• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da Dilan ın gelinliği :)

çok güzel benim gelinliğimin aynısı nerdeyse,ufak tefek değişiklikler var ama 2 ay önce giydiğim ve herkesin bayıldığı gelinliğimin aynı modeli.güle güle giy inşallahopuyorumnanaktan

keske bıraz daha kabarık olsaydı sonucta 1 defacık gıyeceksın,ama genel olarak elıt bır gelınlık

kabarık eteklileri beğenmeme rağmen çok hoşuma gitti bu gelinlik özellikle üst kısmı ve arkası..güle güle giy canım

hepinis öyle tatlı öyle iyisiniz ki çok tşk ederim hepinize . kıs kardeşim yok diye üsülmek ağlamak zorunda bırakmıyormusunuz artık beni

çok güzel model ama sana tavsiye kuyruk yaptırma düğünde oynarke herkes basıyo sen rahat edemiyorsun yurt dışındakiler kuyruklu yapıyo güzel duruyo ama onlar bizim gibi düğün yapmıyo kilisede yürüyolar sadece yine sen bilirsin benim nişanlık öyleydi askısıda vardı askı koptu teli çıktı tülü yırtıldı basılmaktan deli oldum

Aysira da bende aynı gelinliği gydim oldukçada beğendim ama hayalim daha az kabarık bir şey diye diktirdm ben. roma tanrıçaları gibi olmak istiyordum çünkü. fotolarıma baktıysan bilirsin. neyse şayet diktirmeseydim bunu alacaktım... oldukça zarif bir model canım...

canım gelinliğin çok hoş ben bunun dikilmişini denemiştim arkasında ip yerine inci vardı düğme şeklinde ama boy kısa olsa bile böle ince uzun bir model gelini çok hoş gösteriyor bende sadelikten yanayım güzel seçim umarım dikildiğindede aynısı olur

bitanem dikilmiycek mağazasından aldım. beden beden satılıo bu gelinlikler. türkiyede beden beden satılan tek yermiş saten aldığım yer reklam olmasın diye yasmıyorum adını. ama dikim değil yani aynısının bedeni gelecek bana .muck muck

cnm cok begendim
ama bisi sorcam
bu akay gelinligin ürünümü ben 2 bcuuk sene önce evlendim gelinligimi akay gelinlikden almisdim altaki dantekleri arkadaki cicegi konuldugu yer ve hani rakada tüll kismi ayni benim gelinlige benziyo tek farkli olan yer ise benim ki straplez degildi

cok begendim harika mutluluklar dilerim sana cnm

yok bitanem akay değil aysira gelinlik sitesi var koleksiyon bölümünde 5. sayfada model kodu MBS0691 . tşk ederim güsel dileklerin için

keske bıraz daha kabarık olsaydı sonucta 1 defacık gıyeceksın,ama genel olarak elıt bır gelınlık

bitanem benim boyum filan çok usun bide kabarık olursa çok böle göze batarım die düşündüm bide ben converse giyen zincirli pantolonlarla dolaşan bi kıs çoçukuyum :) kabarık filan olmasın istedim o yüsden bu biras daa sade biras daa alışılmış o şaşaalı gelinliklerden farklı die yani :) üfff işte öle bişiyhh :) yorumun için tşk tatlım opuyorumnanaktan

çok güzel gelinliğin maşşallah güle güle giyin allah mutluluğunuzu bozmasın
bide geçen düğüne gittim ben böle bi uyum görmedim gelinin elindeki çiçekte lila renkler var saçındada aralarda lila damadın takım kırık beyaz klasiğin dışına çıkmış gömlek ve kravat lila saten ben ve herkez hani alışılmış siyah takımlı ata yaka gömlekli birini bekliyoduk bayıldım yani düğün bide yazın olunca süper olmuştu valla aklıma geldi yazayım dedim

çok güzel gelinliğin maşşallah güle güle giyin allah mutluluğunuzu bozmasın
bide geçen düğüne gittim ben böle bi uyum görmedim gelinin elindeki çiçekte lila renkler var saçındada aralarda lila damadın takım kırık beyaz klasiğin dışına çıkmış gömlek ve kravat lila saten ben ve herkez hani alışılmış siyah takımlı ata yaka gömlekli birini bekliyoduk bayıldım yani düğün bide yazın olunca süper olmuştu valla aklıma geldi yazayım dedim

aaa çok ii düşünülmüş ama benim sefgilimde siyaf damatlık giyecek :) a.s. bide çookkk yakışıklı oldu böleee gösününnn içine bakıooo falla ben :)

Son düzenleme:
ay canım benim çok tşk ederim :)

Dilansen ben de bu gelinliği internetten beğendim. Çok benzeri Akay'da da var. Gidip ikisini de deneyip fiyat almak istiyordum. Bu yaklaşık ne kadar mal oldu Aysira'dan?

cok cok guzel bir gelinlik eminim sen giyince daha da guzel gorunecek.mutluluklar dilerim :nazar:

Back