Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Hemen bi hastaneye gitsen Selin,kan testi yaptırsan..
aslındaaa öle yapmak isterim amaa reglime 8 gün varken yaptırdım 1.20 çıktı reglim negatif di yine yıkldım oan şimdi olumsuz bişe çıkar yine hastanede sinirlerim bozulur diorum olabilceğine hala inanamıyorum çünkü ama yarınn olmassam gidicem:)

ayyyy inşallah esracımm öle bi heycan yaptımki görmen lazımm bende öle biliorum ikinci çizgi genellikle az olsa pozitif die amaa umarım öledir fazla kaptırmıyım kendimi diyorum yarın bi reglim geçerse inanıcamm:):) amaa şuann çok değişim yaaaaaaaaaa:18::18::18:

Ben de reglimden bir gün önce yapmıştım ve evet silikti,nete yakın yani..
Harika bir duydu,inşallah hata yoktur:KK31:

aslındaaa öle yapmak isterim amaa reglime 8 gün varken yaptırdım 1.20 çıktı reglim negatif di yine yıkldım oan şimdi olumsuz bişe çıkar yine hastanede sinirlerim bozulur diorum olabilceğine hala inanamıyorum çünkü ama yarınn olmassam gidicem:)

Hımm yarına kadar sabredebilirsen tebrik ederim seni:KK66:

kızlar merhabalarrr nasılsınızzzz:)
dün akşam gebelik testi yaptım ve gölgesi gibi ikinci çizgi göründü ama içimi rahatlatmadı ve demin test yaptım ilk idrarımla ve ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı hiç görmedim buzamana kadar bu ikinci çizgiyi:) ama net değil çok açık uçuk pembe yarın regli günümm acabaaaa nedirrrrr:18::18::18::18::18:

anaaaaaaaaaaa yuppi yaşasın hamilesin hayırlı olsun darısı bana:KK49::KK66::KK66:

Ben de reglimden bir gün önce yapmıştım ve evet silikti,nete yakın yani..
Harika bir duydu,inşallah hata yoktur:KK31:
şuann baktımmm bidahaa baya belirgin pembee olmuş iyice tabi artık süresi geçti ama iyice pembeleşmiş inanamıyorumm ama reglim geçmeden inanamıcam:):) buarada kendi derdime düştüm seni unuttup sen nasılsın esracım nasıl gidio bebişimizle günleriniz:)

şuann baktımmm bidahaa baya belirgin pembee olmuş iyice tabi artık süresi geçti ama iyice pembeleşmiş inanamıyorumm ama reglim geçmeden inanamıcam:):) buarada kendi derdime düştüm seni unuttup sen nasılsın esracım nasıl gidio bebişimizle günleriniz:)

Canım tamam artık ihtimal yok,hamilesinnnn:KK66:
Biz iyiyiz tatlım,büyüyoruz işte teyzesiiii:KK69:

anaaaaaaaaaaa yuppi yaşasın hamilesin hayırlı olsun darısı bana:KK49::KK66::KK66:
canım benimmm negüzel söledinnnnnn:) inşşşşşşşşşşşşşşşşşş bu test yanlış değildirrrr de hamişimdirrr:):emir_bebek:buay okadar çalışma yaptımkiii anlatamamm bi internet programında takvim tuttdum yumurtlama günlerini vrdi:KK9::)

Amin canım:nazar:
Darısı başına diyeceğim ama başında artık:KK1:
valla inanamıyorum esraa doğrumu yanlış mı diee inan şuan sevinemiyorum eşimde dışarı çıktı gelince söleyemem herhalde ya yanlışsa diyorum acaba doğrumuyaaaaa poffffffffffffff geçen haftadan sonra artık buay umudum yok diyodum hep ama bi haftadır öle bi gazım varkii anlatamam artık rezil oluorummm eşimeee:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: ordan şüphelendim hep yaptım test:)

valla inanamıyorum esraa doğrumu yanlış mı diee inan şuan sevinemiyorum eşimde dışarı çıktı gelince söleyemem herhalde ya yanlışsa diyorum acaba doğrumuyaaaaa poffffffffffffff geçen haftadan sonra artık buay umudum yok diyodum hep ama bi haftadır öle bi gazım varkii anlatamam artık rezil oluorummm eşimeee:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: ordan şüphelendim hep yaptım test:)

Ben de kan testine kadar heveslenme demiştim eşime.
Ama işte silik de olsa ikinci çizginin yanılma payı olmuyor.

Ben de kan testine kadar heveslenme demiştim eşime.
Ama işte silik de olsa ikinci çizginin yanılma payı olmuyor.
ayyy inş tatlımmmm tek dileğim o gerçekten doğruysaa bugun iki güzel haber aldım hem eşim bugun iş buldu çok iyi biyerde ve ikinci çizgim çıktıı allahım dualarımı kabul etti sanırım artık:) umarım hüsrana düşmem. canım içimi sende çok ferahlandırdın çok teşekürler:) iyiki varsınız ..yarın sabah bitane daha test yapsammı acaba:)

bende gebelık testı yaparak hamıle kaldıgımı ogrenmıstım allahım ne gundu sevıncımden oldugum yere yıgılıp kalmıstım

ayyy inş tatlımmmm tek dileğim o gerçekten doğruysaa bugun iki güzel haber aldım hem eşim bugun iş buldu çok iyi biyerde ve ikinci çizgim çıktıı allahım dualarımı kabul etti sanırım artık:) umarım hüsrana düşmem. canım içimi sende çok ferahlandırdın çok teşekürler:) iyiki varsınız ..yarın sabah bitane daha test yapsammı acaba:)

Harika,gözünüz aydın..
Eee bebekler bereketiyle geliyor işte:KK1:
Yap tabii ki daha net çıkar,emin olursun canım.

evet canım aynen ölee:)

evet biyarında yaparım artık.

selin ya eşime dedimki selin hamile diye:KK66: oda diyoki selin kim diye bende dedimki tanımıyorum ama çok sevindim he he eşim gülüyo sen nekadar iyisin diyo selincim hangi siteden ovulasyonunu hesapladın bide belirtilerin ne canım:86:

X