canınsağolsun yaparım kahve dimi sanki ya kızlar ev işini tam bitiremiorum halim kalmayıveriyor gücüm kesiliyor nefes gidiyor b iodamın işiivar onuda yatmadan yapayımda öyle eyatım az şekerlimi canım bende az şekerli içerim ama sütlü içmeme :dilcikar:
sanada canım saoliyi geceler canımm
ama canım 12 geelmeden kılmak lazım yoksa iyi olmuyor eşimde kalk kılalım diyor biz beraber cemaatle kılıyoruzartıkın seni azad edemiyoruz bekle biraz daha bak ağlarım canım sulu gözlülüğüm tutarsa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canınsağolsun yaparım kahve dimi sanki ya kızlar ev işini tam bitiremiorum halim kalmayıveriyor gücüm kesiliyor nefes gidiyor b iodamın işiivar onuda yatmadan yapayımda öyle eyatım az şekerlimi canım bende az şekerli içerim ama sütlü içmeme :dilcikar:
ben kactım sarjı bitti pc nin yarın görüşürüs....
öpüdüüüüüüüüm hepücügünüzü cücüğünüzü özleyin....
slm kızlkar çay koymaya gittim pcyi kociş zapttetmiş kaldırana kadar geri kaldım sizden yaamirmirmirmir
ben kactım sarjı bitti pc nin yarın görüşürüs....
öpüdüüüüüüüüm hepücügünüzü cücüğünüzü özleyin....
benımde balıklarım avrdi bi ara ölünce çok üzülüyodum eşim almıyo oyuzden kendmi üzüyorum diye çok tatlılar ama ya
:gitme: :gitme: :gitme: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
eline sağlık kahven güzel olmus canım işlerinide yap ozaman onada bakım temizliğin nasıl kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sanada canım saol
ama canım 12 geelmeden kılmak lazım yoksa iyi olmuyor eşimde kalk kılalım diyor biz beraber cemaatle kılıyoruz
allah kabul etsin canım dualarında bizide unutma opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar acil yardıma ihtiyacım var bana yardım edecek 10 gönüllü arıyom
a.s
a.s a.s a.s a.s.
seni lalancı seni korktun bırakmıcaklar ahada şarj bitti diyip işin içinden sıyrılmak istiyon nese hadi güle güle canım hayırlı geceler
benim görevimi gizeye devredip gidiyom hoşçakalım kızlar allah rahatlık versin opuyorumnanaktan
yok kuzum yatak odasına geldim sarja taktım ama burası tehlikeli ben oyüzden kacıyorum bide artık uyuyım...anladın sen onu...