Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berrem ne zaman gideceksin doktora?
reglimin bitmesini bekliyorum canım...
kafam karışık...:26:
gideyim içim rahatlasın
Ah berrem aklıma soktun hiç düşünmezken. hadi fikir verin bakalım bana şimdi.kızlar yaklaşık 8-9 gümdür göğüslerim büyüdü. ilk günlerde bazen uçtan ileriye doğru sızı oluyordu ama son günlerde öyle bir şey yok. normal dokununca acıyor.yine aynı zmaanlardan beri karnım kasıklarım ağrıyor ara sıra. dün gece yattığımda göbeğimden 3-4 parmak aşağısı acıdı.dokununca da acıdı sanki.bugün 25. günüm normalde ben hep 28. günde regl olurum ama 2-3 gündür hep olcakmışım gibi geliyor. bugünde azcık akıntı geldi koyu renk..off ben hiç umutlanmadım her şeyi adet belirtilerine yordum. sizin içinize nasıl geliyor kızlar? özellikle hamiş arkadaşlar esram deniz smile deneyimlerinizde yardımcı olun bana
Ah berrem aklıma soktun hiç düşünmezken. hadi fikir verin bakalım bana şimdi.kızlar yaklaşık 8-9 gümdür göğüslerim büyüdü. ilk günlerde bazen uçtan ileriye doğru sızı oluyordu ama son günlerde öyle bir şey yok. normal dokununca acıyor.yine aynı zmaanlardan beri karnım kasıklarım ağrıyor ara sıra. dün gece yattığımda göbeğimden 3-4 parmak aşağısı acıdı.dokununca da acıdı sanki.bugün 25. günüm normalde ben hep 28. günde regl olurum ama 2-3 gündür hep olcakmışım gibi geliyor. bugünde azcık akıntı geldi koyu renk..off ben hiç umutlanmadım her şeyi adet belirtilerine yordum. sizin içinize nasıl geliyor kızlar? özellikle hamiş arkadaşlar esram deniz smile deneyimlerinizde yardımcı olun bana
elatugba sen nasılsın canım?
ne durumdaydın,takip edemedim:26:
iyiyim canım sen nasılsın işte ben bu hafta çalışıyoruz bol bol :) bakalım bu ayın sonunda belli olur
Ben de iyiyim canım
Hımm demek başladı çalışmalar
Hadi bakalım hayırlısı olsun
esrant
Git tabii ki canım.
Kistlerinin son durumun öğrenirsin,rahatlarsın
rozlem
hoş geldin onlymmm nasılsın bebiş nasıl...?:82:
Canım hoşbuldum,
iyiyim işte aynı mide bulantıları, kusmalar devam... Bebiş iyi herhalde. Ya rüyamda doktora gitmişiz ve bebeğin kalbi atmıyodu. Doktor iğne filan yaptı tekrar atmaya başladı ama kötü bir rüyaydı. Neyse geçti..
Sen nasılsın canım? Reglin bitti mi? Ne zaman doktora gidicen? İhmal etme sakın..
geçicek canım inşallah bu mide bulantılarında...
Allah korusun canımm...rüyalarda tersine çıkarmış kafana takma sakın...
reglim daha bitmedi canım 2 gün daha sürer bitsin gidicem inşallah...
bu sefer ihmal etmicem...
senin kontrolün ne zamn canım...?
Canım 22 Ocakta gidicez. Bayağı büyümüş olucak bebiş.
Bu arada aklında olsun, seaband diye bişey buldum. Mide bulantılarını önlüyormuş. Arkadaşımda varmış taktım koluma, bakalım engelleyecek mi? Eğer midem bulanmazsa süper bişey, sende alırsın canım...
aaaa süpermiş hadi tak bakalım inşallah önler....
akşamda rüyasında kayınvalidem görmüş bebeğim olmuş kuran okutuyomuşuz...
haftaya kan testi yaptıralımmı diye aramış dedim regl oldum bi daha ki aya artık...:26:
annemde görmüş geçen gün erkek bebeğim olmuş...
eşim sevmesi için kimseye vermiyomuş...