Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Canımcım günaydın,
kendini kötü hissedecek bişey yok. Bugün regl olmadıysan git kan testi yaptır. Eğer negatif çıkarsa hemen doktora git. Böylece belirsizlikten kurtul. Kan testi yapmak istemezsen tekrar gebelik testi al.
Benimde adet günümdeki testte çok silik 2. çizgi çıkmıştı. Ancak 3-4 gün sonra belirginleşmeye başladı. 6 gün sonra bile koyu olmadı. :KK71:

Dün akşam nasıl geçti anlat bakalım? Yemeğe nereye gittiniz? Ve hangi filme?
Bende öğrenciyken Burç ta sinemaya giderdik. Hele bi ara sarmıştı bizi her akşam 21:00 seansına giderdik.Heyyyy gidi günler...:KK64:

günaydın canımm...?
iyiyim çok şükür canım...sen nasılsın.? dün biraz başım dönüyodu halsizdim dışarı çıkmadık ablmalara yemeğe gittik bu akşam çıkıcaz dışarı karamanda yemek yeriz,koruparkdada sinamaya gideriz eyvah eyvah 2 çıkıyo bugün...

günaydın canımm...?
iyiyim çok şükür canım...sen nasılsın.? dün biraz başım dönüyodu halsizdim dışarı çıkmadık ablmalara yemeğe gittik bu akşam çıkıcaz dışarı karamanda yemek yeriz,koruparkdada sinamaya gideriz eyvah eyvah 2 çıkıyo bugün...

Canım bende iyiyim , mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum. Bu sabahta kustum biraz rahatladım ama bişeyler yiyince yine başladı. Dün yine hep uyudum. Şimdilik böyleyim..

Sen bugün test yapmayı düşünüyormusun?:26:

smile canım senin hamilelik nasıl gidiyor ya allah yardımcın olsun miğdeni boş bırakmamaya bak çünkü yediğin herşey 2 dakika bile dursa bebek ondan gıdası alıyo ye kus ye kus yaramayack diye korkma

berreeecim sen nasılsın dur bakalım belkide hamilesindir? olmasada hayırlısı olsun bak ben yarın çalışmalara başlıycam bu ay deneriz yine :KK9:

smile canım senin hamilelik nasıl gidiyor ya allah yardımcın olsun miğdeni boş bırakmamaya bak çünkü yediğin herşey 2 dakika bile dursa bebek ondan gıdası alıyo ye kus ye kus yaramayack diye korkma

berreeecim sen nasılsın dur bakalım belkide hamilesindir? olmasada hayırlısı olsun bak ben yarın çalışmalara başlıycam bu ay deneriz yine :KK9:

Canım ben pek bişey yiyemiyorum.. Çok zor geliyor yemek yemek, inşallah sizinde başınıza en kısa zamanda gelir :KK52:

Canım bende iyiyim , mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum. Bu sabahta kustum biraz rahatladım ama bişeyler yiyince yine başladı. Dün yine hep uyudum. Şimdilik böyleyim..

Sen bugün test yapmayı düşünüyormusun?:26:

mide bulantısı zor ya ..elma ayva yemeğe çalış canım inş daha iyi olursun...
benim test yapmama gerek kalmadı canım çünkü az önce gelmeye başladı...
üzülmedim daha vakti ve zamanı varmış demekki...:KK16:

:KK19:
mide bulantısı zor ya ..elma ayva yemeğe çalış canım inş daha iyi olursun...
benim test yapmama gerek kalmadı canım çünkü az önce gelmeye başladı...
üzülmedim daha vakti ve zamanı varmış demekki...:KK16:

Üzülme tabi canımcım, şimdi ovulasyon testi satın alırız sana, bu ay daha iyi çalışırsın ve bi dahaki ay güzel sonuçlarını görürüz. Rahat ol stres yapma canım. Ama regl bittikten sonra bir kontrole git... :KK16:

:KK19:

Üzülme tabi canımcım, şimdi ovulasyon testi satın alırız sana, bu ay daha iyi çalışırsın ve bi dahaki ay güzel sonuçlarını görürüz. Rahat ol stres yapma canım. Ama regl bittikten sonra bir kontrole git... :KK16:

gerçekten çook rahatım...:KK16:
hayırlısı böyleymiş diyorum canım...:KK34:

Günaydın güzellerim..nasılsınız?

Berrecim belirsizlik en kötü şeydir en azından belirsizliğini attın kafandan..

günaydın canım hoşgeldin...
iyiyiz çok şükür sen nasılsın...?
evet canım belirlenmesi en güzeli hayırlısı böyleymiş bebişin zamanı varmış demekki daha...:KK31:

Son düzenleme:

evet belirsizlik çooook kötü bu ay öyle oldu benim ne testte çıkıyo nede adet oluyorum sinir olmuştum oturup ağlıyodum adet oldum insan sevinirmi seviniyor valla ama hayırlısı her zaman bu ay çalışmalar tüm hızıyla devam:KK66::86:

Günaydın kızlaarrrr:KK16:
Berreem hayırlısı olsun canım
umutları kaybetmek yok zaten kızlar
daha çok başındayız hayatın
her şey hayırlısıyla,zamanı gelince olacaktır:KK61:

X