• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da Dilan ın gelinliği :)

çok şık ve sade alkisalkisalkis

attachment.php

bende bu gelınlıgın aynısını ankarada ayşe hatun önal moda evınde denedım ve cok begenmıstım arkasından cıkan tül konusunda kararsız kaldıgım ıcın almaktan vazgectım ama gercekten cok gusel

işte o gelinliği ben aldım aynı yerdenkaydirigubbakcemile2

Çok sade ve çok hoş bir model straplez gelinliklere bayılıyorum benimkide öyleydi opuyorumnanaktan

çok güzel canım. sade şıklık diye buna denir. arkadaki detaylar da çok hoş ve zarif.

canımmm kuzenim benim seni çook seviyorumm. ve çok özledim.

cnm foto fazlasiyla büyük ama yinede bakmaya calisdim
görrebildigim kadariyla cokk yakismis
tekrardan mutluluklar dilemek isdedimŞeniz

Çok güzel üzerindede çok güzel durmuş maşallah nazar değmesin:nazar: ama yan bakmaktan boynum agrıdı keşke düz yükleseydin resmi kaydirigubbakcemile3

Çok güzel üzerindede çok güzel durmuş maşallah nazar değmesin:nazar: ama yan bakmaktan boynum agrıdı keşke düz yükleseydin resmi kaydirigubbakcemile3

canım daha bende resim yok kuzenim eklemiş o resmi. bende ekliycem elime geçerse. tşk ederim bu arada zemuszemus

cnm foto fazlasiyla büyük ama yinede bakmaya calisdim
görrebildigim kadariyla cokk yakismis
tekrardan mutluluklar dilemek isdedimŞeniz

çok tşk ederim. bende bakarken çok zorlandım kuzenim eklemiş fotoları kaydirigubbakcemile3 . iyi dilekleriniz için tekrar tşk

Çok beğendim hayırlı uğurlu olsun:nazar: özellikle arkası harikaopuyorumnanaktan benim beğendiğim gelinlik modeline benziyor fransız dantelimi? ne kadara mal oldu canım?

Back