Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

valla canım çok heycanlıyım...:18:
çok merak ediyorum ama olmazsada hayırlısı çünkü çalışmalar düzenli değildi önümüzdeki ay daha düzenli çalışıcam eğer yoksa....

Canımcım belli olmaz ,bende bu ay tek ilişkiyle hamile kaldım. Gerçi ovulasyon testi kullandım. Ondan kaynaklanıyor. Hayırlısı olsun canım.Sabırsızlıkla bekliyoruz...

hoşgeldin canım.. nasıl gidiyor? bulantılar devam mı?

Hoşbulduk Özlemcim,
bulantılar devam, mahvoldum resmen. Uykum geliyor bi taraftan, midem bulanıyor bi taraftan... Çalışamıyorum valla. Sabah kahvaltı yapamadım, öğlen doğru dürüst yemek yiyemedim. Şu anda da hiç aç değilim ve yemek görmek istemiyorum... İnşallah daha kötü olmaz

Sen nasılsın canım, senin regline daha var sanırım?

Ah canım allah kolaylık versin..Takamamaya çalış..ilk zamanlar hep böyle oluyor sanıyorum.Düzelir zamanla.benim reglime eğer normal zamanda olursa 8 gün var.

Selam kızlar,bugün giremedim,şimde de kalamayacağım.
Berrreeeee kesin hamilesin ya kesinn..
Ne işin var kız Eylül anneleri topiğinde

hoşgeldinn canımmm inşallah yaa inşallah...
ya belki bende eylül annesiyimdir belirtilerine felan bakıyodum annelerin...

Hoşgeldin tatlım.NAsılsın bakalım? bence de berre kesin hamile..ben sana da ona da haftalar önce hamilesiniz demiştim :)) Berrem ön alıştırma yapıyor eylül annelerinde..

Ah canım allah kolaylık versin..Takamamaya çalış..ilk zamanlar hep böyle oluyor sanıyorum.Düzelir zamanla.benim reglime eğer normal zamanda olursa 8 gün var.

Son 8 gün... Umarım hayırlısı olur canım ve hamilesindir...

hoşgeldinn canımmm inşallah yaa inşallah...
ya belki bende eylül annesiyimdir belirtilerine felan bakıyodum annelerin...

Ya hadi ama yap şu testi artık hadiiii

Hoşgeldin tatlım.NAsılsın bakalım? bence de berre kesin hamile..ben sana da ona da haftalar önce hamilesiniz demiştim :)) Berrem ön alıştırma yapıyor eylül annelerinde..

Canım hoşbuldum,iyiyim sen nasılsın?
Evet evet yakında gelecek topiğimize

Canımcım belli olmaz ,bende bu ay tek ilişkiyle hamile kaldım. Gerçi ovulasyon testi kullandım. Ondan kaynaklanıyor. Hayırlısı olsun canım.Sabırsızlıkla bekliyoruz...

bende çok sabırsızlanıyorum canım...:18:

daha çok ümitlendim....

Ya hadi ama yap şu testi artık hadiiii

Canım hoşbuldum,iyiyim sen nasılsın?
Evet evet yakında gelecek topiğimize

İyiym canım ben de..Sabırsızlıkla berreyi bekliyoruzz...Ay yarın bu saatlerde inşallah berremin sonucunu kutlarız

ama canım nasıl yapayım ki iş yerindeyim evde olsam yapmazmıyım...
çok seviyorum sizi ben...

Tamam tamam istemez

Şaka yapıyorum canım ama wc'de 2 dakikada yapardın yani
Neyse ben kaçıyorum öyleyse,görüşmek üzere kızlar..

ama canım nasıl yapayım ki iş yerindeyim evde olsam yapmazmıyım...
çok seviyorum sizi ben...

Canım sabah kalkınca yap testi. İdrar daha yoğun oluyor. Birde idrarını biraz klozete yaptıktan sonra sonuna doğru kaba al ve testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…