbet ediyorduk. Hemen alttaki sokakta çocuklar oynuyordu. Oğuzhan diye bi velet de schooter kullanıyordu ama epey bi gürültülü kayıyordu. Ensonunda gülşah dayanamadı ve
"uğusan! Yeter artık alcam o sukuturu.........
ve .... kafasını bi çevirdi... annesini gördü camdan çocuğuna bakıyormuş ve olay değişti tabii..
"uğusaaaaaan! Kay cucum kay Ne güzel kayıyon öyle sen amaaan bi seviyüm gene bu kızanı sokçam onu içime.....
Biz ablamla koptuk tabiii...:roflol::roflol:

inanmıyorum bu gerçekmi aman yaa resmen dönmüş hhahaha annesini görünce uğusan hehehe

abe selam trakyalılar ben aslen muratlılı ama gelın olarak ÇerkezkÖye geldım adım yasemın 2yıllık evlıyım bıtane kızım var 35gÜnlÜkkk

abe selam trakyalılar ben aslen muratlılı ama gelİn olarak ÇerkezkÖye geldİm adım yasemİn 2yıllık evlİyİm bİtane kızım var 35gÜnlÜkkk

musyasım gelmiş hoşgeldin toprağım ayy benimn annem malkaralı kız yakınmışızz hehe kızılpınardada tiyzemler var hoşgeldin aramıza canımmmmm miniği öpüyorummm

musyasım gelmiş hoşgeldin toprağım ayy benimn annem malkaralı kız yakınmışızz hehe kızılpınardada tiyzemler var hoşgeldin aramıza canımmmmm miniği öpüyorummm

SAGOLASIN KIZANIM BEA TOPRAK OLUNCA İ,NSAN RAHATÇA ŞİVE KULLANIYO BALLANDIRA BALLANDIRA ÇUK SEVDİM SİZCEGİZLERİ BAK ŞİNCİK BENopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben 10 senelik evliyim aslen pomakım 2 kızım 1 oğlum var ellerinizden öper en küçükü 15 aylık

valla ben mınık kuzumla bÜtÜn gÜn vakırt geÇırıyom bÖyle bı topıĞın olmasına sevındım abe sabahlar olmasınnnn hehe

SAGOLASIN KIZANIM BEA TOPRAK OLUNCA İ,NSAN RAHATÇA ŞİVE KULLANIYO BALLANDIRA BALLANDIRA ÇUK SEVDİM SİZCEGİZLERİ BAK ŞİNCİK BENopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
toprağım yaw sorma şivemizi geliştiriyoruz burda hehhe
hoşbulduk bende kendımı tanıtayım bakem
tanıt cnm
gel anam gel süpersin opuyorumnanaktan
zemuszemus
ben 10 senelik evliyim aslen pomakım 2 kızım 1 oğlum var ellerinizden öper en küçükü 15 aylık
maşşallah allah bağışlasın çocuklarını pomakları severim ben
hoşbulduk canım
kaydirigubbakcemile
bak şincik more kimse yazmor bana cevap
naniknanik
şutarafagitti
valla ben mİnİk kuzumla bÜtÜn gÜn vakİrt geÇİrİyom bÖyle bİ topİĞİn olmasına sevİndİm abe sabahlar olmasınnnn hehe

hheee sabahlar olmasıınn burdayız gece gündüzz hehee

Back
X