• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da Dilan ın gelinliği :)

Dilansen ben de bu gelinliği internetten beğendim. Çok benzeri Akay'da da var. Gidip ikisini de deneyip fiyat almak istiyordum. Bu yaklaşık ne kadar mal oldu Aysira'dan?

bitanem çiçeği duakı gelinliği 3200 fiyatı. ama bakırköy mağazasından aldım ben. ordaki kişiler hem fiyat anlamaında hemde yardım anlamında gerçekten çok mükemmel davranıyorlar

Bu gelinliği ben de denedim.burada durduğundan çok daha şık duruyor insanın üzerinde..benim tek eleme sebebim straplez olmasındandı...güle güle giyin :)

Bu gelinliği ben de denedim.burada durduğundan çok daha şık duruyor insanın üzerinde..benim tek eleme sebebim straplez olmasındandı...güle güle giyin :)

çok tşk ederim. kaydirigubbakcemile2

tatlımmmm ben yeni buldum seniii
çatlak kuzenim benim yavrum
öyle güzel oldu ki bu gelinlikle prensesler gibiydi beni de aglattı giderkennn

bende bu gelınlıgın aynısını ankarada ayşe hatun önal moda evınde denedım ve cok begenmıstım arkasından cıkan tül konusunda kararsız kaldıgım ıcın almaktan vazgectım ama gercekten cok gusel

geçen hafta ben de maltepe aysiraya gittim, fiyatlar çok uçuk ama %50 indirim var dedi bayan, eğer aldıysa iyi bi zamanlama gerçekten.

Gelinliğin çok güzel bende bu modellerde bakıyorum. Nerede yaptırıyorsun. Benimde düğünüme 2 ay var. Güle güle giyin....

yakıştı yakıştı cok güzeldi de kıçımız dondu cok soguktuuuu
dilan nerdesin bu arada kapandınız mı gökhanlaa evee

geçen hafta ben de maltepe aysiraya gittim, fiyatlar çok uçuk ama %50 indirim var dedi bayan, eğer aldıysa iyi bi zamanlama gerçekten.

canım ben alalı 2 ay oluo 3.200.00 e aldım canım

tatlımmmm ben yeni buldum seniii
çatlak kuzenim benim yavrum
öyle güzel oldu ki bu gelinlikle prensesler gibiydi beni de aglattı giderkennn

bitanem gitmek ölüm gibi geldi inan bana . hala canım çok yanıoo. bide yarın ikinci düğünün telaşı sardı . bakalım nasıl olcam yarın... annemleri görmek iyi gelecek ama ayrılmak gene ölüm çok stresliyimmm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

sen ankaraya geccektin ne oldu o iş
bu arada bilirim aileden ayrılmanın zorlugunu ben aylarca kendime gelemedim
hala uzun süre eve gitsem geri dönerken kimseye belli etmeden aglarım

sen ankaraya geccektin ne oldu o iş
bu arada bilirim aileden ayrılmanın zorlugunu ben aylarca kendime gelemedim
hala uzun süre eve gitsem geri dönerken kimseye belli etmeden aglarım

aşkım 2 tane avukatım vardı saten isterseniz katılmayın davaya dedi birisi. bende gelmedim. bayramda gelicem ama. sizde işlerinizi ayarlayın beraber dönelim istanbula. bide noldu benim gelinlikli resimler kaydirigubbakcemile5

tatlım resimler facede sergileniyor suanda:) ordan alabilirsin istiyosan ayrıca göndereyimde

resmi koymaya calısıyorum canım insallah olmuştur
gg048.jpg

Back