Olabilir canım genel de pozitif enerjimi çok severler. Herkesin dikkatini çeker hep gülümsüyorsun derler:) Siniri de fena oluyor ama terazinin.Çok severim terazileri, erkeğini de kızını da :) çok da iyi tanırım :) enerjinin kaynağı da terazilikten geliyo bence :) aynen canım hayırlısı herşeyin. Bu arada senin de bloğun var galiba di mi? incelicem şimdi :) Şimdilik ben kaçıyorum kızlar, sizinle tanıştığıma çok memnun oldum, çok tatlısınız :) Yine görüşürüz burda, öpüyorum...
İstanbul gaziosmanpaşadan.... Trakyalıyık... emide en guzelinden... İğneadalıyım bea
Her an şımarabilir pelimik.Canıııımm bende sana çok ısındım, isim kardeşiiimmm:13: Bende seni seviyorum tatlıııımmmm
hıı sabahki halim neydi benim bu aradaaaa, hatırlıyor musunn kuzum?
Evet insanın arabası olduktan sonra her yer yakın aslında canım. Yollar gide gide biter demişler.
Ayy 25 yaş benim için harika olur:) ama 30'umda bebek yaparsam sevgilim beni yağmalarneymiş efendim çocuğuyla arasında kuşak farkı olsun istemiyormus, suan bile bunu soyluyor ama biz evlenicez cocuk yapıcaz da ohoooo ooo yani.. O avcunu yalar ancak.
Geçen hafta plajda ne kadar bebiş varsa hepsi etrafımızdaydı bir de tombiş tombişler. Bayıldım ya huuuİnşallah hepimiz hayırlı evlat anneleri olabiliriz... Ne kutsal bi sözcük anne... Duygularım depreşti yine.
Terazi burcu olunca da böyle oluyor işte anı anına tutmuyor insanın
Çok severim terazileri, erkeğini de kızını da :) çok da iyi tanırım :) enerjinin kaynağı da terazilikten geliyo bence :) aynen canım hayırlısı herşeyin. Bu arada senin de bloğun var galiba di mi? incelicem şimdi :) Şimdilik ben kaçıyorum kızlar, sizinle tanıştığıma çok memnun oldum, çok tatlısınız :) Yine görüşürüz burda, öpüyorum...
Hhahahhaha hakkaten neydi o halin öyle yaa ateş püskürüyodun kuzucum bana da patlıycan diye dikkatlice 5-10 kere okuyarak yazdımNeyse ki çabuk parlayıp çabuk sönüyosun tatlı pelimik
Hakkaten nasıl güzel bi duygudur yaa düşünsene içinde bi can daha var sevdiğin erkekle senin kanından olan bi CAN...
Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.Her kadın yaşamalı ANNElik duygusunu
Selma ablacım umarım en kısa zamanda minicik hayırlı bi evlat nasip eder Rabbim size
İstanbul gaziosmanpaşadan.... Trakyalıyık... emide en guzelinden... İğneadalıyım bea
Tahmin edebiliyorum kuzum kıyamam ben sana yaaaDaha sönemedim ama kuzucum bazıları söndürmeye calıssada sönmüyor ateşimiz yani.
Akşam bu konuyu masaya yatırcam hadi bakalım.
Aminn canım amiiinn önce Selma ablamıza sonra bize inşallah ve bebek arzusu ile yanıp tutuşan herkese Allah annelik duygusunu yaşatsın inşallah.
Akşama bi güzel al ifadesini de söndür içindeki şu ateşi peloşum yaa eğer anlatmakla anlamazsa patlat bi tane
Annnaammmmm enişte bi duysa geberticek beni valla
Bu arada bugün senin öfkenden korkuma söyleyemedim ama bende başak burcuyum
Hadi ben kaçıyorum bebişimmm akşama fırsat bulursam bakarım öpüyorummm kocaamaannnn
merhaba kızlar
trakyalılar olarak bileniniz vardır.Enezde önerebileceğiniz gittiğiniz beğendiğiniz motel veya pansiyon var mı?
vakıflar köyü veya gülçavuş da olabilir.
Merhaba:)
Enez, Gülçavuş gibi yerlerde genelde ev tutulur. Motel ve pansiyon gibi yerlerde vardır ama çok yaygın değil...
Tşk ederim,ben de araştırdım pek yok olanlar da pahalı geldi :)
yine en mantıklısı yazlık.
Ben de Edirnede yaşıyorum bu arada,Trakyalı olduk sayılır :)
benım annem keşanlı keşan küçük bir yer roman vatandaşlarımızda çok var evini tutarken onlarla aynı mahallede olmamaya dikkat et bence onun dısında insanları iyidir samimidir kültürlüdür benim yegenlerimde var keşanda oturuyorlar siteler felan yapıldı yenı güzel evler var alışveriş konusundada fena değil aradığını bulabilirsin keşan kadınları kızları çok süslüdür neşelidir vs
Arkadaşlar merhaba bu ay içinde eşimin iş dolayısıyla Edirne-Keşan a gidecez yani artık orda yaşıyacaz Aranızda Keşanlı olan yada Keşanı iyi bilen var mı ? Şehirle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.
Aaaa inanmıyorummm:))
Ben Keşanlıyım ve Keşan'da yaşıyorum... Ne sormak istersen yardımcı olurum canım. Adım Pelin bu arada :)
Ayhhh çok sevindimmmm bende Dilek tanıştığıma memnun oldum aslında ne biliyosan hepsini anlatnerden ev tutabiliriz nasıl bir yer ? Şuan hamileyim eylülde kızımız olcak eşim şuan Keşan da ev bakıyo ve Keşan hakkında hiç bir bilgiye sahip değiliz
Çok teşekkür ederim amin inşaAllahhh.Şuan çalışmıyorum bebeğimi büyütene kadarda pek çalışmayı düşünmüyorum eşimin işi dolayısıyla gelcez Keşan a aslen İskenderunluyuz.Fethiyedeydim daha önce.Biz site düşünüyoruz atakentten başka site var mı Keşan da bu arada kiralar uçuk demişsin ne kadar uçuk ? Bizim memleketi görsen küçük Paris
Ouuuvv fethiyeden sonra Keşanı sevmiceksinAtakent-Belkop ikisi cok yakınlar zaten site olarak bunlar var canım atakent 2 var. öbek öbek diyebilirim.. Ne zaman tasınıyorsunuz canım?
Her zaman her konuda yardımcı olurum istediğin zaman özel mesajda yazabilirsin.. Hastane caddesinde 3 oda 1 salon kira 650 TL falan canım. Diğer taraflar daha ucuz.
Atakent düşünürseniz orada rahat edersin yine canım sadece çarşıya uzak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?