• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

canım evlilik çok güzel birşey ama yeterki sevin birbirinizi şahsen ben çok mutluyum darısı size

saol canım amin
avatardaki hatun çok şeker maşallah :) kaderinde güzel olsun
mavi gözlü açık kumral saçlı beyaz tenli bişey maş görenin gözü kalıyor şimdiden babamız düşünceli :27::27::27:

doğru söylüyosun seçim doğru olunca evlilikte güzel olur.Rabbim hep yüzümüzü güldürsün...mutluluğunu daim etsin..

bu arada hemşocanlarım yaşlarınız kaç kime abla diyeyim kime isim hitap edeyim bilemedim

:17::17::17:
Canım benim sağ ol, Allah razı olsun.
Eveeett kızlarımızz harikaaaaaaaaa sizlerdee oylesinizzz eminiiiiimmmmm:16::16::16:

Evliliğe özendim şimdiiii ikliiiiiiiiiiiimmmm:52::52::52:
Teşekkür ederim canım benim, esas küçük Pelin'e maşallah diyeliiiimmmmm, çooook canlar yakacakkk çokk o maviş boncuklarlaaaaa:nazar::17::16::emir_bebek:

Gülincimmmm sağ ol canımmm benimmm sizlerde çok güzelsiniz hemşerilerimmm bnmmm:16:
Güzel gözlerinize kurban olayım sizin beeennn:12:

canım amin yakacak gibi valla babası düşünsün :1: sende çok güzelsin canım :34:

doğru söylüyosun seçim doğru olunca evlilikte güzel olur.Rabbim hep yüzümüzü güldürsün...mutluluğunu daim etsin..

bu arada hemşocanlarım yaşlarınız kaç kime abla diyeyim kime isim hitap edeyim bilemedim

ben 26 :27: istediğin gibi hitap edebilirsin canımcım

karışık biraz ama trakyalıyım yine de :))

Annem trabzonlu ama Babam dedemler ve diğer büyükler Trakyalı. Kırklarelinin Babaeski ilçesinden.
Eşim Tekirdağlı ve ben de Tekirdağlıyım artık 3 yıldır :)

hoşgeldin..baba tarafından trakyalıymışsın eşin de trakyalı dolayısıyla sen de gayet trakyalısın :37:

:17::17::17:
Canım benim sağ ol, Allah razı olsun.
Eveeett kızlarımızz harikaaaaaaaaa sizlerdee oylesinizzz eminiiiiimmmmm:16::16::16:

Evliliğe özendim şimdiiii ikliiiiiiiiiiiimmmm:52::52::52:
Teşekkür ederim canım benim, esas küçük Pelin'e maşallah diyeliiiimmmmm, çooook canlar yakacakkk çokk o maviş boncuklarlaaaaa:nazar::17::16::emir_bebek:

Gülincimmmm sağ ol canımmm benimmm sizlerde çok güzelsiniz hemşerilerimmm bnmmm:16:
Güzel gözlerinize kurban olayım sizin beeennn:12:

rica ederim canım benim bahtında güzel olsun kendin gibi :54:

hoşgeldin be kızan :27:
sen nerdensin bakalımmm?

yok canum möhendiz o
görelim görelim yaşlandık valla :52:
ay ne güldürdün beni görmen dileğiyle :62::98::123: ikinizinde mesleği şahane :54:

evet canım işin sırrı o darısı sana çok teşekkür ederim..
ben 25 yaşındayım 6 buçuk yıldır evliyim 8 aylık kızım var bende küçük değilsindir sanırsam

karışık biraz ama trakyalıyım yine de :))

Annem trabzonlu ama Babam dedemler ve diğer büyükler Trakyalı. Kırklarelinin Babaeski ilçesinden.
Eşim Tekirdağlı ve ben de Tekirdağlıyım artık 3 yıldır :)

tamam tamam bizdensin sende eşinde tekirdağlı oh mis orda oturuyorsun sanırım

selam kızlar bende kırklarelindenim şuan l.burgazdayım 6 aylık evliyimm

konuşmalardan tavırlardan ele veriyorum kendimi :)) trakyalı çingane karışımı :)))

ayrıca göçmenlik de var... :))) bend e ne olduğumu bilmiyorum. :)

Kızlaaar cok sağ ol, güzel düşünceleriniz için.:16: Güzel bakan gözler güzel görürmüş.:16::16::16:

Filizozan hoşgeldin aramıza canımcımm:))) Tekirdağ'ı çok severimmmmmmm mukemmel bir yerde yasıyorsun vallah:)

Gülincim bana da dilediğin gibi hitap edebilirsin sekerim 22 yasımdayım:23:

selam kızlar bende kırklarelindenim şuan l.burgazdayım 6 aylık evliyimm
hoşgeldin sende hemşomuz maş yeni evlisin daha cicim ayları :123:
konuşmalardan tavırlardan ele veriyorum kendimi :)) trakyalı çingane karışımı :)))

ayrıca göçmenlik de var... :))) bend e ne olduğumu bilmiyorum. :)
hhaa sen trakyalısın bizdensin geri boş ep gene trakya beya :)

Son düzenleme:
iklim,
aLLeGRia+,
esencan,
filizozan,
Miensera,
lajoie,
gülin-89

eski günlerimize dönüyoruz hehe:nazar:

Back
X