Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gelinliğin çok hoş ben bunun dikilmişini denemiştim arkasında ip yerine inci vardı düğme şeklinde ama boy kısa olsa bile böle ince uzun bir model gelini çok hoş gösteriyor bende sadelikten yanayım güzel seçim umarım dikildiğindede aynısı olur
cnm cok begendim
ama bisi sorcam
bu akay gelinligin ürünümü ben 2 bcuuk sene önce evlendim gelinligimi akay gelinlikden almisdim altaki dantekleri arkadaki cicegi konuldugu yer ve hani rakada tüll kismi ayni benim gelinlige benziyo tek farkli olan yer ise benim ki straplez degildi
cok begendim harika mutluluklar dilerim sana cnm
keske bıraz daha kabarık olsaydı sonucta 1 defacık gıyeceksın,ama genel olarak elıt bır gelınlık
Çok beğendim Allah gönlüne göre versin mutluluklar
çok güzel gelinliğin maşşallah güle güle giyin allah mutluluğunuzu bozmasın
bide geçen düğüne gittim ben böle bi uyum görmedim gelinin elindeki çiçekte lila renkler var saçındada aralarda lila damadın takım kırık beyaz klasiğin dışına çıkmış gömlek ve kravat lila saten ben ve herkez hani alışılmış siyah takımlı ata yaka gömlekli birini bekliyoduk bayıldım yani düğün bide yazın olunca süper olmuştu valla aklıma geldi yazayım dedim