Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

sezos ben annatiim sana, kralicha karamelanın seyine bakmıs asansörde, sonra demis gerek yok sana silikona, ama o da diyo ki yok ben illa yaptırcam diyo, tumena da kameraya cekmislerdir bi bakın youtube a diyo, bende diom ki kralicha gerek yok diosa yaptırma gerek yoktur :KK70:

kaydirigubbakcemile3 aaa kralicem naptin bakimmm sen karamelin memislerini ellemissin kaydirigubbakcemile3 eger istiyorsa yaptirsin kadincazzzsırnaşık şey ebrucum sanada tesekkür ederim beni aydinlattigin icün opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 aaa kralicem naptin bakimmm sen karamelin memislerini ellemissin kaydirigubbakcemile3 eger istiyorsa yaptirsin kadincazzzsırnaşık şey ebrucum sanada tesekkür ederim beni aydinlattigin icün opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kraliche kıs kk ya reklam oldun hee :roflol: tabi bende akannehir

ay nabım sezoşum merak işde

:eek:

:roflol:

ebrunun vazifesi bu,insanları aydınlatmak kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

yok kralicha ben uykuma degil memlekete hakim olcam :ppP uyku kesmez beni :)))

su dök masummasal bak pazar gidiom, arkamdan dua et, sana adana kebap ısmarlıcam söz :KK70:

sezoss ne demek efem aydınlatmak benim görevim :KK70:

selam kızlar benimki hayal artık
ama geyik deyince üstüme yok özellikle burnuma takmadığım özel ism kalmadı kaydirigubbakcemile3

su dök masummasal bak pazar gidiom, arkamdan dua et, sana adana kebap ısmarlıcam söz :KK70:

sezoss ne demek efem aydınlatmak benim görecim :KK70:

:dilcikar: biz uvey evlatmıyık bize niye ısmarlamıyon butun topice ısmarla :dilcikar:

selam kızlar benimki hayal artık
ama geyik deyince üstüme yok özellikle burnuma takmadığım özel ism kalmadı kaydirigubbakcemile3

niye hayal oldu :uhm: daha öğrenciymişsin yaşın çok genç sanırım :)

sezoss ne demek efem aydınlatmak benim görecim :KK70:

ısmarlamada bak napıom ben seni sengözlerimebaksanab
kendi ellerimle denize sokarım valla seni kaydirigubbakcemile3

Merhaba..

Konuları ilgili başlıklara açmalısınız..Sobet içerikli konular için forumda Geyik Sohbeti adı altında bir başlığımız mevcut..Konu doğru başlığa taşınmıştır..

Güzel paylaşımlar..yerimseniben
Kadınlar Kulübü

:dilcikar: biz uvey evlatmıyık bize niye ısmarlamıyon butun topice ısmarla :dilcikar:

kralichem ben dürümümü senle paylaşırım canım yerimseniben
daha işe başlamadıya herkese ısmarlayamaz belki kaydirigubbakcemile3

sen yeme sonra kilo aldım diye başımın etini yiyorsun :dilcikar:
ben sana elma alcam delikafadulden
ebrucum iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel niye gidiyorsun :uhm:

sezoss ne demek efem aydınlatmak benim görevim :KK70:

sagolasin ebrucum ALLAH seni basimizdan eksik etmesinn :dance:

X