canım benim bencede içmee neolur neolmaz aklında şüphe kalmasın.şüpheli ilişkin en son nezamandı tarihini biliyomusun birde en son reglin nezamandı senin?
haklısın canımcım ya korkuyorum bende o kadar ağır değilimde iyileşmesi geç olcak işte dayanırım yaf bakalım nasipp
canım bende grip oldum geçen gece çok kötüydüm 1 tane antibiyotik içtim sonra içime kurt düştü eşimde tutturdu içme diye bi dahada içmedim ki senin değerin biraz yüksek benim da regl günüm sana yakın günlerde sanırım ama ne olur ne olmaz...şimdi ballı limon, meyve sıkıyorum,ondan sonra ıhlamur bol limonlu içiyorum yatıyorum sabah kalkınca daha yumuşamıştı boğazlarım ...:94:
hahayyyyyyyyyy koptummm doğru benimkide sorumu:):) ilişkiye girdiğin ilk günden sonra 10 15 içinde kanda belli olurmuş sonuç ondan sordum tatlım ayyy inş hamişssindir yaaaaaa sana artık bitmek bilmez ogünlerr 2.3 gün sonra tekrar dene bence kan tahlilini bakalım artış olmuşmu:)bebekim benim şüpheli ilişkim olmuo ki istediğimiz için bebiş heran her daim korunmasızız utandım be böle soruncamuayeneden önce 2-3 gün önceydi.. en sonda dün. adetim ise 8 aralık olması gerekirken 9 aralıkta oldu bitti..
geçmiş olsun tatlımm dikkat etmek lazım evet bitkiselle atlatabiliriz sabretcez artıkk
hahayyyyyyyyyy koptummm doğru benimkide sorumu:):) ilişkiye girdiğin ilk günden sonra 10 15 içinde kanda belli olurmuş sonuç ondan sordum tatlım ayyy inş hamişssindir yaaaaaa sana artık bitmek bilmez ogünlerr 2.3 gün sonra tekrar dene bence kan tahlilini bakalım artış olmuşmu:)
bizim selin varya artık sabah akşam kan aldırır öyle olsa zor tutarız biz onu...
hahahaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy aynenn yaaaaa kanım kalmazz vallahiiii billahideeeeee:):) yaa zaten sinir oldumm test negatif çıkıncaaaa okadarda çalıştık halbuki buayyyy:78::78::78:bizim selin varya artık sabah akşam kan aldırır öyle olsa zor tutarız biz onu...
kevgire dönersin kızdelisiniz ya
hahayyyyyyyyyy koptummm doğru benimkide sorumu:):) ilişkiye girdiğin ilk günden sonra 10 15 içinde kanda belli olurmuş sonuç ondan sordum tatlım ayyy inş hamişssindir yaaaaaa sana artık bitmek bilmez ogünlerr 2.3 gün sonra tekrar dene bence kan tahlilini bakalım artış olmuşmu:)
hahahaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy aynenn yaaaaa kanım kalmazz vallahiiii billahideeeeee:):) yaa zaten sinir oldumm test negatif çıkıncaaaa okadarda çalıştık halbuki buayyyy:78::78::78:
tatlım sorun değil D: inş. hamileyimdir 2-3 gün sonra değilde 7 ocak beklicem umutlarımın kırılmasından sıkıldım o strese ve bunalıma girince olacak bebişimede engel koyuyorum onu farkettim. bişi itiraf ediyim mi buraya girmediğim günlerde okadar rahattım ki yanlış anlamayın aklımda hamilemiyim değilmiyim olcakmıyım olmıcakmıyım gibi takıntılarım oluşmadı her belirtiyi gebelik sanmadım
aynenn tatlımmm hayırlısııı regli günüm bi gelsindee hele:)ama hemn üzülme tatlışım daha çok yeniyiz...
evet bunlardan konuşmayalım temizlikten konuşalım çalışan biri olarak temizlikten nefret ettimhalbu ki çok seviyorum temizliği amaaa yoruldummmmmmm imdat helppp
ben seviyorum ama zaman bulamıyorum yaa temizlik yapmaya...
daha yeni evlisiniz sizin eviniz daha kirlenmemiştir diyolar ama oluyo kirleniyo...akşamalrı boş vaktim kalmıyo ...
banada öle diolar ama yeni evin mobilyanın tozu daha berbat siyah ve camsa hele ki eşiniz benim ki gibi isim yazar 2 güne bir
evet siyahda daha çok belli oluyo toz iyiki bütün mobilyalarım siyah değil yatak odam siyah sadece...
saol yaaaçildiriciiimmm toptan değişim içine girmek içinde bi 5 yıl lazım yazık kocişime ne diim değiştirelim diyemem 2 aylık mobilyaları