Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Kızlaaaarrr günaydıııııııııııınnn bu sabah test yaptım vee 2 çizgiyede net bi şekilde gördümmmmm ama nedense hala inanamıyorum acaba kan testide yaptırsammı yoksa önümüzdeki hafta içi direk doktora mı gitsem

Harika bir haber bu
Canım tebrik ediyorum,doya doya yaşa bu heyecanı

İyiyim canım..
Hayırdır senin heyecanın neden :44:

ilk doğum günü eşimin beraber geçireceğimiz ama ben başbaşa olmayı hayel ediyodum biliyosun...:)
akşam baktım kayınvalidemde bişeyler yapmaya çalışıyo oğlu için haklı olarak beraber olmak istiyo bişey diyemedim...
kaynım var bende 1-2 yaş büyük çok iyi anlaşırız oda süpriz yapmaya çalışıyo beraber plan yapalım felan dedi yarın eşim çalışıyo hediye felan alalım pasta süpriz yapalım dedi diyemdim ben eşimle başbaşa olmak istiyorum diye kıramadım hiç birini ne yapıcam şimdi...

aaa çok sevindim canım tebrik ederim gözün aydın olsun...
kaç gün geçmişti istersen hemen git kan testi yaptır...
topiğin 2. bebişi...

Hımm anladım canım..
Neyse olsun çok üzülme,orda birlikte kutlarsınız,nasıl olsa en sonunda evinize çıkacaksınız

aaa çok sevindim canım tebrik ederim gözün aydın olsun...
kaç gün geçmişti istersen hemen git kan testi yaptır...
topiğin 2. bebişi...

Sağol canım darısı en kısa zamanda senin başına inşallah.. 21 inde olması lazımdı 3 gün geçti.. hafta içi doktora gitsem ultrosanda görünür mü araştırdım internette 5.haftada görünmeye başlar utrasonda yazıyodu ama ondan kararsız kaldım :26:

Hımm anladım canım..
Neyse olsun çok üzülme,orda birlikte kutlarsınız,nasıl olsa en sonunda evinize çıkacaksınız

evet öylede içimde kaldı yinede bakalım ne olucak bi yarın olsunda...:26:
yarın evde olurum büyük ihtimal ps bizde olursa analatırım gelişmeleri

amin canım inşallah hepimizin...
bence kan testi yaptır ondan sonra içinde rahat olur hem beklersin doktor sana söyler zaten şu zamnda gel diye...

Harika bir haber bu
Canım tebrik ediyorum,doya doya yaşa bu heyecanı

Teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin..hiç umudum yoktu hala da gerçekmiş gibi gelmiyo zaten doktora gidip ultrasonda görmeden de inanmıycam herhalde

Tamam canım anlatırsın pazartesi günü durumu
Ayy darısı başımıza inşallah

Ben ortalığı bi toparlayayım,eşim de gelir birazdan.
Gün içinde girmeye çalışırım tekrar,öpüyorum kızlar

Tamam canım anlatırsın pazartesi günü durumu
Ayy darısı başımıza inşallah

inşallah canımm yaa bizde böyle hamiş kalıcaz Allahın izniyle 9 ay sıkıntılarımızı güzel anlarımızı tekme atınca onları paylaşıcaz...
en nazlımız selin onu nazlı nazlı 9 ay geçirticez...:)
inşallahh...
sonra benim size süprizim olucak tabiiside....

Ben ortalığı bi toparlayayım,eşim de gelir birazdan.
Gün içinde girmeye çalışırım tekrar,öpüyorum kızlar

tamam tatlım görüşrüz...
bende yemeğe çıkıyorum gelim sonra öptüm...

uykucu geldinmi nasılsın tatlım...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…