Bu da kafaya bebek iini cok takyorsun szne sinir olanlarn mekan buyrun kzlar

ben kactım sarjı bitti pc nin yarın görüşürüs....
öpüdüüüüüüüüm hepücügünüzü cücüğünüzü özleyin....

eline sağlık kahven güzel olmus canım işlerinide yap ozaman onada bakım temizliğin nasıl kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

iyi geceler canımm
sanada canım saol
artıkın seni azad edemiyoruz bekle biraz daha bak ağlarım canım sulu gözlülüğüm tutarsa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ama canım 12 geelmeden kılmak lazım yoksa iyi olmuyor eşimde kalk kılalım diyor biz beraber cemaatle kılıyoruz

kızım git git adamın işini aksatma yoksam oda seni aksatır hmm lmaz:

slm kızlkar çay koymaya gittim pcyi kociş zapttetmiş kaldırana kadar geri kaldım sizden yaamirmirmirmir

:gitme: :gitme: :gitme: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

seni lalancı seni korktun bırakmıcaklar ahada şarj bitti diyip işin içinden sıyrılmak istiyon nese hadi güle güle canım hayırlı geceler

eline sağlık kahven güzel olmus canım işlerinide yap ozaman onada bakım temizliğin nasıl kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun ben kaçtım yarın doktora gitmedern önce bi takılırım gelince hemen yazarım durum size canlarım öpüyorum eşim geldi yatalım dior bana allaha emanet olun k.i.b

geçmişe baktımda divitniye geçmiş olsunları iletiom hallaoldumu yasin konusu bu arada türkçe yasin okunursa kabul olnurmu ya

benim görevimi gizeye devredip gidiyom hoşçakalım kızlar allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

seni lalancı seni korktun bırakmıcaklar ahada şarj bitti diyip işin içinden sıyrılmak istiyon nese hadi güle güle canım hayırlı geceler

yok kuzum yatak odasına geldim sarja taktım ama burası tehlikeli ben oyüzden kacıyorum bide artık uyuyım...anladın sen onu...

kızlar bende kaçıyorum yasinleri okuyum hepinize allah rahatlık versin
iyi geceler

kıslar bende kaçıyorum ozaman kocişle ilgileneyim bari kımse kalmıyo zaten herkese hayırlı geceler allaha emanet olun yarın görüşürüz kısmet olursa inşallah dualarınızda beni unutmayın herzaman sizler dualarımdasınız.yarın gelmeyene dua yok

herkes kaçmış yahu nese by iigeceler bende çıkm bari

bas bas kuzularım öpüdüm sizi.............

yok kuzum yatak odasına geldim sarja taktım ama burası tehlikeli ben oyüzden kacıyorum bide artık uyuyım...anladın sen onu...

anladım canım anladım hadi git eşinin gönlünü et
gusül abdesti alırken dökülen her damladan allahu teala bir melek yaratır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…