Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Ah berrem aklıma soktun hiç düşünmezken. hadi fikir verin bakalım bana şimdi.kızlar yaklaşık 8-9 gümdür göğüslerim büyüdü. ilk günlerde bazen uçtan ileriye doğru sızı oluyordu ama son günlerde öyle bir şey yok. normal dokununca acıyor.yine aynı zmaanlardan beri karnım kasıklarım ağrıyor ara sıra. dün gece yattığımda göbeğimden 3-4 parmak aşağısı acıdı.dokununca da acıdı sanki.bugün 25. günüm normalde ben hep 28. günde regl olurum ama 2-3 gündür hep olcakmışım gibi geliyor. bugünde azcık akıntı geldi koyu renk..off ben hiç umutlanmadım her şeyi adet belirtilerine yordum. sizin içinize nasıl geliyor kızlar? özellikle hamiş arkadaşlar esram deniz smile deneyimlerinizde yardımcı olun bana :KK25::KK25:

Ah berrem aklıma soktun hiç düşünmezken. hadi fikir verin bakalım bana şimdi.kızlar yaklaşık 8-9 gümdür göğüslerim büyüdü. ilk günlerde bazen uçtan ileriye doğru sızı oluyordu ama son günlerde öyle bir şey yok. normal dokununca acıyor.yine aynı zmaanlardan beri karnım kasıklarım ağrıyor ara sıra. dün gece yattığımda göbeğimden 3-4 parmak aşağısı acıdı.dokununca da acıdı sanki.bugün 25. günüm normalde ben hep 28. günde regl olurum ama 2-3 gündür hep olcakmışım gibi geliyor. bugünde azcık akıntı geldi koyu renk..off ben hiç umutlanmadım her şeyi adet belirtilerine yordum. sizin içinize nasıl geliyor kızlar? özellikle hamiş arkadaşlar esram deniz smile deneyimlerinizde yardımcı olun bana :KK25::KK25:

kızzzzzz bizi beğenmiyomusun:63: :KK5: bence olabilir beni tek kahve:KK5:rengimsi akıntı şüphelendirdi.? normalde böyle bi akıntın oluyormuydu şuanda geliyormu ?:KK64:

Canım benim bu durumda bir şey demeye öyle korkuyorum ki:26:
Özellikle ben belirti yaşamadan hamile olduğumu öğrendim.
yani şöyle ki beklenen regl günümden 2 gün önce yerleşme kanaması oldu bende.
ki ben bunu regl oluyorum sandım.
göğüslerim hala çok acımıyor,dolgunlaştı,hassaslaştı ama öyle dokunulmayacak gibi değil yani..
Kasık ağrısı evet ilk günlerde oluyor gerçekten ama bende şimdi yok..
Yani regl belirtileri de olabilir,bebiş belirtilerdi de..
Sen gene de ümit etme ki olunca sürpriz olsun
Olmazsa fazla üzülme..
Ama gönlüm olmasından yana,inşallah..

:KK49:
Ben de iyiyim canım:KK16:
Hımm demek başladı çalışmalar:KK17:
Hadi bakalım hayırlısı olsun:KK66:

işler nasıl gidiyo kaç yaş grubuna giriyosun? senin bebişte kocaman olmuş 6 hafltalık önümüzdeki hfta bulantıların başlar iyice allah yardımcın olsun :emir_bebek:

günaydınn....:80:

esrant
Git tabii ki canım.
Kistlerinin son durumun öğrenirsin,rahatlarsın

evet canım bakalım ne olmuş tekrar çıkmışmı ne durumda bide bu ay daha az oldum bakalım ne dicek...:26:

rozlem
Ah berrem aklıma soktun hiç düşünmezken. hadi fikir verin bakalım bana şimdi.kızlar yaklaşık 8-9 gümdür göğüslerim büyüdü. ilk günlerde bazen uçtan ileriye doğru sızı oluyordu ama son günlerde öyle bir şey yok. normal dokununca acıyor.yine aynı zmaanlardan beri karnım kasıklarım ağrıyor ara sıra. dün gece yattığımda göbeğimden 3-4 parmak aşağısı acıdı.dokununca da acıdı sanki.bugün 25. günüm normalde ben hep 28. günde regl olurum ama 2-3 gündür hep olcakmışım gibi geliyor. bugünde azcık akıntı geldi koyu renk..off ben hiç umutlanmadım her şeyi adet belirtilerine yordum. sizin içinize nasıl geliyor kızlar? özellikle hamiş arkadaşlar esram deniz smile deneyimlerinizde yardımcı olun bana

canım farklı renk gelince kafam karışdı...:44:
heycanlandım...:18:
hayırlısı olsun bakalım...:KK69:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...

Özlemcim sanırım yarın regl günün. Bekle canım az kalmış. Yarın hemen bi gebelik testi yaparsın, silikte olsa çıkar 2. çigi...
Benimde göğüslerde batma olmuştu, sürekli değil ara ara. Her kadında aynı belirtiler olmuyor. Benim belirtilerim çok belirgindi... Kasıklarımda batmalar oluyordu. Kuyruk sokumunda ağrılar oluyordu..

Aslında kan testi yaptırabilirsin. Hemen belli olur... :KK49:

hoş geldin onlymmm nasılsın bebiş nasıl...?:82:

hoş geldin onlymmm nasılsın bebiş nasıl...?:82:

Canım hoşbuldum,
iyiyim işte aynı mide bulantıları, kusmalar devam... Bebiş iyi herhalde. Ya rüyamda doktora gitmişiz ve bebeğin kalbi atmıyodu. Doktor iğne filan yaptı tekrar atmaya başladı ama kötü bir rüyaydı. Neyse geçti..

Sen nasılsın canım? Reglin bitti mi? Ne zaman doktora gidicen? İhmal etme sakın..

Canım hoşbuldum,
iyiyim işte aynı mide bulantıları, kusmalar devam... Bebiş iyi herhalde. Ya rüyamda doktora gitmişiz ve bebeğin kalbi atmıyodu. Doktor iğne filan yaptı tekrar atmaya başladı ama kötü bir rüyaydı. Neyse geçti..

Sen nasılsın canım? Reglin bitti mi? Ne zaman doktora gidicen? İhmal etme sakın..

geçicek canım inşallah bu mide bulantılarında...
Allah korusun canımm...rüyalarda tersine çıkarmış kafana takma sakın...
reglim daha bitmedi canım 2 gün daha sürer bitsin gidicem inşallah...
bu sefer ihmal etmicem...

senin kontrolün ne zamn canım...?

Son düzenleme:
geçicek canım inşallah bu mide bulantılarında...
Allah korusun canımm...rüyalarda tersine çıkarmış kafana takma sakın...
reglim daha bitmedi canım 2 gün daha sürer bitsin gidicem inşallah...
bu sefer ihmal etmicem...

senin kontrolün ne zamn canım...?

Canım 22 Ocakta gidicez. Bayağı büyümüş olucak bebiş.

Bu arada aklında olsun, seaband diye bişey buldum. Mide bulantılarını önlüyormuş. Arkadaşımda varmış taktım koluma, bakalım engelleyecek mi? Eğer midem bulanmazsa süper bişey, sende alırsın canım...

Canım 22 Ocakta gidicez. Bayağı büyümüş olucak bebiş.

Bu arada aklında olsun, seaband diye bişey buldum. Mide bulantılarını önlüyormuş. Arkadaşımda varmış taktım koluma, bakalım engelleyecek mi? Eğer midem bulanmazsa süper bişey, sende alırsın canım...

aaaa süpermiş hadi tak bakalım inşallah önler....:KK53:
akşamda rüyasında kayınvalidem görmüş bebeğim olmuş kuran okutuyomuşuz...
haftaya kan testi yaptıralımmı diye aramış dedim regl oldum bi daha ki aya artık...:26:
annemde görmüş geçen gün erkek bebeğim olmuş...
eşim sevmesi için kimseye vermiyomuş...:KK16:

aaaa süpermiş hadi tak bakalım inşallah önler....:KK53:
akşamda rüyasında kayınvalidem görmüş bebeğim olmuş kuran okutuyomuşuz...
haftaya kan testi yaptıralımmı diye aramış dedim regl oldum bi daha ki aya artık...:26:
annemde görmüş geçen gün erkek bebeğim olmuş...
eşim sevmesi için kimseye vermiyomuş...:KK16:

Canım sen çalışmalara başladığını hemen söylemişsin annene, kayınvalidene :) Sürekli sorarlar şimdi, stres yaratır. Sendeki streste biraz bundan olabilir. Sessiz sessiz ilerleyeceksin :)

Zaten bu ay sana ovulasyon testi alıcaz, ne zaman yumurtladığını bileceksin. Bak o zaman sonuç pozitif olacak :KK8:

Siparişini ver istersen canım, gittigidiyordan. Az önce bi arkadaşa aldık biz :KK66:

X