- 4 Şubat 2010
- 6.675
- 3
- 38
evet geçti canım bugün 31.günüm zaten doktora randevu alıcam o zamn belli olur...
Doktora mı?
Hayırdır canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet geçti canım bugün 31.günüm zaten doktora randevu alıcam o zamn belli olur...
Doktora mı?
Hayırdır canım?
Canım senin regl döngün kaç gün?
normalde 30 günde bir oluyorum canım bazen 1gün öne alıyo bazen 1 gün sonraya...
merhabalarr kızlarrrrr:) berrem yaaa ben hiçbişe anlamadım pozitifmi çıktı negatifmi hangisi
iyiyim tatlım bende olsunn can sağlığı bidahaki ayaa iyi bi çalışmaylaa bebiş haberini verirsin inşallahh canım benimhoşgeldin canımmm nasılsın...?
negatif tatlım....
iyiyim tatlım bende olsunn can sağlığı bidahaki ayaa iyi bi çalışmaylaa bebiş haberini verirsin inşallahh canım benim
malesef berrem o hayal kırıklığı oluyo olmazmı içinde bi ümit varken birden olmaması öle oluyoo puffff napakk olsunnn genciz güzeliz dimiiiiöyle tabi canım üzülmedim ama hayal kırıklığına uğradım sadece hayırlısı olsun...teşekkür ederim desteğin için canım...
öyle tabi canım üzülmedim ama hayal kırıklığına uğradım sadece hayırlısı olsun...teşekkür ederim desteğin için canım...
malesef berrem o hayal kırıklığı oluyo olmazmı içinde bi ümit varken birden olmaması öle oluyoo puffff napakk olsunnn genciz güzeliz dimiiii
Canım negatif olmayabilir. Kesin birşey yokk. Sen ne zaman gidicen doktora?
tamam canım çok öpüyorummmevet canım öyle...
neyse ben çıkıyorum canım kendimi iyi hissetmiyorum sonra görüşürüz yine kendine iyi bak tekrar teşekkür ederim...
evet canım öyle...
neyse ben çıkıyorum canım kendimi iyi hissetmiyorum sonra görüşürüz yine kendine iyi bak tekrar teşekkür ederim...
hoşgeldin canımmm nasılsın...?
negatif tatlım....
valla bu stres bizi böyle ediyo yaaa takmıcaz diyoruz amaa yapamıyoruz yaaa geçen ay bende öle evde test yaptım ikinci çizgi çıktı 10 dk sonra tabi hayda yine ümütlendim sonra hiç gecikmeye adetim gecikti ama yine kırmızılar geldiiiCanım nereye gidiyosun yaa. Kendini kötü hissedecek birşey yokki. Daha hiçbirşey belli değil...
Benim arkadaşımın adet gününde kan tahlili sıfır çıktı. Kız şimdi 4,5 aylık hamile...
Canım istersen kan tahlili yaptır. İçin rahatlar en azından...
Berrreeeeeee :18::18::18:
Canım nereye gidiyosun yaa. Kendini kötü hissedecek birşey yokki. Daha hiçbirşey belli değil...
Benim arkadaşımın adet gününde kan tahlili sıfır çıktı. Kız şimdi 4,5 aylık hamile...
Canım istersen kan tahlili yaptır. İçin rahatlar en azından...
Berrreeeeeee :18::18::18:
valla bu stres bizi böyle ediyo yaaa takmıcaz diyoruz amaa yapamıyoruz yaaa geçen ay bende öle evde test yaptım ikinci çizgi çıktı 10 dk sonra tabi hayda yine ümütlendim sonra hiç gecikmeye adetim gecikti ama yine kırmızılar geldiii
burdayım canım geldim...
kendimi iyi hissetmiyorum başım dönüyo kasıklarımın ağrısı geçti akıntımda daha açılmaya başladı belirsizlik daha kötü...
canım sıkıldı biraz eşimde bana süpriz yapmış...beni yemeğe götürcekmiş ordanda sinamaya ama canım hiç istemiyo...