Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Doktora mı?
Hayırdır canım?

kist vardı patladı gittim doktor patlamış dedi ve belki bu ay hamile kalabilirsin yumurtalıkların maşallah büyük dedi...:KK17:
üstünden 2 ay geçti kontrol amaçlı gitmek istiyorum geçen ayda geç olmuştum biraz biliyosun o yüzden canım...:KK31:

normalde 30 günde bir oluyorum canım bazen 1gün öne alıyo bazen 1 gün sonraya...

Canım her kadın yumurtladıktan 14 gün sonra adet olurmuş. Bu hiçbir kadında şaşmazmış. Eğer geçen ay geciktiyse geç yumurtlamış olabilirsin. Tahmin ettiğin yumurtlama döneminde çalışma yaptıysan da tutturamamış olabilirsin...

Benimde 30-31 gün sürüyor. 16. gün gecesi yumurtladım. Muhtemelen seninde öyle.

merhabalarr kızlarrrrr:) berrem yaaa ben hiçbişe anlamadım pozitifmi çıktı negatifmi hangisi:KK15:

iyiyim tatlım bende olsunn can sağlığı bidahaki ayaa iyi bi çalışmaylaa bebiş haberini verirsin inşallahh canım benim:KK69:

öyle tabi canım üzülmedim ama hayal kırıklığına uğradım sadece hayırlısı olsun...teşekkür ederim desteğin için canım...:KK69:

öyle tabi canım üzülmedim ama hayal kırıklığına uğradım sadece hayırlısı olsun...teşekkür ederim desteğin için canım...:KK69:
malesef berrem o hayal kırıklığı oluyo olmazmı içinde bi ümit varken birden olmaması öle oluyoo puffff napakk olsunnn genciz güzeliz dimiiii:21::kk77:

malesef berrem o hayal kırıklığı oluyo olmazmı içinde bi ümit varken birden olmaması öle oluyoo puffff napakk olsunnn genciz güzeliz dimiiii:21::kk77:

evet canım öyle...
neyse ben çıkıyorum canım kendimi iyi hissetmiyorum sonra görüşürüz yine kendine iyi bak tekrar teşekkür ederim...

evet canım öyle...
neyse ben çıkıyorum canım kendimi iyi hissetmiyorum sonra görüşürüz yine kendine iyi bak tekrar teşekkür ederim...

Canım nereye gidiyosun yaa. Kendini kötü hissedecek birşey yokki. Daha hiçbirşey belli değil...

Benim arkadaşımın adet gününde kan tahlili sıfır çıktı. Kız şimdi 4,5 aylık hamile...

Canım istersen kan tahlili yaptır. İçin rahatlar en azından...

Berrreeeeeee :18::18::18:

Canım nereye gidiyosun yaa. Kendini kötü hissedecek birşey yokki. Daha hiçbirşey belli değil...

Benim arkadaşımın adet gününde kan tahlili sıfır çıktı. Kız şimdi 4,5 aylık hamile...

valla bu stres bizi böyle ediyo yaaa takmıcaz diyoruz amaa yapamıyoruz yaaa:KK59::KK58: geçen ay bende öle evde test yaptım ikinci çizgi çıktı 10 dk sonra tabi hayda yine ümütlendim sonra hiç gecikmeye adetim gecikti ama yine kırmızılar geldiii :KK59:

burdayım canım geldim...
kendimi iyi hissetmiyorum başım dönüyo kasıklarımın ağrısı geçti akıntımda daha açılmaya başladı belirsizlik daha kötü...:KK14:
canım sıkıldı biraz eşimde bana süpriz yapmış...beni yemeğe götürcekmiş ordanda sinamaya ama canım hiç istemiyo...:KK19:

valla bu stres bizi böyle ediyo yaaa takmıcaz diyoruz amaa yapamıyoruz yaaa:KK59::KK58: geçen ay bende öle evde test yaptım ikinci çizgi çıktı 10 dk sonra tabi hayda yine ümütlendim sonra hiç gecikmeye adetim gecikti ama yine kırmızılar geldiii :KK59:

canım senin bir daha regli günün ne zaman?

burdayım canım geldim...
kendimi iyi hissetmiyorum başım dönüyo kasıklarımın ağrısı geçti akıntımda daha açılmaya başladı belirsizlik daha kötü...:KK14:
canım sıkıldı biraz eşimde bana süpriz yapmış...beni yemeğe götürcekmiş ordanda sinamaya ama canım hiç istemiyo...:KK19:

Canımcım günaydın,
kendini kötü hissedecek bişey yok. Bugün regl olmadıysan git kan testi yaptır. Eğer negatif çıkarsa hemen doktora git. Böylece belirsizlikten kurtul. Kan testi yapmak istemezsen tekrar gebelik testi al.
Benimde adet günümdeki testte çok silik 2. çizgi çıkmıştı. Ancak 3-4 gün sonra belirginleşmeye başladı. 6 gün sonra bile koyu olmadı. :KK71:

Dün akşam nasıl geçti anlat bakalım? Yemeğe nereye gittiniz? Ve hangi filme?
Bende öğrenciyken Burç ta sinemaya giderdik. Hele bi ara sarmıştı bizi her akşam 21:00 seansına giderdik.Heyyyy gidi günler...:KK64:

X