- 10 Kasım 2010
- 1.447
- 298
geldimm vallaa yine öğlene kadar yattım sorma tatlımm halada uykum varr:)uykucu geldinmi nasılsın tatlım...?
geldimm vallaa yine öğlene kadar yattım sorma tatlımm halada uykum varr:)
iyiyim canım sen nasılsın?
dün gece yasin okudum bol bol dua ettim hepimiz için canımmcımm..ayyy bide rüyamdaa negördümm bi erkek bebeğim varmış üstünde beyaz bi tulumm nasıl bana emekleyerek geliyooo içimden diyorumkii nekadar çabuk büyüdüde emekliyo derim
ayyyyyy yeriim bennn onu yaaaaa heycanlı olmazmı insan yaaa az kalmış ama canımmmm bebişini görünceee iice bi rahatlarsınnnKızlar ben çok heyecanlıyım. Yarın 10:30 doktor randevum var. Keseyi görebilecekmiyim acaba? Gözükse bile çok küçük olur herhalde 3mm:) Saatler geçmek bilmiyor...
iyileştiğineee çok sevindimm canımmm:) amin canımmm inşallahhayy kıyamam canım benim yaaa..
allah kabul etsin inşallah ...
günün yaklaştı ya ondan sanırım...
bende iyiyim çok şükür canım...toparladım kendimi boğazlarım felan daha iyi...
Kızlar ben çok heyecanlıyım. Yarın 10:30 doktor randevum var. Keseyi görebilecekmiyim acaba? Gözükse bile çok küçük olur herhalde 3mm:) Saatler geçmek bilmiyor...
ayyyyyy yeriim bennn onu yaaaaa heycanlı olmazmı insan yaaa az kalmış ama canımmmm bebişini görünceee iice bi rahatlarsınnn
ayyyyyy yeriim bennn onu yaaaaa heycanlı olmazmı insan yaaa az kalmış ama canımmmm bebişini görünceee iice bi rahatlarsınnn
amin canımmm inşşş..peki belirtiler varmıı gebeliğe yönelik canımm
az kaldı canım dayan o kadar dayandın canım benim...
inşalalh herşey yolunda gider .. benimde kafam karmakarışık şuan teste pozitif çıkması yetmedi doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu öğrenmeden inanamycm sanırım..Kızlar ben çok heyecanlıyım. Yarın 10:30 doktor randevum var. Keseyi görebilecekmiyim acaba? Gözükse bile çok küçük olur herhalde 3mm:) Saatler geçmek bilmiyor...
yaa mutluluk gözyaşları sendekii aartıkk canım benimmmm çift canlısınnn bebişinide üzmeeee dün bol ol dua ettim hepimiz içinnnn dualarım seninlee yarınn bebişini görrr müjdeyidee bizee verSelincim ya ağladım ağlıycam.Çok değişik duygular içerisindeyim, dua edin bana
Canım dayanmaya çalışıyorum artık...
aaaaaaaaaaaa ağlamayınnn yaaaaaaaben çok duygusalım herşeye ağlarım,ağlayanı görsem dayanamam...
gözlerim doldu sendeki bu heycanı mutluluğu görünce kendimi senin yerine koydum da...
aaaaaaaaaaaa ağlamayınnn yaaaaaaakızcam valllaaa
ben çok duygusalım herşeye ağlarım,ağlayanı görsem dayanamam...
gözlerim doldu sendeki bu heycanı mutluluğu görünce kendimi senin yerine koydum da...