Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Günayydınn..Kİmsecikler yok iki gündür .Hele bugün hafta sonu hepten boş olur..Öptüüüm.

günaydın kızlar....
nasılsınız...?
ben iyiyim çok şükür biraz karnım ağrıyo hafta sonunuda ağrıyla geçirdim...
bu hafta içi doktora gidicem inşallah...
hafta sonuda gelen giden olmamış topiğe...:KK31:

Canım günaydın,
dikkat et kendine, doktora gitmeyi ihmal etme...

Bizde dün sinemaya gittik, az kalsın sinemada kusuyordum :18: 1 dk ile kaçırdım diyebilirim. Artık her saniye midem bulanıyor, dayanamıyorum ben yaaaaaaaaaaaa:KK5:

Canım günaydın,
dikkat et kendine, doktora gitmeyi ihmal etme...

Bizde dün sinemaya gittik, az kalsın sinemada kusuyordum :18: 1 dk ile kaçırdım diyebilirim. Artık her saniye midem bulanıyor, dayanamıyorum ben yaaaaaaaaaaaa:KK5:

gidicem canım benim içimde huzursuz zaten...

mide bulantında geçicek canım kafana takmamaya çalış...
benim hep öyle olur ne kadar kafamı ona yorarsam o kadar kötü oluyorum...
düşünmemeye çalış...bir kaç ay sonra rahatlıcaksın inşallah...:KK16:

gidicem canım benim içimde huzursuz zaten...

mide bulantında geçicek canım kafana takmamaya çalış...
benim hep öyle olur ne kadar kafamı ona yorarsam o kadar kötü oluyorum...
düşünmemeye çalış...bir kaç ay sonra rahatlıcaksın inşallah...:KK16:

Canım düşünmemeye çalışıyorum ama geliyorrr... Sürekli kusacakmışım gibi hissediyorum. Umarım kısa sürer, hamileliği boyunca böyle olanları duyunca korkuyorum valla :18:

Canım sizde gidecektiniz Eyvah eyvah 2 ye... Nasıl beğendin mi?

Canım düşünmemeye çalışıyorum ama geliyorrr... Sürekli kusacakmışım gibi hissediyorum. Umarım kısa sürer, hamileliği boyunca böyle olanları duyunca korkuyorum valla :18:

Canım sizde gidecektiniz Eyvah eyvah 2 ye... Nasıl beğendin mi?

inşallah uzun sürmez canım...
evet cuma akşamı önce yemeğe ordanda sinemaya gittik...
eyveh eyvah 2 ye gittik çok güzeldi çok güldüm...:KK9:
iyi geldi kafam dağıldı birazcık...:KK9:
siz hangisine gittiniz...?

inşallah uzun sürmez canım...
evet cuma akşamı önce yemeğe ordanda sinemaya gittik...
eyveh eyvah 2 ye gittik çok güzeldi çok güldüm...:KK9:
iyi geldi kafam dağıldı birazcık...:KK9:
siz hangisine gittiniz...?

Bizde eyvah eyvah a gittik canım. Güzeldi gerçekten, bizde çok beğendik.. Benim mide bulantılarım olmasaydı daha çok gülebilirdim...:26: Hele filmin sonu süper olmuş, fasulye şarkısına bayıldık :KK1:

Bizde eyvah eyvah a gittik canım. Güzeldi gerçekten, bizde çok beğendik.. Benim mide bulantılarım olmasaydı daha çok gülebilirdim...:26: Hele filmin sonu süper olmuş, fasulye şarkısına bayıldık :KK1:

aynen canım süper olmuşdu sonu...
şarkıyıda çok güzel yapmışlar....
devamı yokmuş :KK43: bitmiş

yemeğe çıkıyorum canım gelince görüşürüz öptüm...:KK54:

Hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın? hadi afiyet olsun sana.görüşürüz.

Son düzenleme:
Herkese selam ...:KK34:
Kızlar grip oldum perşembe gününden beri yatıyorum..İlaç ta alamadığım için çok kötü oldum.. :KK50: Annemde kaldım haftasonu iyileştirsin beni diye :KK23: bugün daha iyiyim döndüm eve ama çok korktum ilaç içmek zorunda kalırım diye...Şimdi okudum konuşmalarınızı herkes iyi sanırım kimsede sorun yok mide bulantıları dışında .. bende de var ama çok değil.. Berrecim senin için de herşeyin hayırlısı olsun..
Benim randevum yarın inşallah kalp atışlarını duyucam heyecanla ve stresle bekliyorum..:18:

berree nasılsın hala varmı ağrı? bende çalışmalara başladım:KK9: bakalım bu ay neler olcak ama bu ay önceki gibi değilim daha rahatım inşallah bişeyin yoktur canım sitres yapma:nazar:

ara ara var canım yaa kafama takıyorum çünkü 2 aydan beri bi maruzatım var geçen ay gitmedim bu ay kesin gitmem lazım...regl günlerim benim toplam 7 gündür ve 2aydan beri pıhtı pıhtı geliyo...:KK14:
korkuyorum niye öyle diye...:KK14:

X