Merhabalar kızlarr.
Yoğun bir sabahtı,ancak gelebildim
Kızlaaaarrr günaydıııııııııııınnnbu sabah test yaptım vee 2 çizgiyede net bi şekilde gördümmmmm ama nedense hala inanamıyorum acaba kan testide yaptırsammı yoksa önümüzdeki hafta içi direk doktora mı gitsem
İyiyim canım..
Hayırdır senin heyecanın neden :44:
Kızlaaaarrr günaydıııııııııııınnnbu sabah test yaptım vee 2 çizgiyede net bi şekilde gördümmmmm ama nedense hala inanamıyorum acaba kan testide yaptırsammı yoksa önümüzdeki hafta içi direk doktora mı gitsem
ilk doğum günü eşimin beraber geçireceğimiz ama ben başbaşa olmayı hayel ediyodum biliyosun...:)
akşam baktım kayınvalidemde bişeyler yapmaya çalışıyo oğlu için haklı olarak beraber olmak istiyo bişey diyemedim...
kaynım var bende 1-2 yaş büyük çok iyi anlaşırız oda süpriz yapmaya çalışıyo beraber plan yapalım felan dedi yarın eşim çalışıyo hediye felan alalım pasta süpriz yapalım dedi diyemdim ben eşimle başbaşa olmak istiyorum diye kıramadım hiç birini ne yapıcam şimdi...
aaa çok sevindim canım tebrik ederim gözün aydın olsun...
kaç gün geçmişti istersen hemen git kan testi yaptır...
topiğin 2. bebişi...
Hımm anladım canım..
Neyse olsun çok üzülme,orda birlikte kutlarsınız,nasıl olsa en sonunda evinize çıkacaksınız
Sağol canım darısı en kısa zamanda senin başına inşallah.. 21 inde olması lazımdı 3 gün geçti.. hafta içi doktora gitsem ultrosanda görünür mü araştırdım internette 5.haftada görünmeye başlar utrasonda yazıyodu ama ondan kararsız kaldım :26:
Harika bir haber bu
Canım tebrik ediyorum,doya doya yaşa bu heyecanı
Tamam canım anlatırsın pazartesi günü durumu
Ayy darısı başımıza inşallah
Ben ortalığı bi toparlayayım,eşim de gelir birazdan.
Gün içinde girmeye çalışırım tekrar,öpüyorum kızlar
merhaba kızlar...
aaaa bebiş haberi var topikdee hayırlı uğurlu olsunn canım..
amin canımmm inşşş..peki belirtiler varmıı gebeliğe yönelik canımmsağol en kısa zamanda senden de bekliyoruz habergerçi ben daha inanmış değilim ama