• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ee görüyomm adınızı aşağıda oşgeldiniz nasısınız bakalımm

kaynanamın çorlu misinli köyünden akrabaları burdaydı bugün onları ağırladık yanınıza hiç uğrayamadımmm ...

ay bendeeeeeeeeeeeeeee geldimmmmmmmmm beyaaaaaa hemşerilerimm buluşmuşş kambersiz düğün olurmu demiiiiiiiiiiiiiii slm kızlarr bende aslen kırklareli phisarın köylerindenim ama 5 yıldır tkdağ çorluda yaşıorum buraya evliyimm bulgaristan göçmeniyizz bizdee dedem göçmüş senler önceeeeeeeeeee ay trakyalılarla ilgili baya topic var sefınıom vallaaa

ay bendeeeeeeeeeeeeeee geldimmmmmmmmm beyaaaaaa hemşerilerimm buluşmuşş kambersiz düğün olurmu demiiiiiiiiiiiiiii slm kızlarr bende aslen kırklareli phisarın köylerindenim ama 5 yıldır tkdağ çorluda yaşıorum buraya evliyimm bulgaristan göçmeniyizz bizdee dedem göçmüş senler önceeeeeeeeeee ay trakyalılarla ilgili baya topic var sefınıom vallaaa
hoşgeldin maruu yemek yiyodum mutfaktaydım ama açıktım aynı zamanda aşk olsun neden beğenmeyelimmm yalnız bırakma bizi bacım hep gel
kızlar beni beğenmedinizmi yuksamm cvp bile yazmıonuzzzz :gitme:
aşk olsun mutfaktaydım yeminle
nasıl bi topikse bomba gibiyim hayatım E sayende iyi oldu bu topiği açman bacım kilitlendim valla Şeniz

canım benim bende valla çok mutluyummm inşallah güzel geçerrr hergünn

Back
X