ara ara var canım yaa kafama takıyorum çünkü 2 aydan beri bi maruzatım var geçen ay gitmedim bu ay kesin gitmem lazım...regl günlerim benim toplam 7 gündür ve 2aydan beri pıhtı pıhtı geliyo...
korkuyorum niye öyle diye...
Allah allah ya benimde pıhtı şeklinde gelir ama adetimin 3. günü az bişey gelir arada senin 7 gün boyuncamı oluyor.
benimde önceden gelirdi ama regl boyunca 1 kere felan...
şimdi çok geliyo nerdeyse her lavaboya gidişimde
hele geçen ay daha kötüydü daha büyük gelmişdi...
Herkese selam ...
Kızlar grip oldum perşembe gününden beri yatıyorum..İlaç ta alamadığım için çok kötü oldum..Annemde kaldım haftasonu iyileştirsin beni diye bugün daha iyiyim döndüm eve ama çok korktum ilaç içmek zorunda kalırım diye...Şimdi okudum konuşmalarınızı herkes iyi sanırım kimsede sorun yok mide bulantıları dışında .. bende de var ama çok değil.. Berrecim senin için de herşeyin hayırlısı olsun..
Benim randevum yarın inşallah kalp atışlarını duyucam heyecanla ve stresle bekliyorum..:18:
ya korkma çünkü hepimiz çalışıyoruz ben işteyken kendimi sıkarım wc ye gidince bir sürü kırmızı gelir sıktığımız için içte pıhtılaşıyodur bence yinede kontrol amaçlı git tabi bende bu ay hamile kalmazsam bende gitcem
Selam kızlar,biz geldiik,nasılsınız
Eşim şimdi gitti işe,ben de ancak açabildim interneti.
sanırım herkes iyi..
Deniz canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
İnşallah yarın duyarsın bebişinin kalp atışlarını
Herkese selam ...
Kızlar grip oldum perşembe gününden beri yatıyorum..İlaç ta alamadığım için çok kötü oldum..Annemde kaldım haftasonu iyileştirsin beni diye bugün daha iyiyim döndüm eve ama çok korktum ilaç içmek zorunda kalırım diye...Şimdi okudum konuşmalarınızı herkes iyi sanırım kimsede sorun yok mide bulantıları dışında .. bende de var ama çok değil.. Berrecim senin için de herşeyin hayırlısı olsun..
Benim randevum yarın inşallah kalp atışlarını duyucam heyecanla ve stresle bekliyorum..:18:
Kızlar ben geldim ama çıkıcam yine.anneme geldim yardıma. denizcim geçmiş olsun dikkat et kendine.Berrem bence de git doktora için rahatlamış olur. benimde çok karnım ağrıyor.ama çok şükür yumurtam çatlamış bu ay. bir de adetime daha 4 gün fln var ama sanki bugün olcakmışım gibi geliyor. afedersiniz bir akıntı gelmişti sabah içinde çok az kan var.böyle yapraktaki damar gibi. şimdi de baktım böyle sarı desem değil kahve desem değil garip renkte bir şey gelmiş.hastalanıcam herhalde.neyse.....Ela,esra berre deniz hepinizi çok çok öpüyorum.
Kızlarrr ben geldim.Ancak girebildim foruma. Çok yoğun çalışıyorum...
Berrecim pıhtı şeklinde gelmesi normal, bende de oluyordu. Korkma canım...
Denizcim geçmiş olsun, kalp atışlarını duyarsın inş...
görüşürüz canım...
ayy acaba yerleşme kanamasımı ki...:26:
Hoşgeldin smilecım..
Yok be canım bu ay benim hiç umudum yok. ama inşallah dediğin gibidir.
hoşgeldin canım...
iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür siz nasılsınız...?
ben de iyiyim canım,teşekkürler
eskisi kadar görüşemiyoruz canım yaa
Canım benim biliyorum ama biraz bebiş,biraz eşim..
Bozuldu düzenim biraz
anladım canım...
özledim bende ondan dedim...